- Házimozi belépő szinten
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
Aktív témák
-
gofry
senior tag
Sziasztok!
Nagyon sürgős helpre lenne szükségem! Tényleg fontos
PC667 OCZ Value Pro Series Dual Channel Kit-DDR-II
PC667 Kinmgax MARS Tiny BGA
Szerintetek melyiket vegyem hozzáteszem a kingmax párban drágább mint az OCZ kit -
BaKeSZ87
őstag
Akkor ne a nagy fesz érdekeljen, hanem hogy hogy tunál nagyobb frekit állítani neki. Szóval én az Intel-es alaplapokhoz/procikhoz nem értek, de egy jóbarátomnak olyan alaplapja van mint neked, és hát a bios elég buta, alig van benne állítási lehetőség, míg az AMD-s ABIT deszkákban rengeteg van. Nekem NF7-S V2.0-m volt, és mikor megláttam az IS7 bios-át, hát, majdhogynem elsírtam magam. Talán az Intel chipset miatt van, vagy nemtom, nem akarok hülyeséget mondani, de nem nagyon van vele kibékülve spanom se.
-
Kalozman
tag
Sziasztok!
Elég érdekes problémám van és ebben szeretném ha segítenétek.
A probléma a következő:Van két 256megás 400Mhz-s PQI ramom eddig nem volt velük semmi gond azomban ma újraindult a gép majd megint leállt teljesen kékhalál(XP alatt fura ...)valami memóriás cuccot írt, ki várok a gép állandóan újraindul.Gondolok 1et kiveszem az egyik ramot(Dual channelben vannak).Hoppá ekkor műxik a gép.De 256 kevés ezé visszarakom a másikat és ugyanolyan körülmények közt csinom a dolgomat mikor mit ad Isten megint újraindul kiveszem megint a ramot teszegetem össze vissza de a kettő egyszerre nem akar menni.Külön külön meg még csak az egyiket teszteletm.Ekkor gondolat tegyük be a másikat és hoppá azzal nem indul meg semmi.Kicserélem és indul kiírás a rendszer súlyos hiba után állt helyre stb....Gondolkodom de rossz tönkrement a ramom de 1 utsó próbát hátha én vok hülye berakom a másikat megint és megy újra rendesen.Visszarakom mindkettőt és újraindulgat.Most csak 256 van benne és rendesen megy szerintetek mi lehet a baj, mert eléggé lassúcska 256 al a gép.Szóval 5leteket és esetleg ugyanígyjárt embereket tanácsokkal várok.Előre is köszönöm.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz BaKeSZ87 #1709 üzenetére
Ha ennyire gőzöd sincs róla, akkor miért próbálsz ''segíteni''?
Közismert dolog, hogy az intel chipset-ekben az FSB-től függ, hogy milyen órajelen mehet a RAM. [link] Ennek a pdf-nek a 21. oldalán megnézheted a 865P(E)-re vonatkozó értékeket.
A lap kézikönyve alapján nem nevezném butának a BIOS-t, minden szükséges beállítás szerepel benne, memóriaidőzítésből még némileg több is az intel lapok esetén szokásosnál. -
gofry
senior tag
Szia daa-raa, jó h jöttél nagyon fontos lenne erre: (#1702) gofry a v álasz, mert reggelig kell eldöntenem a rendelést
-
Joci??
senior tag
válasz BaKeSZ87 #1709 üzenetére
hááát jah! sajna nincs télleg sok állitási lehetőség! de a lap maga naggyon megbizható
és tuningképes! az előző lapomhoz képes biztoss az egy asus volt háát a gagyik gagyija volt!azon szinte semmit nem lehetet állitani 200Mhzet tudtam ráhúzni a procira azt annyi!"Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés."
-
Kalozman
tag
Sziasztok!
Elég érdekes problémám van és ebben szeretném ha segítenétek.
A probléma a következő:Van két 256megás 400Mhz-s PQI ramom eddig nem volt velük semmi gond azomban ma újraindult a gép majd megint leállt teljesen kékhalál(XP alatt fura ...)valami memóriás cuccot írt, ki várok a gép állandóan újraindul.Gondolok 1et kiveszem az egyik ramot(Dual channelben vannak).Hoppá ekkor műxik a gép.De 256 kevés ezé visszarakom a másikat és ugyanolyan körülmények közt csinom a dolgomat mikor mit ad Isten megint újraindul kiveszem megint a ramot teszegetem össze vissza de a kettő egyszerre nem akar menni.Külön külön meg még csak az egyiket teszteletm.Ekkor gondolat tegyük be a másikat és hoppá azzal nem indul meg semmi.Kicserélem és indul kiírás a rendszer súlyos hiba után állt helyre stb....Gondolkodom de rossz tönkrement a ramom de 1 utsó próbát hátha én vok hülye berakom a másikat megint és megy újra rendesen.Visszarakom mindkettőt és újraindulgat.Most csak 256 van benne és rendesen megy szerintetek mi lehet a baj, mert eléggé lassúcska 256 al a gép.Szóval 5leteket és esetleg ugyanígyjárt embereket tanácsokkal várok.Előre is köszönöm. -
-
BaKeSZ87
őstag
Egyébként meg 2 órával később válaszoltál a kérdésére. Én kérek elnézést hogy segíteni próbáltam. Soha többet nem teszem. Mintha nem erről szólna a fórumozás. Szerinted arról hogy leugatjuk a másikat? Normálisan is lehet válaszolni. Sőt nemis muszáj válaszolnod nekem, csak ha kérdezek. De tudtommal most nem kérdeztem. De ha neked ez a hobbid...
[Szerkesztve] -
Bzzz
senior tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki VM márkájú rammal?? Mi róla a tapasztalatotok?
Örök garival adják az egyik boltba és gondolkodóba estem mivel ''csak'' 9-ezer érdemes lenne rá beruházni. Nem lehet akkor a bóvli ha örök garis...''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
Bzzz
senior tag
Csak állítólag a Kingmax Superram,ami 10 ezer állítólag nem valami tunning barát,csak olyan 430Mz-ig üzemel,én meg arra gondoltam talán bevállalok valami ismeretlent-ha valakinek van erről tapasztalata,mert 1 ezrset nyerek,de mivel 1 gigát vennék ezért 2 ezret és talán nem lehet annyira szar ha örök garos...
''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
Bzzz
senior tag
Köszönöm tanácsodat!
És még valami szerinted 2*512MB RAm vagy 1*1GB RAm ot vegyek??? Számít??''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
BaKeSZ87
őstag
-
Bzzz
senior tag
Köszönöm válaszaitokat!
A 939-esek mind dual channelesek??
PQI és a VM ramokkal kapcs. nincs nektek tapasztalatotok??
[Szerkesztve]''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
kovsol
titán
-
Joci??
senior tag
-
-
-
Bzzz
senior tag
A Hynx ramokról tudtok valamit? Ilyet szeretnék venni 1 gigásat ,de csak 12 hónap garancia van rajta,kicsit keveslem..Érdemes szerintetek megvenni? 18800-ba kínálják
[Szerkesztve]''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- További aktív témák...
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- ASUS MAXIMUS VII HERO Alaplap - INGYEN POSTA!
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs