-
PROHARDVER!
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
PowerBuldog
veterán
5 óra múlva lejár. Mars
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
SupaCow
aktív tag
válasz PowerBuldog #14203 üzenetére
ja figyelem énis. 185 körülre teszem a végét. ha nem 222es dollárral nyomulnánk akkor még rá is mennék.
f: @geboleather
-
TayRol
nagyúr
válasz PowerBuldog #14206 üzenetére
En is az x-squaredet jegelem kinntrol, vagy jo aron probalok itthonrol szerezni.
-
krain
tag
jó reggelt, még mindig eladó a NSJ2 matte rootbeer, bronze polar....jó áron, gyorsan kéne...
-
krain
tag
válasz radi8tor #14213 üzenetére
Hehh, jöhettek, aztán kertrendezés(1200m2), vízakna betonozás, bográcsozás, sör, lenne a menü....oakley-ban szigorúan mindvégig, na?
Harryls: nem kezdem, folytatom, valahogy mindig beletrafálunk ezekbe a találkozókba
mondom, egyszer eljöttök hozzánk Nagykátára, az egész brancs oakley-ban(pl. vasárnap az istentiszteletre) én meg arról beszélnék, hogy Jézus egyik embernek azt mondta: láss! és kedves testvérek, a látásunk megóva érdekében vegyenek maguk is oakley-t, pl. annak a kedves fiatalembernek(SupaCow) van eladó szemüvege, hirdetések után nyugodtan keressék meg.....muhaha...lenne szemmeresztgetés[ Szerkesztve ]
-
PowerBuldog
veterán
Jól indul a nap. Eltört a bringa hátsó tengelye. Így sajnos tuti nem fogok eljutni a talira. Ez se 2fillér lesz kicseréltetni.
Kövi mikor is lesz?
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
TayRol
nagyúr
válasz PowerBuldog #14217 üzenetére
eltolhatnánk egy héttel
fúú, ezért most mit fogok kapni...
-
SupaCow
aktív tag
-
TayRol
nagyúr
na sracok elado a holbrookom. az ok: a leendo szemuvegem mellett sosem fogom hordani.
árat nem irok, nem keresni akarok rajta hanem uj gazdat talalni. akit erdekel megtalal.ja es koszi Gabor!
[ Szerkesztve ]
-
SupaCow
aktív tag
Nekem nincs csak 3 bicóm, és egy ilyen motort akarok Oakley jel lesz a bukómon és a motoron is : ) Meg kéne egy Medusa
f: @geboleather
-
venge
aktív tag
Nézzétek csak, mit találtam nektek!
-
X-metal
tag
válasz DISC4U #14233 üzenetére
Én meg konkrétan ezt szeretném visszavásárolni, mert hülye fejjel másfél éve eladtam...
Csak az asszony nem engedi...
Felőllem is lehetne tolni a találkozót, mert igazság szerint ez elkövetkező 3 hétvégén én is Keszthelyen leszek.
A most szombati is necces, bár nagyon hálás vagyok a 11 órás kezdésért ami már így is miattam lett ennyi.Csak hát (és már megint ) az asszony lázad, hogy miért nem pénteken megyünk, a nagymamák vigyáznának a gyerekre, mi értelme van szombat délután lemenni, mikor vasárnap fel is jövünk...
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
sz_proli
csendes tag
válasz PowerBuldog #14203 üzenetére
Szép ára lett végül.
Csak jó áron ajánlom az èn Marsomat[ Szerkesztve ]
-
X-metal
tag
válasz harryls #14240 üzenetére
Azért nem azt mondtam, hogy nem jövök a találkozóra, csak azt, hogy szerencsésebb lenne eltolni...
A motor a gyerek miatt. Igazából csak kérte, hogy 2 éves kora elött ne törjem össze magam, mert nem lesz aki eltartsa.
Volt egy komoly érve is... Konkrétan azt mondta, ha összetöröm magam, és nem keresek eladjuk a szemüvegeimet.
Abból egy évig elélünk szerinte.SupaCow: Nem válaszolt még a köcsög, hogy elküldi-e, és nem enged licitálni valószinűleg. Bár ez az utolsó pillanatban derül majd ki, mert nem akarom felverni az árát...
A leírásban azt írja, hogy már harmadszor van fennt, mert 3X átbaszták.
Ezáltal elég bizalmatlan.
Ráadásul a postaköltségről sem nyilatkozott, csak szuperbiztositva küldi, tartok tőle, hogy horror áron...[ Szerkesztve ]
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
TayRol
nagyúr
válasz PowerBuldog #14246 üzenetére
igen, ez engem is kezd erdekelni. igerem, hogy nem nyomom fel az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest