Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz ballington #11049 üzenetére
Ne menj HÉV-vel, kb. 3 óra lenne az utazás csak oda.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Real_Necro
veterán
válasz *Ropi* #11051 üzenetére
Gödöllőről igen, de Bp-ről kevesebb. Lehetne odafele hévvel, visszafele meg hajóval is, csak hogy bonyolítsuk a dolgokat. Mi szerintem kocsival megyünk, lesz hátul hely, ha valaki csatlakozna.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #11052 üzenetére
Hajóval? Akkor 3 nap lenne...
-
cOxeR
Ármester
Én azt javasolnám, hogy repülővel menjünk, az a leggyorsabb!
-
Freddy76
addikt
válasz Real_Necro #11055 üzenetére
Bicó nem rossz ötlet.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Real_Necro #11059 üzenetére
Nekem olyan 1 óra 19 perc, forgalomtól függően
Holnap majd jól beletépünk...
-
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Real_Necro #11061 üzenetére
Volt már egy igen jól sikerült dunaújvárosi tali, részemről megismételhetjük (bár az eléggé modellfotózásra volt kihegyezve).
-
JohnyBlue
addikt
Keletre nem akartok majd valamikor találkozót szervezni? Mindig dunántúlra vagy fővárosra szerveztek.
https://ipollo.com/?ref=johnyblue
-
Real_Necro
veterán
válasz JohnyBlue #11066 üzenetére
Betáblázzuk. Mondjuk jövő ősszel? Mennyire keletre? Pl Eger? Debrecen is szép hely, csak az már ottalvós lenne, amit nem biztos, hogy mindenki tud vállalni.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz JohnyBlue #11070 üzenetére
Azért nincs az olyan messze. Eger-t én is felhoztam, szeretünk oda járni. Oda szívesen mennénk ott alvással is, és akkor a helyi pincékben lehet kicsit koccintani.
-
JohnyBlue
addikt
válasz Real_Necro #11071 üzenetére
Egert én is ott alvással tudom csak elképzelni, bár én akkor már Egerszalókra szavazok a sok strand miatt
-
Real_Necro
veterán
-
JohnyBlue
addikt
válasz Real_Necro #11076 üzenetére
Kössz Most már nem csak egy korty bort kívántam meg hanem még éhes is lettem
Amúgy cuki helyek. Úgy érzem nem lesz a helyszínnel baj
Ősszel nem mehetnénk? Messze van a jövő nyár
-
Real_Necro
veterán
-
gab.m
senior tag
Ööö, helló mindenki!
Én is feliratkoznék a PHotóstali virtuális névjegyzékére ha van még hely . Ha jól olvastam vissza, akkor okt.6, Szentendre eddig a megbeszélt idő/hely? Nekem szerintem ok, bár még nagyon messze van, miért nem szeptemberre esett a választás? Még az is két hónap...
-- Eladó cuccok: Világítástechnikai szett, Slik állvány Giottos fejjel, Dell U2312HM IPS monitor --
-
Freddy76
addikt
válasz t_a_m_a_s #11080 üzenetére
A piázás hasznos. Egy példa:
Tegnap leállt alattam a Passat. Haver szervízében diagnosztika, mondja, porlasztócsúcs. A PD TDI motorok típushibája 150e km után, azért is akartam eladni, hogy másnál jöjjön ki (bár aki ezt veszi, tudja, mi újság)... A csere kb. 600e Ft. Este megyek sörözni, nincs nagy boldogság, hazafele taxis vw passattal, 340e km az autóban, mondom mi van, mondja úgy tudja, a Porsche Hungaria garanciában javítja. Ma telefon, mondják igen (bár nem reklámozzák), de csak az autó hét éves koráig, és csak akkor, ha előtte nem nyúlt bele senki. Az én autóm HOLNAP lesz hét éves, a haver MA nekiállt volna a szerelésnek.Tehát egy d700 árát spóroltam meg azzal, hogy tegnap sörözni voltam. Van kérdés? Nincs kérdés. Sörözzünk.
-
Freddy76
addikt
válasz JohnyBlue #11082 üzenetére
Hát, ha ezzel a logikával vennék egy d700-at az Asszony nagyot nézne. De szerintem én is...
On: múltkor hogyan ment körbe a hír? Mindenki terjesztette az övéi között?
Nekem lenne egy olyan javaslatom, hogy legyen két találkozó, egy Szentendrén, és egy Bp-n a Hévnél, aki esetleg azzal jönne.[ Szerkesztve ]
-
gab.m
senior tag
-
Freddy76
addikt
Áfa visszaigénylés már nem játszik, ez egy korlátozottan igénybe vehető lehetőség... A d800-zal az a baj, hogy utána kellene valami, ami azokat a 50 megás fájlokat meg is tudja mozgatni... A mostani gépem szerintem feltenné a kezét.
-
gab.m
senior tag
válasz Freddy76 #11085 üzenetére
Jójójó, vicc alapú "tanács" volt csak. Tény, hogy a D800 nem mindenkinek való és attól hogy valaki megvette a gépet, még nincs kész. Valszeg több memória kártya is kell hozzá mint amennyit addig használt, erősebb gép, jobb objektívek, stb. stb...
Gyüjjön mán a déhaccáz Na de ne csináljunk Nikon topikot a talisból, ezer bocsánat.
Jut eszembe, szerintetek D90 vagy D5100?-- Eladó cuccok: Világítástechnikai szett, Slik állvány Giottos fejjel, Dell U2312HM IPS monitor --
-
aleister
veterán
-
*Ropi*
félisten
Srácok!
Ha jól emlékszem, van valaki Székesfehérvári a topiclakók között. Örülnék, ha megkeresne PÜ.-ben!
Köszönöm!
-
t_a_m_a_s
addikt
Kedves Hölgyek-Urak, akkor indítassék meg a két hónapos hozzászólás-cunami Szóval:
PH!otóstalálkozó Szentendre - 2012.10.06
egyenlőre az időpont távoli, a napirend képlékeny. Akik eddig jelezték, hogy lenne kedvük jönni:
Freddy
Sucuka
Ropi
Real Necro
TayRol
KSparrow
ballington
zolka78
cOxeR
steelsec
gab.m
Throme
aleister
hp1950Az egyetlen fix program egyenlőre - a veszprémi taliból kiindulva - a kajálás és a géptaperolás. Lehetséges helyszínnek eddig felmerült a
Rab Ráby - [link]
Görög Kancsó - [link]A Rab Rábiban már volt egy nem túl rossz összejövés, a hely zseniális, tele látni- és fotóznivalóval, és ha jól emlékszem, Canonos tulajjal. Itt talán külön termet is tudnak biztosítani, de ebben Ropi tudna segíteni, biztosat mondani...
Az én javaslatom a szokásos: 9-10 körül találka, laza sétálgatás/városnézés/fotózás, evésivás, további sétálgatás/városnézés/fotózás, fagyizás/sütizés, gyerekeseknek hazamenés, nemgyerekeseknek esti fotózás Tehát semmi extra, semmi kifeszített menetrend, csak kötetlen barátkozás.
Nos? Mit szóltok? Jöjjenek a javaslatok!
-
*Ropi*
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest