- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
Egyébként itt van előttem egy Alcatelel LTE-s modem, holnapig kiprónálom, try and buy mit tud a hálózat. [link]
Ez milyennek számít?[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
válasz MaxxDamage #46397 üzenetére
Hát ez tényleg bonyolult!
Nekem itt valami nem stimmel!
Olyan nincs szerintem, hogy az önerőt megkapod, mint kedvezmény.
Az önerő az önerő, a kedvezmény meg kedvezmény.
A készülék meg annyi, amennyit odaírnak, hogy fizetendő!
Ha az önerő kedvezmény, akkor azt ki fizette be helyetted?Szerk.:
Mindenesetre én úgy sejtem, hogy azért akarják most kifizettetni Veled, mert nem fizette be senki Helyetted![ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
veterán
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Úgy fest, a SIM kártyám kezd tönkremenni, vagy legalábbis arra tippelnék (random elszáll a térerőm, maga a telefon biztos, hogy jó). Azt tudom, hogy a SIM csere ingyenes, ha a T-nél vettem a telefont (ami így is van, szóval eddig tiszta). Na de mi a helyzet akkor, hogy ha a cserénél azt mondanám, hogy ne mini, hanem micro SIM-et szeretnék cserébe, mert azt egy másik telefonommal is tudnám használni? Ez a verzió is ingyen lenne szerintetek, vagy rám verik, hogy trükkösen akarok SIM-et cserélni, és 4500 pénzbe fáj a művelet?
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
ferikek
aktív tag
Sziasztok,
clgünk kb. 93 óra a Telekkm ügyfele. Tavaly májusban a duna plazai T-Pontban új szerződést kötöttünk, mindent rábíztunk az ügyintézőre (hiába volt akkor is 'ügyfélkapcsolati menedzserünk', az tojt az egészre).
Mint később kiderült, jó magas havidíjú előfizetéseket állított be, az ügyintéző ezt ítélte meg optimálisnak, hittünk neki, aláírtuk (4 SIM)
Lassan közeledett a hűség vége, (2014 május), örültünk h a magas díjaktól megszabadulunk, jeleztem is az újabb menedzsernek, hogy milyen csomagváltásokat szeretnénk. Visszaigazolta a megrendelésemet, de 1 hétig nem történt semmi. Érdeklődtem h mi a helyzet, mondta h ő elmegy, kapunk egy 3. menedzsert. Neki is jeleztem az új előfizetéseket, alá is írtuk az új szerződést (június eleje)
Várom h a Telekom mikor állítja be, június végén írok a menedzsernek, keresem telefonon, semmi.
Most a hét elején írt h már nem ő a menedzser, kapunk egy negyediket.
Hív a negyedik h nem lesz semmilyen új előfizetés, mert 2 év a hűség(!). (tavalyi ügyintéző ezt elfelejtette mondani, persze aláírtuk a szerződést, de hát ki gondolta volna h 2 év az alap... ugyanígy a menedzsereknek sem tűnt fel idén a 'gond', aláírtuk velük a dokumentumokat)
A lényeg h két élő szerződés van:
- 2013. májusától 2015. májusig
- 2014. júniusától 2016. júniusig (erről tudjuk h 2 év, ezt itt elmondták)Ilyen esetben mi van? Véleményem szerint ha élő szerződése alatt egy újabbat írtunk alá akkor az vhol módosítás, tehát a Telekom (vagyis a menedzserek) figyelmetlensége, hogy a hűségidő alatt újabb szerződést kötött, tehát az újabb él, vagy nem? Persze megnézetem az ügyvédünkkel is, de hátha van ezzel kapcsolatos tapasztalat itt a fórumon.
A válaszokat előre is köszönöm!
üdv.
ferikek
-
MaxxDamage
félisten
Igen...
Ők csinálták és vállalják a következményeit!
Anno én is munkába menet 2hr-t neteztem /nap és 160ezres számlám lett... kifizettem, vállaltam az avval járó következményeket...L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
addikt
-
MaxxDamage
félisten
válasz dedike #46409 üzenetére
Jah az igaz!
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
glaci
őstag
válasz MaxxDamage #46408 üzenetére
Mindenesetre akkor én nem a vásárláskor befizetett összeget firtatnám, hanem azt, hogy a fennmaradó hátralék -ot fizessem, és ne többet!
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
MaxxDamage
félisten
Lényegében azon vagyok... Nem mind1, hogy 107k vagy nylocvanx k /ha már hibáztak.../
L
-
fattyu666
tag
Ez mi ez a " megújulós" dolog?
Ha nekem egy hete lejárt a 2 éves hűségidőm, nem szüntethetem meg holnap, ha akarom, mert automatikusan újra indult a 2 év?[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
válasz MaxxDamage #46413 üzenetére
107e volt a telefon, kezdő részletet nem fizettél, szóval 107e oszlik 24 felé? Azzal a dokumentummal nem mész semmire, ha nem tudod igazolni a befizetést, ami ha jól gondolom meg sem történt? Írd már le a történteket mert máskülönben nem tudok együtt érezni veled.
-
#TOTTI
őstag
A kérdés, hogy mi történt valójában, az hogy egy téves belső bizonylat készült amit töröltek az nem döntő! Ha valóban be lett fizetve a tétel, akkor van értelme kardozni, de egyéb esetben nincs. Ugyanis amit vállalsz azt ki kell fizetni, ha téves számlát készítenek azt is sztornózzák, ha a belső elszámolás miatt tévednek, azt is aktualizálják. A telefon 24*4490, azt ki kell fizetni. Egy ilyen visszavont bizonylatba kár kapaszkodni, kivétel akkor, ha elhangzott, hogy adnak 9228 Ft kedvezményt, vagy írásba foglaltak.
-
dobostorta
tag
Hello!
Domino 5-ös vagyok, NetPlusz M-el. Ha marad még adatforgalmam az időszak lejáratáig, és mielőtt lejárna a mobilnet diíjcsomagom, egy másikra váltok, akkor az előző időszakból fennmaradó adatmennyiséget meddig forgalmazhatom le?
A régi időszak végéig VAGY viszem tovább és az új időszak végéig?Ezt írja a Telekom: "Díjmentesen válthat másik díjcsomagra, amely azonnal érvénybe lép. A jelenlegi díjcsomagjában foglalt fennmaradó adatmennyiséget az időszak lejáratáig leforgalmazhatja."
Ez nekem eléggé kétértelmű, hogy melyik időszakról beszél.
-
club1
veterán
válasz dobostorta #46419 üzenetére
Miért kerülne át az új időszakra?
-
raziel01
veterán
válasz dobostorta #46419 üzenetére
Ha átváltasz másikra akkor az rögtön elveszik.
-
Nel
csendes tag
Sziasztok!Milyen számon tudom aktiválni az új havidìjas sim kártyát?
-
djculture
félisten
Akkor 1430-at feltárcsázod lehetőleg telekomos készülékröl és rákérdezel, van valami időkapus aktiválás is nem egyböl történik meg olyankor hi9sz az előfizetési dij aktiválástól ketyeg.
Ha nincs telekomos készülék akkor:
+36 30 9303 100 de ez lóvéba fog kerülni így ha más hálózatból hívod...[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz #TOTTI #46416 üzenetére
Mind1 is, mert az a 9k nem vág földhöz... De jó lett volna érvényesülni, ha már ezt ők így elb**zták!
L
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Rendeltem egy új telefont a Telekom webshop-ból, és mivel lejárt már a két év hűségem (már nem elérhető az eddig díjcsomagom), az akkori díjcsomagom helyett egy újba léptem be (Move). A készülékkel együtt kaptam egy új SIM kártyát is, de nem tudom, hogy minek, mert a régit használva is gondolom már az új csomagban vagyok nem? Az új kártyának vajon új száma van? Berakjam azért mert újabb vagy semmi értelme? -
-FreaK-
veterán
-
-FreaK-
veterán
válasz Vangelis #46441 üzenetére
Nem kértem a dominó társkártyát, díjcsomagváltást írta a honlapon az tiszta volt. A készülékbe MicroSIM kell, de olyan a régi kártyám is és az új is amit kaptam. Arra tudok gondolni, hogy mikor az előző előfizut kötöttem akkor még sima SIM-em volt, és csak utólag cseréltettem ki micro-ra és lehet ezt nem regisztrálták a rendszerükben?
Lehet inkább felhívom az ügyfélszolgálatot
-
félisten
Még annyit mondjon meg nekem valaki tűzhöz közel álló, hogy ha az emberem beballag egy telekom üzletbe a telefon papírjaival, igazolványaival meg a 15 ropivak, akkor mennyi idő alatt függetlenítik ki a készüléket? Ez egy BB Q10-es és ha nem azonnal az "gond."
polonic! Mégis hány nap? Mert ha nem azonnal akkor gond van mert akié az nem marad ott ahol mi vagyunk, nem ott lakik. Ha leadjuk együtt egy pesti telekomba akkor mi mint új tulajok ha végeztek elhozhatjuk? Mert ha nem akkor kaki van, nagy kaki. HA elhozhatjuk mi akkor még belefér.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Beca1990
senior tag
Like S csomagban, a lebeszélhetőség akkor csak hálózaton belülre vonatkozik?
SMS nem hálózaton kívül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest