- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Gamepad
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
Sziasztok.
Kaptam egy GA-945GCM-S2L lapocskát. OEM, nincs hozzá semmim. A specifikációt átnéztem, azt mondja támogatja a DDR-II 667MHz-s modulokat, de azt is olvastam, hogy "outstanding system performance through high-bandwidth interfaces such as dual-channel DDR2 memory, 533/400 MHz system bus". Csak megerősítésképpen: vehetek bele 667-es modulokat is, csak nem érek vele semmit, úgyis csak 533-on fog menni, vagyis 266-os memória sebességgel?
Azt már meg sem merem kérdezni, hogy milyen procit tegyek rá, (elvégre ez egy RAM-os topic), de azt írják, hogy 1066/800/533 MHz FSB-t tud kezelni. Ennek ugye semmi köze az 533MHz memóriához?
Bocs amiért láma vagyok hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külpolitika
- További aktív témák...
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz RAM - posta az árban!
- G.SKILL FlareX 2x8GB DDR4 3200MHz F4-3200C14D (CL14-es időzítésű memória Ryzen-hez!!!)
- Corsair Vengeance LPX DDR4 2x8GB 3600MHz
- G.Skill Trident Z Neo 2 x 16 GB (32 GB) DDR5 6000 MHz CL30 AMD EXPO VADI ÚJ!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs