-
PROHARDVER!
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
jordan6
csendes tag
Sziasztok,
Van egy RX 07 optikai keretem. Sajnos sikerült már többször eltörni a szárát, érdeklődnék, hogy honnan lehet meg tudni, hogy mely más keretek szárával kompatibilis?
Előre is köszönöm! -
SupaCow
aktív tag
gázkanna tintintnininitin tin 3d edition Nagyon izgalmas és innovatív megint gázkanna 3d szemüveget kiadni...
[ Szerkesztve ]
f: @geboleather
-
Viry
tag
Nem egy van belőle! Lehet venni persze megrendelésre gyártják, már aki meg tudja fizetni...
Benzines már volt belőle, asszem a videón a full elektromos van. Nem tudom mit kezdene vele bárki is a pesti közlekedésben...szerintem az első piros7-es szétcsapná mint a fost vagy beszorulnál vele valamelyik nyomi utcába ha addig a fasza utak nem vágnák tönkre 2 perc alatt:::: studioheaven.hu ::::
-
harryls
aktív tag
Na lehet licitálni 24k/titán polár juliet
-
SupaCow
aktív tag
-
TayRol
nagyúr
válasz PowerBuldog #14762 üzenetére
a metal keretes fehér szárgumis szemuvegek utan sir a szám. a tobbi nem annyira kell.
-
X-metal
tag
Ha minden sikerül, és még lesz belőle, pénteken Amerikából megrendelik nekem ezt a 24K Julit...
A fehér szárgumival kapcsolatban pedig csak annyit, hogy én már hónapokkal ezelőtt rendeltem a Lab-ban, azt mondták, hogy még soha nem volt nekik, csak rendelésre jön.
Ha jön... Elvileg decemberre itt lesz, de mérget ne vegyek rá...Ezért vettem meg a Linegear fehér gumiját az Ebay-en.
De már az is elfogyott a gyártónál is.[ Szerkesztve ]
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
PowerBuldog
veterán
Mikor is lesz a kövi tali?
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
MODERÁTOR
válasz PowerBuldog #14772 üzenetére
Lassan jönnek az ünnepek, akkor mindenki kicsit elfoglaltabb, sztem átcsúszik jövőre. Persze változhat.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
harryls
aktív tag
Aki bírja anyagilag mostmár a 24K x-squaredre is rá lehet zizzenni [link]
-
MODERÁTOR
Segítsetek!
Itt a Boci, és a Marsra akarunk új szárgumit felnyomni.
Ki, hogy csinálja? Mert 10 perc alatt teljes 20mm akár fel is került a mars szárára. Vízzel? szappanos víz?Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
SupaCow
aktív tag
Inkább segítsetek
f: @geboleather
-
tomyka74
senior tag
-
harryls
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs