Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • drtimot

    aktív tag

    válasz micafighter #5385 üzenetére

    Nekem a HIEN a személyes kedvencem, fantasztikus felületű pad - határozott és sima egyszerre, kiváló "control" jelleg, érezhető visszajelzést ad a mozgásról. Szerintem közepes érzékenységhez a legjobb, alacsonyhoz nincs meg a sebessége, magashoz pedig túl érezhető a tapadási súrlódási ellenállása (nehéz "elindulni" az egérrel), de amúgy egészen egyedi élmény ilyen padot használni.

    Arra viszont figyelj, hogy az ilyen "Prime - free shipping"-es amazon dolgok, mint amit linkeltél, tudtommal (de javítsatok ki, ha tévedek! és akkor veszek rögtön még egyet én is :D) nem szállítanak Magyarországra ingyenesen. (Próbálj csak végigmenni a checkouton, hibát dob!)

    A Goliathus és a QcK Mass/Mini is jó padok (ez utóbbi kettőnek azonos a felülete, csak a vastagság és a méret más), főleg ár/érték arányban kiválóak, jól bírják a strapát, de alig említhetőek egy szinten minőség terén a Hiennel (vagy bármilyen más Artisan paddal), és árban is sokkal könnyebben hozzájutsz, mivel magyar boltokban is kaphatóak.

    Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html

Új hozzászólás Aktív témák