Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomi5244

    őstag

    válasz tomi5244 #23653 üzenetére

    Sziasztok!

    Közben voltam a telenornál, 26 ezer a kötbér, ha a hűség lejárta előtt szeretnék telefont vásárolni. Mivel annyira tele a hócipőm a jelenlegi telefonommal és új/független készüléket nem tudok vásárolni így úgy döntöttem, hogy benyelem a kötbért.

    Ott a helyszínen meg is igényeltem a dolgot, viszont ezt a telenor pár perc várakozás után szépen elutasította! Mondta a srác, hogy most következik a második kör, ír egy kérvényt a telenor - erre az ügyre illetékes -osztályának és ott fogják elbírálni az ügyemet ami 30 napos határidővel bír. Nem feltétlenül lesz annyi de pár nap alatt sem lesz meg. Kérdeztem, hogy mi a tapasztalat ezen a téren, de csak hebegett habogott, nem angyon akart mondani semmit, csak annyit fűzött hozzá, hogy ez jóformán az elbíráló személy jóindulatán és kedvén műlik...

    Tanulság az, hogy ha még kötbért is szeretnél fizetni azért is meg kell "harcolni" és semmilyen garancia nincs rá, hogy meg is tehetem!! Azt nem értem, ha ugyanúgy előfizetőjük akarok maradni és ismét aláírok két évet, plusz ki köhögöm a kötbért is akkor mi a francért kell még ezt is megnehezíteni/el lehetetleníteni??

Új hozzászólás Aktív témák