- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
Azért egy 20-30x teljesítmény növekedés nem árt ha lesz szóval 3gigabit alatt karcsú lesz a hálózat mert ha mindenki használni fogja akkor kell ennyi azért a következő 8-10 évben már
GPON-on is 2,4gigabit van osztva 64-128 végpont felé, mobilon sokkal többen csatlakoznak egy cellára gondolom igaz hogy kevesebben fognak 500+ megabiteket tekerni órákigMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
zsida.kornel
tag
Volt hogy én is úgy vettem észre hogy lassítottak, de szerintem ez elég random, novemberben újrahúztam a gépemet, most néztem vissza, 500 gigát forgalmaztam 4G-n(szerintem a 15ös adsl-ről még most is szedné ), és semmi lassítást nem vettem észre. Korábban volt olyan hogy otthon 120 helyett 20at mértem, de pár kilométerrel arrébb jo sebesség volt. Érdeklődtem az ügyfélszolgálaton, persze azt mondták ilyen lassítás nem létezik. Érdekes más telefonban,vagy más imei számú SIM slotban ugyanabban a telóban jóval jobb sebességeket mértem. Valószínűleg a cella korlátozta az eszközömet. Havi átlag 150-200 gigágat forgalmazok otthon, vezetékes netet nemigen használom, 2 év alatt egyszer fordult elő, hogy lassulást éreztem volna a HelloData-n.
-
Somatom
veterán
Komolyan úgy érzem magam, mint Wagner úr. Ti melyik bolygón jártok? Telenorián? Ok, nincs 5G -m, de azért nem egy legalja telóm van, de én még sohasem láttam olyan értékeket, amikkel itt dobálóztok. Most épp 30/1,5 -öt mérek. Általában hasonló értékeket kapok.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
leo81
aktív tag
Valóban jó lenne eldönteni a Telenornak, hogy melyik frekvenciát is tekinti alapértelmezettnek. Zalaegerszegen pl. egy B20-as bázis mellett állok 100 méterre és mégis a másfél km távolságra lévő B3-as bázisra áll rá a telefon -110dbm térerővel. Ha nekiállok telefonálni vagy netezni akkor szinte azonnal átvált a közelebbi B20-ra és -65dbm a térerő. Mi értelme ennek, ha a városban teljes lefedettség csak B20-on van és talán 3 állomáson van B3. Tehát akkor a B20-at kellene alapnak tekinteni és nem a B3-at.
Így a B3 sokkal nagyobb területet fed le pedig pont a kapacitás bővítés lenne a cél kisebb területen. Persze ez a váltás nem mindig jön össze: hol eldobálja a hívást, van amikor 3G-re ugrik. -
TeeJay
félisten
És 5G-ből is lesz olyan mint most a 4G B3 1800MHz hogy viszonylag nagy területet lefed és a budin is van térerő mert átmegy a vasbeton falon simán?
Ez a 3800MHz 5G panel telepen karcsú lesz ha jól érzem a falak miatt, ráadásul most 2 torony között van 500-600 méter, szóval még sűrűbben is kell majd pakolniukMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
Finnek Norvégok mindenhol repkednek az 50-60-70-80MHz CA beállítások
Nálunk meg nagy nulla ahhoz képest
3G-t már el kellett volna felejteni rég és betolni a felszabaduló frekire a 4G-t aztán CA-val mehetne 3 band összefogvaNa majd ősszel kiderül mi lesz a D-vel és ha kapnak frekvenciát az a piacot át fogja-e rendezni
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
törölt tag
Hivatalosan nem az, de nem tudom miért nem adja már le az adatokat a gyártók felé. Másik kettő pillanatok alatt leadta anno a dss beállításokkat. A Telekom féle 5G meg semmit nem ér a natolás miatt 5G routerben. Belassul, van amikor el is dobja az eszköz. Telenor 5G atomstabil, bármikor 300 megabit felett megy ugyanebben a HUAWEI 5G CPe Pro 2 routerben. Igaz nem natolt internet kártya van benne.
[ Szerkesztve ]
-
leo81
aktív tag
5G kapcsoló már akkor volt mikor a telefont először a kezembe vettem, igaz nem sokat ért, mert a XEH firmware-rel nem ment fel a Telekom 5G-re. Samsungot a fogyasztóvédelemmel fenyegettem, adtam nekik időt a következő frissítésig. Következő frissítés után elérhető lett a Telekom 5G. Persze ők nem is értik a problémát és beszéljek a szolgáltatóval...
-
félisten
-
MODERÁTOR
-
félisten
-
félisten
-
TeeJay
félisten
Múlt héten megírtam nekik hogy melyik utcán buszon haladva 4 csík a térerő de nincs adatforgalom 4G-n míg át nem érek a Kispesti szakaszra az Üllői úton. Mondtam nekik szívesen írok cellát cellmapper alapján. Másnap vissza írtak hogy ha gyenge a térerő indítsam újra a telefont meg még kb két marhaságot. Megírtam nekik hogy írtam hogy a térerő tökéletes volt adatforgalom nem ment azon a tornyon keresztül... Erről ennyit még felfogni sem tudják amit kapnak. Persze érdekes módon a levél után másnap már tökéletes volt végig a 4G de ők semmi hibát nem találtak
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
MODERÁTOR
Feladom, mert vagy nem értitek, amit írok (pedig szerintem egyértelmű, de lehet, én vagyok fordítva bekötve), vagy direkt értitek félre, mert csak.
Tehát még egyszer, utoljára.
NEM azzal van a baj, ha leírtok valami negatív dolgot, hanem amilyen stílusban jelzőkkel teszitek!De elengedtem a témát.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
tag
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MadMancs
veterán
-
félisten
-
MadMancs
veterán
Valószínűleg de, vdh S20+ 5g és XEH S21 ultra se ismerte alapból voda 5G, kellett rendszer frissítés ami tartalmazza profilt. Nem hiszem hogy telenorét alapból tarzalmazná. Pláne úgy hogy Telenor 5G még csak félbivatalosan megy, nem biztos hogy első dolguk az volt hogy leadják Samsung felé a konfigot.
Somatom, már jóideje nem úgy működik hogy csak úgy csc t cserélsz, mivel XEH, VDH, TMH is ugyanazon OXM csoportba tartozik, nem fog váltani, nagyon mélyen belenyulva a lelki világába teljesen gyalulva megoldható, de már messze se 9lyan egyszerű mint régen.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest