Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
válasz Real_Necro #19098 üzenetére
Ne is mond, pár hete majd 40 percet *optam vele mire megcsináltam. Mondjuk ebbe benne volt vastagon az én szerencsétlenségem, mert az izzót tartó kis fém bizbazt fordítva raktam először fel, és csodálkoztam, hogy nem akar a helyén maradni.
Ettől függetlenül nagyon szeretem a járgányt.
[ Szerkesztve ]
-
Byk01
őstag
válasz t_a_m_a_s #19087 üzenetére
Megint leült kicsit a téma, úgyhogy bedobom, hogy ha esetleg május lesz a tavasz, akkor a 20-21-i hétvégén megint Tour de Velencei-tó lesz, ami tömeget, kifogyott lángost és langyos sört jelent
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Byk01
őstag
válasz t_a_m_a_s #19104 üzenetére
Akkor korábban kell menni. Körvonalazódnak a dolgaim, nekem az április 29-30., a május 1., 6-7. és 13-14. a jó (csak, hogy konkretizáljuk a napokat)
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Mercutio_
félisten
-
-
Mercutio_
félisten
válasz fi:zi'k #19115 üzenetére
Nem nagyon sikerült értelmezni amit írtam úgy tűnik, ha az alkatrészeken elmélkedünk...
Mondom egyszerűen: Annyi a melója, hogy akkor kerül sorra a most leadott bringa.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Lassú Víz
addikt
Április 30 a lányom születésnapja, az nekem biztosan nem jó.
Én is beszéltem ma egy bringás bolttal, 7-én elkezdjük a szervizelést a két kerékkel (szintén ki vannak tömve melóval), aztán a többihez majd lábon fogom odavinni a biciklit. No meg ezt a projektet pénzügyileg is ütemezni kell, mert az én méreteimre már az átlag kommersz dolgok nem ajánlottak. Nem állítom, hogy be merem vállalni a tókerülést, de annak reális esélye van, hogy hamarosan a munkába járáshoz használni fogom.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Byk01
őstag
válasz Lassú Víz #19118 üzenetére
Tavaly is elmondtuk párszor, most is megtesszük: nem kell félni a tókerüléstől. Nem száguldozunk, és legalább 6-7 hosszabb-rövidebb pihenőt tartunk útközben. kb. 40 km az egész, és ezt tavaly sikerült úgy 6 óra alatt teljesíteni (majdnem gyalog tempó).
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Mercutio_ #19116 üzenetére
Csakszólok, hogy de, sikerült és így is az.
Persze, ha neked így ok, akkor no problem, de akkor sem ez (lenne) a normális.(#19117) Studi
Én egy percig nem rugózok. Tőlem aztán egy év várakozási idő is lehet.
De amúgy ja, az apróságoknak is örülni kell.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz fi:zi'k #19122 üzenetére
Normális vagy sem, ha ennyi melója van, eddigre tudja vállalni, pont leszarja hogy neked vagy nekem meddigre kell. Lassan hozzá lehet szokni, ez lesz az általános ha szerelő / kőműves / burkoló / villanyász / mérnök / akármi szakember kell. Kivárod a sorod, mert a másik se tudja előbb megcsinálni. Ez a hátulütője annak hogy párszázezren külföldiában dolgoznak.
Holnap majd jól beletépünk...
-
Lassú Víz
addikt
válasz t_a_m_a_s #19123 üzenetére
Azért tavasszal ugrásszerűen megnő az egy szervizesre jutó bringások száma. Nincs is annyi szerelő, meg ha lennének is, holt szezonban mi a fenéből fizetnék őket? Ha meg feszt elküldik - újat vesznek fel akkor 2 évad után vagy megtanulod magad vagy cseszheted a gépet.
-
Byk01
őstag
válasz t_a_m_a_s #19120 üzenetére
Hát, ha nem akarsz velünk sörözni, meg lángosozni, akkor rohanj csak (ha már sörözés, szólok, hogy már az ősmagyarok is ihatnak Sopronit is [link])
Ez nem teljesítménytúra, vagy versenyBiztos volt, aki végigtekerte már ekkora gyerekkel, de nem én voltam
-
t_a_m_a_s
addikt
Ja, ez is ilyen ötvenszer megállós dzsembori lenne a gyerekkel. Leginkább attól tartok, hogy félúton telel lesz a hócipője vele / elfárad, és akkor onnan még el kell jutni a kocsiig valahogy. A gyereket nem hagyhatom ott a tóparton amíg én eltekerek a kocsiért...
Byk: Majd tekerünk Zolkával egy kört, hogy meglegyen a km, és csak utána állunk le lángosozni/sörözni veletek
[ Szerkesztve ]
-
Novics
senior tag
válasz Real_Necro #19136 üzenetére
Köszi, az nekem is. Gondoltam hátha beszélt vele mostanában privátban. Tudom, hogy nem dől össze a világ ha valaki törli a fb profilját - párszor én is majdnem megtettem - de azért nah! Egyből a legrosszabbra gondoltam...
Merci, akkor én már nem hívom fel, hogy wtf van vele.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Mercutio_
félisten
Mindenki nyugodjon le a g..... Zolka most hívott, majd benéz és Novicsot is keresni fogja a többit majd ő.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
t_a_m_a_s
addikt
Embörök, beszéltem Zolkával. Neki a vasárnapok jók, így szvsz a továbbiakban szűkítsük a kört április 30-ra és május 7-re.
ÉN április 30-ra szavazok, mert utána elsején ki lehet pihenni a projektet. Egyenlőre Zoljával is ezt dumáltam meg.
Szóval szavazzatok.
-
t_a_m_a_s
addikt
Hülyéskedést be lehet fejezni, az időpontra koncentráljatok.
-
Lassú Víz
addikt
Valaki nagyon készül (FB link) a tó kerülésre
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest