Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rickazoid

    addikt

    válasz tomp #7669 üzenetére

    Korábban itt írták nekem, hogy az Opera Mini 6 csak ajánlott, minden böngészővel ingyenes, csak nyitottak a kérdések, mert még az ügyintézők sem tudják, hogy hogyan ellenőrzik és mit tekintenek ingyenesnek, nem multimédiára készült weboldalba ágyazott Flash vagy HTML5 az-e, stb.
    Ezek szerint ez nem igaz és mégis csak Opera Mini 6-ig van ingyen? Mert akkor bojkottálni kell az Okostarifa csomagokat, hisz átverés és megtévesztés (bár szerintem mindenhogy az) az egész, ellentmondásos információkkal teletűzdelve.
    "A tarifacsomagok korlátlan internetböngészést és e-mailezést foglalnak magukban a mobilodon, valamint csatolt fájlok küldését és megtekintését beföldön (illetve Opera Mini böngészőn keresztüli adatforgalmat Opera Mini 6. 0 verzióig), mely nem számít bele a havidíjban foglalt adatforgalomba, és nem kerül további lassításra a havidíjban foglalt adatforgalom felhasználását követően sem."
    Ennek a mondatnak a jelentése a következő: az általuk böngészésnek tekintett, konkrétan nem (illetve túl tágan, hiányosan) definiált adatforgalom típusa ingyenes, illetve minden lehetséges adatforgalom Opera Mini 6.0-ig szintén ingyenes.
    Ha ez nem igaz, akkor a fogyasztóvédelemhez kell fordulni. Sőt, már a böngészés hiányos és ellentmondásos definíciója miatt is érdemes lenne jelenteni a dolgot + amit ebben a témában korábban mások leírtak, hogy ingyenes csatolmányok, csak mégsem.

    [ Szerkesztve ]

    Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.

Új hozzászólás Aktív témák