Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz vzsryl #88659 üzenetére

    Kérdés: Miért szűröd ki a kereskedőket?
    Pár(tucat) autó megnézése után nálam az alábbiak rajzolódnak ki:
    -magánszemélyek baromira el vannak szállva a saját autójuktól - elhanyagolt szervizelés, magasra árazva (akár a valódi érték másfélszeresére is, két kezem nem elég megszámolni amikor legalább 1,5-es szoróba futottunk/futottam) - sajna ritka a rendes gazda/autóbu.i
    -kereskedőnél sem jobb a portéka, de a legtöbb nem fárasztja magát olyan árakkal, ami irreális
    -még a lustább kereskedőktől is kevesebb energiát tesznek a magánszemélyek a képekbe-értsd messziről és kevés képet raknak fel, felszereltségről semmi nem látszik.
    Hátamon feláll a szőr, mikor többmilliós autókról van össz 4-6, nem HD kép.
    -kereskedőknél megnézem az autóparkot - beszédes hogy milyen állapotú autók vannak nála. Sőt, még manapság is többen 1-2-3 dolgot megcsinálnak rajta, rendesen kitakaríttatják (ok, enyém sem volt 100%osan tiszta, mert még használtam, de azért szerintem korrekt volt; míg a magánszemélyes autók több mint fele nem volt normálisan vagy sehogy takarítva, főleg a hölgyek autója)

    99%ban úgy megyünk autót nézni ismerősnek is, hogy nekem van egy koncepcióm, x típus y változatát keresem, és 99%ban már a képeknél eldől elmegyünk-e megnézni.
    Ez azt is jelenti, hogy nekem aztán tökmindegy ki árulja, csak nézzen úgy ki az autó, mintha gazdája lett volna.
    Nem direkt, de idáig amit nem az autószerelő apámtól (X.P 1.8) vettem át, azt (már telefonban hazudozó)kereskedőtől(X.P.1.6), kereskedésből (MIII carnext, ill C4 ST német renault szalon), vagy normális kereskedőtől (C3, 208 nejemnek, Agila anyámnak, 206 és 208 húgomnak) vettük a családban.

    [ Szerkesztve ]

    Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725

Új hozzászólás Aktív témák