Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • prtvlogan

    aktív tag

    válasz V.Richárd #34956 üzenetére

    Akkor én is megosztanék egy sztorit Telenorral!

    Az áremelés miatti mizéria alkalmával megkérdeztem a telenortól, hogy igaz, van még hátra 6 hónap tarifahűségem a Hipernet Heavy csomagból, de eggyel nagyobb (számomra megfelelőbb flottás csomagra) fizetnék elő, ha nem kell a felmondás miatt semmilyen kötbért fizetnem.
    Eltelt egy kis idő, telefonon felhívtak, hogy egyedileg engedélyezik a váltást kötbér megfizetése nélkül, ha megkötöm az eggyel nagyobb csomagot. Ugyanezt megkaptam írásban a freemail.hu címemre. Egy apró dolgot pontosítani kellett, ezért még egyszer felvettem online velük a kapcsolatot, amiről kaptam email-t a gmail.com-os címemre.
    Hogy 101 %-ra biztos legyek a dologban, bementem személyesen az egyik kecskeméti üzletükbe megkérdezni, hogy biztos felmondhatom-e kötbér megfizetése nélkül, mert ha megkötöm a flottás csomagot, azt nem tudom (és nem is akarom) visszamondani. Az volt a válasz, hogy látják az egyedi engedélyt a rendszerben, mehet a dolog. Új szerződést megkötöttem, rá egy hétre, a régit felmondtam , 26-án a számlazáráskor pedig kapom az smst, hogy a havi számlám 77.000 Ft, a szokásos 10.000 helyett.
    Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol semmit nem tudtak mondani, semmit nem tudtak intézni, csak annyit látnak, hogy idő előtt felmondtam a hűségre kötött előfizetést.
    Elmondtam a véleményem az ügyintézésükről, nevezetesen, hogy ahány ügyintézővel beszél az ember, egy dologról annyiféle választ kap, amik még véletlen sem egyeznek..
    Írtam egy panaszlevelet én is, amire muszáj lesz reagálniuk, de az előzőre 30 napra rá válaszoltak, állítólag "mindent megtesznek, hogy előbb válaszoljanak, de a törvényben előírt, és vállalt határidő az 30 nap.) A fizetési határidőm tegnap lejárt, (természetesen nem fizettem, mert még a látszatát is el akarom kerülni, hogy esetleg egyetértek az összeggel) van még 20 napjuk a válaszra. Ha véletlen azt találják ki, hogy mégis ki kell fizetnem az összeget, akkor kikérem a telefonbeszélgetéseket, kinyomtatom a leveleket, amiket küldtek, és ügyvéd által feljelentést teszek. Véleményem szerint erre nem fog sor kerülni,nyilvánvalóan leírták, hogy semmit nem kell fizetnem, ha megkötöm az új szerződést...

    Röviden ennyi, ha lezárul az ügy, megírom a tapasztalatokat!

Új hozzászólás Aktív témák