Új hozzászólás Aktív témák
-
ggbuffon1897
őstag
Hali
Van egy lassan több mint 3 éve LG W2261VP monitorom..eddig minden okés volt, (egyszer volt egy tápcsere 1éve kb) aztán ma arra lettem figyelmes, h tele van piros világító pixelekkel a monitor. Világos háttéren szinte semmi sem látszik, sötétebb alapokon viszont szépen elkezdi nyomatni gyakorlatilag az egész felületen...további gond, h még enyhén remeg is a kép
Nemvagyok egy nagy monitorguru, úgyh várnám az ötleteket, segítséget arra vonatkozóan h mi a teendő..kuka?
Esetleg más hw-nek lehet köze hozzá? (pl vidkari)
-
ggbuffon1897
őstag
válasz ggbuffon1897 #14110 üzenetére
illetve néha mintha képernyőt frissítene, ilyenkor keresztbe egy piros csík villan be egy fél pillanatra
bocs a hülye megfogalmazásért, nem tudom szebben leírni
-
ggbuffon1897
őstag
válasz fero02 #15122 üzenetére
a taki01 monitora speciel pont az enyém volt, évelején nekem is előjött, de aztán kábelbaszogatás stb után minden nyom nélkül eltűnt, és azóta se jött elő, csak most, szval azért érdekes.
nekem anno videókártya hibát írtak erre, szakitól megkérdeztem, ő se mondta rá egyértelműen h panelgond, ő is inkább a videókártya, kábelhibára gyanakszik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Gigabyte Aorus Gamer Ívelt Monitor 27" Új 6hó jótállás+Áfás számlával!
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest