-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz lsebestyen #40098 üzenetére
Elvileg már nincs semmiféle korlát az előfizetéseken, már, ami a csomaggal elérhetős sebességet illeti, plusz a 4G-hálózatok elérhetőek mindenki számára, kivéve, ha az előfizetésen rajta van a 4G-hálózatok tiltása jelölő.
Ezzel kapcsolatban a 1220 vagy a Telenor üzletek tudnak neked információt adni.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz lsebestyen #40137 üzenetére
lsebestyen:
Érdekes.
Lehet, akkor csak a 1220 kellene, hátha valami 4G-tiltás "fennmaradt" az előfizetéseden?Amennyiben a kártya az elmúlt két évben nem lett cserélve, akkor ragaszkodhatsz a SIM cseréjéhez.
carrick16:
Nem látunk rá a kínálatba bekerülő készülékekre.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
Már miért kellene lemondania? Az átálláskor időarányosan számláznak, így a fél hónapra csak fél havi díjat vonnak le, így nem húznak le egy forinttal sem.
A 2GB+Deezer még mindig időarányos számlázású.A május 23-tól érvényes változások "átkerültek" július 10-re.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz darvinya #40173 üzenetére
"De ha időarányosan vonja le, akkor sem lesz aktív, mert akkor megint nem lehet különbözettel feltölteni, csak fix összeggel."
Szerencsére, az ügyfelek jó része már felnőttebb annál, hogy ilyen dolgokon fennakadjon, és elfogadja, hogy a Telenornál a rendszer így működik."Kinél van így, mert nálam kártyásként csak egyösszeget von le, vissza nem adnak."
A csomag leírása szerint. Bár az egy összeget von le nem jelenti azt, hogy ne lenne időarányos a megrendeléskor a levonás.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz darvinya #40175 üzenetére
"Tehát nyeljem be, hogy lehúznak, mert váltáskor félhavi díj után megint fix összeggel megy a szolgáltatás."
Miért lenne lehúzás az, ha másfél hónapra másfél havi díjat vonnak le? Bocs, de az nem érdekel (mert nem tudunk rajta itt változtatni), hogy nem lehet tetszőleges összeggel feltölteni."Utólag fizetem, mikor eljön a feltöltés ideje, mivel akkor is csak nagyobb összeggel tudom feltölteni."
Itt a hiba az okfejtéseddel, NEM utólag fizetsz. Az a számlás."Tehát állítod, hogy miután levonták egyösszeget visszafizetik a különbözetett."
Nem. Én azt állítom, ha megrendeled a 2GB+Deezer szolgáltatást a hónap közepén, annak a havidíját időarányosan vonja le az egyenlegből a Telenor. Semmilyen különbözet-visszafizetésről nem beszéltem.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz darvinya #40180 üzenetére
Most kipróbáltam.
Négy nappal a cikluszárás előtt rátettem a 2 GB+Deezert egy olyan feltöltőkártyás számomra, amin nincs rajta a havidíj összege.
A megrendelést követően időarányosan vonta le a havidíjat. Most már hiszel nekem, vagy magyarázzam még tovább?
Fontos. Csak a "régi" netcsomagoknál (pl. 2GB+Deezer) működik ez, de az alapkérdés ugye erre vonatkozott.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz darvinya #40183 üzenetére
"De ha már 1x lemontad nem veheted újra igénybe a régit, és itt van kutya elásva."
Mi? Erről nem beszéltünk, a kiindulási kérdés az volt, hogy időarányos-e a havidíj levonása, ez nem változott. Lemondani csak számlazárással lehet/érdemes.
Egyébként nem is értem, miért akarnám ismét igénybe venni, ha már egyszer lemondtam.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Sayuar #40218 üzenetére
Sayuar:
Tudhatod.
Vannak olyan emberek, akiknek bármit hoz be a Telenor, nem képesek azt mondani, hogy igen, ez jó dolog.
Veled is már "lejátszottuk" párszor ezt.Dave1984:
Ma/pár napon belül nem próbáltam, de nem szokott vele gond lenni, nem tudok hibáról (ami nem jelenti azt, hogy nincs ).[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz darvinya #40251 üzenetére
Azért "szeretek" veled beszélgetni, mert mindenben képes vagy meglátni a jót.
Szerintem annál, hogy pl. az órát (vagy egyéb terméket) eddig meg sem tudtad nézni, mindenképp' jobb, ha -dróton lógva ugyan, de- meg tudod nézni, ki tudod próbálni kézben fogva is.
A számlabefizetés kiterelésére csak annyit, hogy eddig az Árkádban egy lehetőség volt befizetésre, most kettő lett. Akkor ez most rosszabb vagy jobb? A többi lehetőségről (bár az mind bankkártyás és/vagy elektronikus) nem is beszélve.
Általánosságban elmondható, hogy a befizetési helyek száma másfélszeresére nőtt.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz darvinya #40260 üzenetére
Tök jó, hogy feltöltősként gondolsz a számlásokra is.
A fordítottja pl. eszedbe sem jut... Hogy eddig kellett átmennie a városon (a Telenor boltba), és most nyílt lehetősége a lakhelyéhez közelebb lévő újságoshoz befizetni... Maradjunk annyiban, hogy a nagy számok törvénye alapján azért nyilván nem ilyen rossz a helyzet.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Outlander #40316 üzenetére
Ollóval?
Elvileg minden boltban kellene lennie SIM-kártya vágónak.Én felkeresnék egy másik Telenort, hátha oda jutott SIM-kártya vágó. Amennyiben nincs a környezetedben másik üzlet, akkor keresd fel ismét a boltot, hogy cseréljék ki a kártyát, mert ők nem vágták megfelelő méretűre.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz Outlander #40319 üzenetére
Olyan meg nincs, hogy azért nem vágja kisebbre, mert ott a nyák. A SIM-kártya mérete fix, nem ügyintéző-függő.
Akkor ne vágja le, pláne ne ollóval, hanem ragaszkodjon a cseréhez.Jut eszembe! A nano SIM nagyjából pont akkora, mint a rajta lévő chip. Tehát le kellett volna tudja vágni a nyák "bántása" nélkül is.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Ez nem ilyen egyszerű.
De általánosságban hamarabb megvan a kód egy bemutatóteremben, mint egy viszonteladónál.
A viszonteladó mindenképp' szervizbe küldi a készüléket, a bemutatóterem egyből lekéri a kódot -tehát a készülék marad nálad.
Optimális esetben egyből megkapod a kódot, de sajnos, elég kevésszer van "optimális eset". De még így is általában hamarabb megkaphatod a kódot. Jellemzően pár nap.A Telenor oldalán az üzletkeresőben feltüntetésre kerülnek a shopok, hogy biztosra mehess.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz nemmaradtnév #40345 üzenetére
Feltöltőkártya valami netcsomaggal vagy a szintén feltöltőkártyás MyChat havi 1990 forintért.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
malor:
Vonatkozik a garancia a tartozékra is, de azt javaslom, inkább a gyártóhoz vidd el, ha teheted. Gyorsabban megjavítják, és a Telenor jelenlegi szabályozása szerint a készüléket IS le kell ad szervizre a hibás tartozékkal együtt.Faterkam:
A SIM-kártya hátoldalát tartalmazó képet kimoderáltam.
A sorszám "kódolva" tartalmazta a telefonszámod.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Részlet a HBO GO FAQ-ból.
"Miután sikeresen regisztráltál, a Beállítások/Adataim menüpont alatt érheted el a TV PIN kódod számítógéped, tableted vagy okostelefonod segítségével. Mindegyik eszközön keresztül van lehetőséged regisztrálni, és amennyiben sikeresen bejelentkeztélaz HBO GO szolgáltatásába, minden tartalmat könnyedén elérhetsz."
Ezen túl vagy már?Illetve szintén a FAQ alapján csak Samsung és LG okostévéken megy.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Krill77 #40488 üzenetére
"Gondolom nem veletlen erőltetik az adatjegyeket amiktol mar 2 eve is volt jobb ajánlat magyarba is nemhogy kint. Persze az egyoldalu szerződés modositas az megy."
A régi netcsomagok ára sokkal magasabb volt, mint a mostaniaké.
A Telenornál biztosan, de emlékeim szerint a konkurencia is hasonló árakkal dolgozott.
A külföldi árakat hagyjuk. Nem ez a topik lesz az, ahol bármi változás elindul.A szerződésmódosítás által érintett szolgáltatások köre most nem igazán jelentős, az köszönőviszonyban sincs a tavalyival.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest