- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gV
őstag
válasz ADAM1337 #16099 üzenetére
ja én meg úgyértettem a tegnapi hszed h hozzányúltál a pll-hez azért nem volt jó és avval h alapon hagytad lett jó
más
én ma vettem észre h nálam bclk 191-el nem TC-ben megy a memoria 15xxMHz@cl7 csak dualban, emeltem 193-ra és ott már megy, aztán vissza raktam 191-re megint, persze nem ment, erre a back2back-et sub timingot 0-ról 6-ra raktam és úgy megy... de ennek az egésznek semmi értelmemás
néztem az amd 10.125 jár SPi 1mb-al, mondom már megnézem mennyi kell a megveréséhez, hát nem sok lazán átállíottam a 18-ról 21-re a szorzót kikapcsoltam a HTT és adtam 1.3V-ot a magoknak, 4053MHz-el telibe 10mp az 1mb -
Nippon
őstag
válasz ADAM1337 #16105 üzenetére
Jól néz ki a bódé, szépen el van rendezve minden, és bejövősek a Flaming Blade színei is.
A helyedben én rámennék erre a fekete-piros kombóra és kivenném a rögzítőket az 5.25-ös rekeszekből és a kártyarögzítőket is, mert azt úgysem lehet használni igazán. Ja amúgy meg igazán jól mutatna benne a Mushkin Redline ram, vagy valami szintén piros cucc.
Az én gépem belülről ronda, mint a dög, ocsmány színű nyák, fekete/kék ram slotok bennük a piros Mushkin-ok, gyári szürke házbelső, de mindegy is mert úgysem plexis... -
Szatesz
őstag
Na jött hozzám egy uj szerzemény...Hát mit is mondjak.....
4000Mhz 1.136v Prime Stabil
4200Mhz 1.20v Prime majdnem stabil
Még persze nézem feljebb is....[ Szerkesztve ]
>>> HUN eXtreme OC Team <<<
-
ADAM1337
nagyúr
3800mhz 1,15v linx [link]
-
katt777
félisten
Már megint ez a kisebbrendűségi komplexus. Sehol nem istenítettem az ASRock-ot, ráadásul éppen azt írtam, hogy az ASUS-nak sem volt gondja a 21X szorzóval (és saját tapasztalatom alapján csak e két márkáról tudok nyilatkozni); vagy akkor b.ssz már le az ASUS istenítéséért is, légyszí!
20+1=21 Megj.: nálam, hy turbo ON, sehol nincs 20X szorzó.gV: Átírtam a megfelelő értékeket, onnantól kezdve tojok az Everest hülyeségeire.
ADAM1337: Win7-en (főleg, ha x64), jobb eredményt kell produkálnia a 3DMark06-nak, már ha valakit érdekel ez az elavult, és ilyen szempontból tökéleesen értelmetlen tesztprogram.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Szatesz
őstag
Egyenlöre ez sikerült LinX böl 4200Mhz 1.232v LinX 1:15 Perc
De birni fogja kevesebbel is, finomitgatom....>>> HUN eXtreme OC Team <<<
-
Szatesz
őstag
válasz Sárpac #16128 üzenetére
Válasz: 4200Mhz Uncore 3600Mhz 1600 cl7 LinX 1h Vcore 1.232v VTT 1.31v
ADAM1337: Vizzel hütöm...
[ Szerkesztve ]
>>> HUN eXtreme OC Team <<<
-
Acor
aktív tag
Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt Kívánok És BUÉK!
Köszi a sok segítséget és tapasztalatcserét I7-es kollegáknak, jövőre ugyanitt
I7 12900K + Tody féle extrém blokk még mindig Király!! (www.pcvizhutes.hu)
-
Szatesz
őstag
Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!
Egy kis ünnepi teszt :4410Mhz 1.328v LinX 1h....>>> HUN eXtreme OC Team <<<
-
Cyberpunk
félisten
Na hali én is csináltam egy kis tesztet alap órajel HT on turbó on, most a minimum feszre mentem rá kép
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
válasz Szatesz #16145 üzenetére
A tiéd is olyan az enyémnek 210 bclk-án van a vége onnét mintha elvágták volna Hiába adok neki rendesen feszt semmi még a post képernyőig sem jut el. Remélem egy új BIOS javít majd valamit a helyzeten de nem nagyon akarnak hozzá kiadni csak egy béta van ami a legújabb azt meg inkább hanyagoljuk.
Lehet hogy cserélnem kéne egy DFI-re pláne hogy az is a szegény ABIT sorsára jutHope was the right choice, and it always will be.
-
HSM
félisten
válasz Szatesz #16145 üzenetére
Megmondom miért... Mert a beépített ECC hibajavítása lassítja a működést (újrakéri az adatot) de ezzel megakadályozza, hogy a Linx hibát dobjon. (Mert ugye nem történik hiba, csak lassul a sebesség.)
(#16146) Cyberpunk: A proci is lehet BCLK-limites, és a BIOS-on is sok múlik... Régi BIOS-al 215-ös BCLK volt a plafon a D0-omon (de nem az az elvágták feeling), ugyanazzal a BIOS-al a C0-om 206-ot tudott, utána vágás, új BIOS-al a D0-om 222-n full stabil.... (nagyritkán nem indul úgy elsőre, de ha elindult, utána 100%-os...)
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz Szatesz #16148 üzenetére
Jaja, stimmel amit mondassz... Nagyon kevés fesz restart terhelésre, meg minden baj, hiba egyből, vagy no boot, kicsit kevés fesz lassú, "bizonytalan" rendszer, megfelelő fesz gyors rendszer, hibátlan működés.
Érdekes, hogy nekem ami BCLK-n bebootol, azon stabil is... mondjuk erősen BIOS-függő, az előző BIOS-ommal 215 körül volt a plafon, de bizonytalankodós volt ott a proci... Az új BIOS-al viszont 222BCLK full stabil.... Nekem most az F9e Beta van fenn (2009.09.01 a dátuma) egy jóideje, ami nekem eléggé bevált. A Jzelectronic ([link]) BIOS listája alapján UD4P-hez nincs megfelelő párja, de az eggyel korábbi F10d elérhető. (Ahogy nézem, az UD5 BIOS-ai ugyanazok, mint az UD4P-é, csak az UD4P-n eggyel nagyobb számmal... )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest