- Projektor topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Bluetooth hangszórók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz koko52 #53494 üzenetére
Elem kivétel megtörtént (sőt ki is cseréltem), BIOS úgy látom resetelődött, de nem tapasztaltam különbséget.
Jumper reset: megnézem a manuált hogyan kell, én úgy csináltam, hogy áramtalanítottam, átraktam reset állásra, áram alá helyeztem (de nem kapcsoltam be), majd vissza az egész. (manual, hogy kéznél legyen)
Speaker / csipogó nincs a gépre kötve, megpróbálok keresni egyet, hátha valami hibakódot sikerül elfogni (gondolom csipogással jelezheti, mi a gondja, más visszajelzésem nincs igazán).Megtaláltam a régi OCZ 2*1GB ramomat, de hasonló a helyzet:
A1: nincs kép
B1: elindul (nyilván Win7nek nem elég)
A1+B1: vagy nincs kép, vagy indul, de random fagy (gondolom B1-et használva megy, ha A1-et címez, akkor kifagy...?)
B1+B2: működik.(A2 modullal azért nem variálok, mert CPU hűtőborda miatt nem férek hozzá, de lényegében mindegy is, ha az A1-et nem sikerül működésre bírni).
[ Szerkesztve ]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- PlayStation 5
- War Thunder - MMO Combat Game
- Politika
- BestBuy topik
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Projektor topic
- Robotporszívók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- További aktív témák...
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- Patriot Viper Steel 2x8GB DDR4 3600MHz PVS416G360C4K (CL14-es időzítésű memória Ryzen-hez!!!)
- Trident Z5 Neo DDR5-6000 CL32 2x32GB EXPO memória eladó
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest