- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
Nem tudom, ezen a topikon elmelkedtem-e errol, ha igen, sorry az ismetlesert:
Szerintem (hangsulyosan szerintem):
- juzer jelzi szandekat, hogy szeretne telefon elofizetest kotni/hosszabbitani es ezzel egy kanyarrban venni egy telefont
- futar a szolgaltato kepviseleteben kimegy hozza egy telefonnal es egy szerzodessel
- az ugyfel ott es akkor eldontheti, hogy az ele tart szerzodesi feltetelekkel kivan-e szerzodest kotni (mivel ez ott helyben, tollal es papirral tortenik, maris nem beszelhetunk tavollevos, csak uzleten kivul kotott szerzodesrol a hang elofizetoi szerzodes tekinteteben)
- HA alairta a hang elofizetoi szerzodest, akkor beszelhetunk egyaltalan arrol, hogy telefont is vasarolhasson, mert a telefonvasarlasnak elofeltetele az, hogy alairjon a juzer egy uj hang elofizetoi szerzodest/meghosszabbitsa a regit, magyarul a keszulekvasarlasi szerzodes letrejotte az kovetkezmenye a hang elofizetoi szerzodes letrejottenek
- mivel ezen hang elofizeto szerzodest ott helyben, 1 perce irta ala, innentol logikailag bukfencesnek lenne rahuzni a tavollevos szerzodeskotest a keszulekvasarlasara, hisz az is ugyanugy, mint a hang elofizetoi szerzodes, ott, helyben, tollal, papirral tortent, ez igy szinten uzleten kivuli ertekesites jogszabalyilag (hiszen hogyan tudsz megvenni valamit tavollevosen, hogy ha azt a szerzodest -a telefon elofizetoi szerzodest-, mely egyaltalan feljogosit arra, hogy megvasarold a telefont, azt nem tavollevosen, es 1 perce irtad ala?)A Tesco ugyanezt a kiskaput csinalja amugy, ha jol tudom.
Amikor errol korabban -vagy itt, vagy nem itt- elmelkedtem, biztosan megigertem, hogy majd jol megkerdezem az NFH-t, hogy ok ezt mikepp latjak, de persze erre azota sem kerult sor, igy nem vagyunk okosabbak
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
A telefon egy dolog, és megint egy dolog az előfizetői szerződés. És ha valamiért össze is vonjuk a kettőt, ugye nem csak számlás előfizetéses telefonok kaphatóak a webshopban.
De maradjunk csak az előfizetői szerződésnél. Az elállási jogot azért biztosítja a jogszabály a vevőnek, mert távollévő felek között - elméletileg - a fogyasztói döntéshez szükséges minden körülmény nem tisztázható. A futár - ha képzett ügyfélszolgálatos - elméletileg tisztázhatja. Ha képzett ügyfélszolgálatos... -
bostone
addikt
válasz harcosparej #23191 üzenetére
A fórumokon nem jelezték, hogy általános probléma lenne.
Mindegy, felteszem hátha kisebb bukóval kijövök. -
DS39
nagyúr
tudja vki mikor jelenik meg új árlista? (dec. 21-e óta nem frissült)
-
bostone
addikt
válasz Melack #23205 üzenetére
Azóta módomban volt ismerősök készülékeit kézbe venni és gyakorlatilag mindegyiknél sikerült produkálnom a "hibát". Ezen tulajdnosok szerint ez a jelenség, nem ritkán előfordul, ezek szerint nem egyedi eset.
A telenor garanciával kapcsolatban fenntartásaim vannak. Pár évvel ezelőtt megjelent egy csuda készülék, amelybe gyárilag be volt építve a probléma. Teszem azt az Lg rom elfelejtette fogadni a hívásokat. (Cirka másfél évet kellett várni, hogy valóban használható legyen.) Beszélgettem, leveleztem az ügyfélszolgálattal, minden előremutató eredmény nélkül.
Ettől a készüléktől nem vártam semmi különöset, de egy pocket neo-val vagy egy lww-vel összevetve az ár-érték arány múlt évi győztese cím szerintem nem a kínai brand-et illeti. -
Batib
őstag
Sziasztok!
Van-e itt valaki aki banki átutalással fizeti a telenoros számláját? Kis segítség kellene. Most először fizetném így és nem teljesen világos minden.1.Egy ilyen számlaszámot küldtek: 100130044811 Ez olyan mintha rövidebb lenne. ez jó?
2.A közleménybe a Telenor azonosító vagy Számlázási azonosító számsorát kell beírni?Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
asdf_
veterán
-
MODERÁTOR
-
lexter00
őstag
Mennyi időnek kell eltelni készülékváltás közt?Mondtak már nekem 18 hónapot meg 12 hónapot is.
-
MODERÁTOR
-
PeLa87
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Samsung Galaxy Note 3 telefonom. Tudja valaki, hogy a KitKat frissítés mikor fog megérkezni rá?
Megbízható és olcsó tárhely: https://cweb.hu/ugyfeladmin/aff.php?aff=99
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz PeLa87 #23221 üzenetére
Konkrétabb infót a telód topikjában keress vagy Telenor facse oldalan de a fentiek alapjan majd februarban leghamarabb....
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz PeLa87 #23223 üzenetére
Bocsánat, valóban csak és kizarolag azt a sz*rt forgalmazza a Telenor, egészen biztos hogy itt fog először feltűnni infó róla és nem a saját topikjában.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
tomp
félisten
Érdekesség:
Eddig az szerepelt az oldalon, hogy az LTE hálózat csak januárig fog menni az összes tarifával. Most eltűnt ez az infó és a táblázat maradt, azaz ugyan úgy lesz továbbra is LTE jogosultsága az összesnek. -
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
A héten megyek Mol Groupos flottás csomagot kötni a Telenorba. Milyen 0 ft-os telefonokat kínál a Telenor most jelenleg flottán belül?
-
haxiboy
veterán
üdv
Smart korlátlan adat promóci, ez pontosan mit takar?
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
simikeeee
csendes tag
Sziasztok,
djuice számlás 20 csomagom van jelenleg 100 mb ajándék mobilnettel. Amit minden hónapban felhasználok. A havidíjam átlagosan 5000 forint körül van. Azon gondolkodtam, hogy költségcsökkentés céljából átváltanék Smarttarifa 2-be. A havidíj egy picit drágább (kb 200 ft-tal), de cserébe 250 mb net van, illetve utána csökkentik a sebességét.
Az lenne a kérdésem, hogy ha lecsökkentik az adatforgalmat utána az mennyire teszi használhatóvá a netet? értem én ezt esetleg skype, viber, hangouts használatra?
Ez is a célom, hogy esetleg többet használom ezeket a programokat és akkor a 3000 forint havidíjnál többet nem kellene fizetni.
Köszi a segítséget!
-
90Quiet
tag
Üdv!
Telenornál vagyok előfizetéssel hűség nélkül, és függetlenül vettem egy új microSIM-es telefont. A mostani elég régi (még pannon gsm feliratos) miniSIM cseréjét a telenor ingyen is megcsinálja, vagy készülni kell valamennyi váltóval? Szerintetek miniSIM adapterrel is ki fognak tudni segíteni, ha szeretnénk néha cserélgetni a kártyát egy régebbi telefonba is?A lexikális tudás hiánya gondolkodásra sarkall...
-
Szokenesz
senior tag
válasz simikeeee #23232 üzenetére
Szerintem arról ne válts sehova, ennek elég jó percdíjai vannak. Nekem is az ajándék 100Mb volt a múlt hónapig, de inkább átváltottam Klikk-re. Igaz 1000Ft, ugyan azért ami eddig ingyen volt, de mivel ezt korlátozzák így vígan el vagyok a 0,18/0,18Mbit-es sebességemmel. 64kbps-es AAC netrádiót hallgatok vele, Skypen szoktam órákat telefonálni, tökéletes a hangminőség. Bár, ha a percdíj lényegtelen, a net számít, akkor lehet jobb az.
-
SG3rg0
őstag
600ft 100mb net a csomagomban. Ha túlmegyek akkor vissza korlátoz 32/32kb ezzel a sebességgel mit lehet kezdeni? Van akinek ilyen 100mb netje van?
-
Melack
veterán
válasz SG3rg0 #23241 üzenetére
Csak megsúgom, hogy nekem még egyszer sem sikerült 32 kb/s-re korlátozni, pedig már párszor elfogyott a netem. 200-300 kb/s volt akkor a "plafon". Amúgy meg 2-3 másodpercet vesztesz, ha tényleg 32 kb/s-re korlátoznak le 128cal szemben...
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
BeriHampeR
aktív tag
Hello
Jan. 10. en vasaroltam uj elofizetest + telefon reszletre.
Smart tarifa 2 - 3190 Ft + helyben 3000 Ft. Fizettem.
Mult heten kikuldtek a szamlat es az elso havi torleszto reszlet mellett az addig eltelefonalt perceket is felszamolta...
Ugy tudom h az a 3200 ft az az elso havi dij amit teljes egeszeben lebeszelhetek.
Akkor miert szamlaztak ki az addigi beszelgeteseket? -
-
asdf_
veterán
válasz BeriHampeR #23245 üzenetére
a havidíj 100%-ban lebeszélhető belföldön, fele-fele arányban hálózaton belül és kívül, esetleg? Tehat amit 44 percen felul beszelsz halon kivul, vagy 50 percen felul halon belul az mar fizetos.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz BeriHampeR #23245 üzenetére
A negyedik számlától kerül majd levonásra a befizetett összeg.
Xiaomi 13T
-
BeriHampeR
aktív tag
válasz Viktor0610 #23248 üzenetére
Rendben, koszonon szepen a valaszokat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest