- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurenzon
senior tag
válasz Indian74 #49850 üzenetére
Szia! Írj ide egy emailt
sehsupport@samsung.com
telemax bevizsgálja és ha megint hibás, akkor kapsz egy utalványt, amivel mehetsz a Telekomhoz és kapsz egy új telefont vagy a pénzt vissza.
Csak csatolt a garancia levelet, számlát és a hibáról képet vagy videót.
1 hét alatt meg lesz minden. -
-
Indian74
senior tag
-
Melack
veterán
Telekom üzletben adnak cserekészüléket szervizelés idejére?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
KZP
őstag
válasz 313313 #49788 üzenetére
Igen, csak éppen ott van az az "is" szócska.
De vitatkozhatunk feleslegesen.Richee11 Kivághatod otthon is. Lehet hozzá sok sablont találni a neten. Ha nem működne utána, akkor meg irány a T-Pont, ott nem szokták elkérni a régi SIM-et, amikor cserét kérsz.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz Melack #49859 üzenetére
Én iPhone 4S-t cseréltem mind a háromszor, és adtak ilyen fos 5000 forintot sem érő samsungot 1 alkalomkor amikor cseréltettem, de hallottam más amit visszavitt fele annyit nem ért anno mint a 4s-em, aztán iphone 3g-t kapott cserének.
Képzelheted mit éltem át amíg nem kaptam vissza a telefonomat azzal a szutyokkal.
-
kissbg
tag
Ha adott egy olyan hely, ahol eddig csak EDGE volt, most viszont van 4G, a telefon viszont csak a 3G-t tudja, akkor az kapcsolódhat 3G üzemmódban a 4G hálózathoz, vagy marad az EDGE?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Elnézést, ha a kérdésem nem (csak) ide tartozna, de mivel Telekom-os vagyok, talán ide (is ) tartozik.
Szóval néha napján (nem csak én) kapok hívást, magánszámról(rejtett szám), amit ha felveszek nem szól bele senki. Amikor megnézem a hívásinfót, akkor meg az vagyon odavésve, hogy Korl.-va (nyilván korlátozva rövidítése)Szóval mi lehet ez a hívás és miért lenne korlátozva?
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
M.A.Z.
aktív tag
-
lord.lakli
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #49869 üzenetére
Általában direkt marketing és valami csudát akarnak rád sózni, csak nem túl jó hatásfokkal működik a központjuk.
-
M.A.Z.
aktív tag
Budapest Belváros, belső udvarban, földszinten 39/12 Mbps-al száguld a 60-as LTE
-
[P]laci
senior tag
válasz lord.lakli #49874 üzenetére
én már nem is szoktam nekik jelentőséget tulajdonítani... felveszem 10-13 mp után le is rakom (a nagy semmit nem szeretem hallgatni ) és akkor hónapokig nem történik semmi.
mielőtt valaki megkérdezné, hogy miért veszek fel "privát számot", azért mert sokszor hívnak rejtve is és nem akarom automatikusan ezeket ignorálni.
-
félisten
válasz lord.lakli #49874 üzenetére
Világos, csak azt nem értem, hogy a miért korlátozott-ként jelöli meg, amikor biztosan semmi híváskorlátozásom nincs belőve a mobilon(kimenő-bejövő, külföldre-külföldről, föld alól meg a sztratoszférából sincs korlátozás bekapcsolva...)
UI: Egyéb okokból én sem korlátozhatom, hogy rejtett számot automatikusan dobjon el a teló
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #49877 üzenetére
Valószínűleg csak valami elcseszett fordítás. Ezért használom minden eszközömet angolul inkább.
-
lord.lakli
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #49877 üzenetére
Androidon tudod korlátozni, hogy rejtett és ismeretlen számot utasítson el a rendszer automatikusan. Gondolom más oprendszereken is van hasonló.
-
varsam
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #49869 üzenetére
Akkor szokott ilyen lenni, amikor számlatartozásod van. Ilyenkor egy gép hív fel, amikor felveszed akkor olyan mintha bontaná a kapcsolatot majd hívna rögtön valakit a telód, pár mp múlva pedig jön a gépi szöveg, hogy üdv a Telekomnál és Önnek xy forint számlatartozása van.
-
veterán
BP XI.ker. Nem rossz.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz Norbi27 #49884 üzenetére
Attól függ milyen csomagok, mert elvileg azokat, amik tartalmaznak alpból netet, mind LTE képessé tette a T-mobile.
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
Árazásból ismét 5-ös, kár, hogy nincs készleten
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest