Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz Real_Necro #11950 üzenetére
Ezért írtam, hogy gyorséttermi. Persze az otthoni jól elkészített cuccal nem vetekszik.
Csülkös hambiról még egyik ilyen kajáldában se hallottam
Emiatt vagy otthon, vagy normál étteremben jutsz hozzá az kedvenc kajádhoz.... -
zolka78
senior tag
Ezer bocs , már javítom is:
Október 6 PH!otós találkozóra a hévvel közlekedőknek találkozó a Batthyány téren 08.30-kor. Hév indulás 08.58-kor.
Freddy76 (kis picur)
Real_Necro
Tündi (Real_Necroné)
zolka78
ballington, a tel.számodat írhatod olyannak akit ismersz, vagy akár nekem is.
werttzui
Throme
KSparrowReal_Necro és Throme: én most indulok a kis családommal a Halásztanya étterembe finom magyaros ételeket enni. Ti meg csak amerikanizálódjatok a döncis menükkel.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
ballington
addikt
Én meg tegnap este házi szalonna és sonka, bacon, hagyma (vörös és lila) nyárson megsütve tűz felett, volt kolbi is, paradicsommal, a kenyerre csöpögtetve a zsírt majd a végén megpirítva azt is tűz felett; jaaa és bor...nyami-nyami
És ez pízbe se kerűtAki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
forceberg
veterán
válasz ballington #11956 üzenetére
Akkor én inkább csendben maradok a csülkös babgulyás sült oldalas kombóval...http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Real_Necro
veterán
válasz zolka78 #11953 üzenetére
Nálunk olaszos hétvége van, így nálunk a mai menü az általam készített Lasagne alla Bolognese.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
cOxeR
Ármester
válasz ballington #11956 üzenetére
Szívesen átgurulok Gödöllőre legközelebb, ha pénzbe nem kerülő nyársalgatás van!
-
zolka78
senior tag
válasz Real_Necro #11960 üzenetére
Azt is csípem nagyon . Érdekes, amíg olaszoknál voltam pár hónapot régebben, nem igazán volt az ottani olaszos ételektől valami nagy érzésem, ízre mind jó volt de bárhol itthon produkálható. Ellenben a reggeli cappuccino korsóban mérve, kiflivel, örök élmény maradt.
(#11962) Throme: Jajj, nem kell fel venni, csak élcelődés volt , Én is betérek néha a döncibe, bár a burger nálam is jobb.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
cOxeR
Ármester
Belfrit rulez!
-
Real_Necro
veterán
válasz zolka78 #11966 üzenetére
Reggelente 1 korsó cappuccino bennem is ilyen élményeket hagyna, keresztbe állna a szemem tőle. Én a frissen facsart narancslevet szerettem meg reggelire. Ugyanakkor új értelmet nyert nálam a margeritha pizza.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Freddy76
addikt
válasz j.bravo #11973 üzenetére
Lakodalmakban mindig feldobom, hogy ha bulis a társaság, és belefér anyagilag, vegyenek néhány eldobható fényképezőgépet. Aztán a hangulat megfelelő pontján ezt odaadom ez embereknek, hogy tessék, használjátok. Ez persze akkor történik, amikor megy a buli ezerrel, és a gép is körbejár, és készülnek a poénosabbnál poénosabb fotók.
Egy tanácsom van ilyenkor: ne valamelyik örömanyát küldjék el a kész képekért, mert azért tudnak meglepő dolgok történni... Az egyik esetben a vőlegény azon lepődött meg, hogy mikor mentek ki a fiúk megcsinálni a segges képeket, a menyasszony pedig azon, hogy az apját és a nagyapját hogyan vették rá arra, hogy beálljanak...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
killerjohn
addikt
válasz t_a_m_a_s #11929 üzenetére
kisherceggel a 8:38-os hévre pattanunk fel a batyin, elvileg 9:20-ra odaérünk, onnan kb 10 perc sétának tűnt az a parkoló, szóval ha nincs gebasz, akkor 9:30-kor ott leszünk mi is
Zoli száma meg van ha minden igaz, majd csörgünk ha nincs ott senki és elveszettnek érezzük magunkatszerk: most láttam zolka78 hsz-ét, szóval akkor mi is ott leszünk 8:30-ra és megyünk veletek a 8:58-as járattal! Mjad viszem az előző taliról a kitűzőt, hogy megismerjetek
[ Szerkesztve ]
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz killerjohn #11976 üzenetére
Ááá, meg fogunk ismerni. Egy kicsi ember lesz nálad meg egy bazinagy galaxy note...
Holnap majd jól beletépünk...
-
TayRol
nagyúr
válasz killerjohn #11980 üzenetére
gyorsan cseréld le!
-
zolka78
senior tag
válasz Real_Necro #11974 üzenetére
Én Genovában voltam hosszabb időt. Ezt úgy képzeld el, hogy a kis kávézók tulajdonképpen a tipikus, tenger által bomlasztott mediterrán épületek utcára nyíló szobáiból voltak átalakítva, úgy, hogy nem fért el előttük csak 1-2 asztal, max 2-4 vendéggel. Más nem is volt csak 4-5 fajta kávé meg pár egyszerű péksüti. A cappuccinót egy olyan hosszabb 0,5 literes korsóban adták mint ami nálunk van a sörözőkben, csak ez vékonyabb üvegfalú volt, amolyan pohár szerű. Rendesen megcsinálva 1/3 rész kávé, 1/3 rész meleg tej, 1/3 rész tejhab, ehhez adtak 1 vagy 2 kiflit, ha reggeliben vetted, de ez olyan volt, hogy a kifli megállt a tejhabban. 3-5 euróért mérték, egy ilyet megettél reggelire és délutánig nem kellett más.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz killerjohn #11980 üzenetére
Nem volt nehéz... Vicces látvány amikor egy ember egy tablettel a fülén mászkál
Én most cseréltem le az xperia minit egy 4,3"-osra, de ez is hatalmas
Holnap majd jól beletépünk...
-
L4mie
veterán
Jézusom, Ti mennyit dumáltok 8 nap alatt
uhh valami fényképezőgépeset álmodtam....valami igencsakRetró géppel toltam ami cserébe polaroid volt
és csak olyan képeket lehetett vele lőni mint amilyent cOxeR-ék gyártanak[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
zolka78
senior tag
Akkor bővítem a listát.
Október 6 PH!otós találkozóra a hévvel közlekedőknek találkozó a Batthyány téren 08.30-kor. Hév indulás 08.58-kor.
Freddy76 (kis picur)
Real_Necro
Tündi (Real_Necroné)
zolka78
ballington
werttzui
Throme
KSparrow
*Ropi*Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
zolka78
senior tag
válasz killerjohn #11993 üzenetére
Rendben, gyertek csak. Ahogy elnézem egészen jó társaság lesz már az indulásnál
Freddy76 (kis picur)
Real_Necro
Tündi (Real_Necroné)
zolka78
ballington
werttzui
Throme
KSparrow
*Ropi*
killerjohn (kisherceg)Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
j.bravo
addikt
Én még nem tudom hogyan közelítem meg a tetthelyet.
Autós kollégák, valaki bevállalná hogy elviszi a pólókat? (készen vannak egyébként, tök jók lettek szerintem).
Valahol találkozhatnánk szerdán/csütörtökön/pénteken (előny Pesterzsébet, vagy a kék metró vonala).
Akkor mehetnék HÉVvel a többiekkel. Egy kb bőrönd méretű kartondobozt megtölt huszoniksz póló, elkerülném hogy bőrönddel kelljen mennem... Ha nincs más megoldás, persze az lesz.[ Szerkesztve ]
Whatever.
-
Freddy76
addikt
válasz Real_Necro #11996 üzenetére
Annak van aztán komoly sportértéke .
Nálam annyi bonyolítás lehet, hogy ha nagyon esős-taknyos lesz az idő, akkor Törpét nem hozom. Én elvagyok esőkabátban is (az időjárásálló vázammal ), de neki nem nagy élmény így. Igaz a babakocsihoz van egy kiváló esővédő is (olvasod, Aleister? ), de neki tényleg akkor lenne királyság, ha szaladgálhatna-mozoghatna. Persze ha "csak" annyira lesz rossz idő, mint Veszprémben volt, az belefér.
Szerk: j.bravo, Furkoo úgyis edzeni akar, elhozza ő a pólókat.
[ Szerkesztve ]
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest