Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz CactuS #68701 üzenetére

Taxi az külön életkultúra, nem egyszer hallottam, hogy a jobb autóikból kiengedett motorolajat 15k km-rel szűrik és öntik bele a régebbi autóba jóvanannak címszóval újabb 15 ezerre. Ez már kb. India szint, ott művelik ezt, csak ott 5 autón át.

Én se azt mondom, hogy meg kell várni a bajt, de olyan típusok amik elmennek a gyártói előíráson túl is gond nélkül azzal nem foglalkozom addig. A gyártó értékeivel meg egyébként is kitörölheti az ember, láthatjuk a 30 ezres csereperiódusokat motorolajra, meg az élettartamos szakadó láncokat százezernél. Én a szerelőkre meg a tapasztalatokra hagyatkozom. Ez pedig azt mondja, hogy a Megane1 elmegy 4+ éves fékfolyadékkal is. De nem 20 évessel. Belövöm az intervallumot kb. és kész.
    Ha beszarik az ABS akkor meg megcsináltatom, világító ABS meg légzsák visszajelzővel én el nem indulok sehova, megdögleni aztán egyáltalán nincs kedvem. Tudom, hogy a karácsonyfa műszerfal alap dolog itthon, amíg a kocsi gurul addig a visszajelzőnek nincs lényege mentalitás van.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák