Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Matyó83

    tag

    válasz tabrev #15311 üzenetére

    1:köszi!

    nah akkor... :

    -elsö indulásnál minden tesztprogram /XP alatt/ 800mhz-nek látja! aztán a biosban átállitottam a ram frekit 1066ra mert manuálra állitás után 800-on volt... / alaplap kézikönyvböl olvastam ezt!!!/ nah szóval az idözitést nem piszkáltam de ujraindulás után is -átállitás után- 800mhz-nek látta a cpu-z, everest is... / everest valami régi falyta,sajnos nem vagyok most a gépem elött vasárnapig szal emlékezetböl irok SAJNOS!!!! BOCS/ indulás után nálam nem ir ki ilyen adatokat a dos felületen mert kikapcsoltam... ezért is elnézést!!!!!

    ""És a ram 1066-on megy? Memtesztet lefuttatva az eredmény mellé mit ír? /1066-4-4-4, vagy 800-4-4-24/
    Melyik Everest?
    Van olyan, hogy a gyártó cimkézi fel 800-ról 1066-ra a ramjait. Pl:Kingmax.
    Ekkor az Everest csak 800-asnak fogja felismerni. mert ugye az is!""

    erre csak annyit tudok irni, hogy memtesztet nem toltam /tudom hiba!/ de orthossal viszont stabil!!!! de az evereset memtesztje is 800 nak látja!!! az idözités alapból asszem /CPU-Z szerint/ 5-5-5-16 400Mhz-en!!! a dram:fsb arány 12-10... nemtom ez segit-e valamennyit...ha az idözitést piszkáltam a BIOS-ban akkor 5-5-5-15 ön ment és 1,9 V-on 1066 Mhz-en akkor már jobban ment de még mindig 800Mhz-nek látta minden programom....
    A BIOS-ban még kicsit piszkáltam az 1T-2T valamit és a 2T vel kicsit javult a dolog... amit olvastam még,hogy ha elvileg 0,1voltal emelem a ram feszkóját akkor lessz a tuti, de erre nem volt idöm mert elutaztam... vasárnap tudom megnézni, de addig meghjülyülök mert ezen legózok már lassan 1 hete!!!!!!!

    CSX CEC a világoskék ami nekem is van!!!! hátha segit, bár kb 5* olvastam át oda-vissza!!!!!!

    igy röviden enyyi!!! vasárnap este többet tudok irni!!!!!!!! ha adtok valami segitséget akkor átfutom és beirom, hogy jó v nem... elöre is köszi a válaszokat!!!!! :R :R :R :R :R :R

    [ Szerkesztve ]

    Ha kérdezel valamit és ÉN válaszolok és nem tetszik vagy nem kell a cuccom, legalább vedd a fáradtságot, hogy visszaírsz, hogy; Bocs, de nem kell!

Új hozzászólás Aktív témák