Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • giigz

    veterán

    Azt hiszem egyértelmű, hogy következő alkalommal is mit fogok tankolni... OMV MaxxMotion 95 :)

    Már a sima Super 95-tel is éreztem, hogy jót tett a fogyasztásnak és a kocsinak, de ez már túl tesz minden határon, megint lejártam egy tele tankot, és itt az újabb eredmény.

    A dologhoz hozzá tartozik, hogy most még a múltkorinál is több város volt benne, hidegen rövid táv, stb. országúton 60-90 km/h helyett 60-120 km/h, de átlagban 90-110 volt most a legtöbbször, és ezzel a tankkal nem is spóroltam, jobban pörgettem, néha nyomtam is neki, az már csak hab a tortán, hogy 2 napig ~2.200-as alapjárattal jártam, és 3 hete minden nap reggel 10 percig kell melegíteni a motort a potméter miatt, majd visszaút előtt megint egy 5 percet melegítgetni. Kb. 7-7,5 literre számítottam ilyen használat mellett, vagyis ha 7,5 liter jött volna ki, akkor sem lett volna egy szavam sem, sőt még annak is örültem volna, mert azért féltem a fogyitól, ez most tényleg nem spórolás volt, de nagyon nem. Na és akkor a fogyim: ~ 6,43 liter lett. Ez most vicc, vagy álmodom, vagy mi van? Hogy a francban tud ilyen keveset fogyasztani? :D

    A Xado és a MaxxMotion benzin miatt (amit most írok az nyilván főleg a Xado-nak köszönhető) szinte minden nap észreveszem, hogy már megint szebben jár a motor, mint pár napja. Hihetetlen, ma is csak figyeltem, hogy már megint finomabban jár.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák