Új hozzászólás Aktív témák
-
chriss88
csendes tag
sziasztok!
viszonylag régi ts-ező vagyok de egy olyan kérdésem lenne, hogy új gépem lesz amin már win 7 64bites verzio op rendszer lesz! félek megkérdezni hogy futni fog e a játék ez alatt az op rendszer alatt is?? köszönöm a válaszokat előre is! -
chriss88
csendes tag
hamár a balaton pályárol van szó lenne egy érdekes kérdésem fehérvártól-keszthelyig gyakorlatilag hiba nélkül végigmegy! de amikor visszafelé jövök és elhagyom balatonszentgyörgyöt, kifagy minden alkalommal:S semmi hibaüzenet! probáltam sok féle szerewlvénnyel rövidebbel, hátha az a bánata de nem még egy sima géppel is egymagában! esetleg valami ötlet? köszi előre is a választ! amugy van sopron-szombihely közötti pálya ha érdekel megtlálom és linkelem! mondjuk nekem kevésbé jött be!
-
chriss88
csendes tag
na cső!
hát bocsi de egyenlőre nyoma sincs a pályának már beirtam mindenféleképp:S pedig de ha majd ráakadok szolok:elég régen volt már tavaly valamikor! na mind1 amugy milyen géped van? nálad is beszaggat nagyobb állomásokon? nekem most fullon van minden mondjuk tudsz valamit esetleg a színkeverő féle 1 es vonalról?? hogy mikor dobja ki? -
-
chriss88
csendes tag
budapest-szolnok van keletiből is nyugatiból is hatvan-eger meg miskolc pályák tuti nincsenek még! én eléggé nyomon követem az új projecteket és istenbizony elárulnám ha lenne valahol! szoval ne is keresd de figyelmedbe ajánlok sok szép pályát ha gondolod linkelek neked párat bár már lehet hogy a többit ismered is Alföld, Dél balaton stb..
-
-
chriss88
csendes tag
hello! neked még jöttem egy sopron-szombhely linkel nagynehezen megtaláltam bár sajnos nem olyan formában ahogy én szedtem le anno:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9029113&go=96342622&p=1itt rögtön megfogod találni csak egyesével linkelgesd be magadnak a darabokat, töltsd le, a végén meg egyesiteni kell!! meg ne felejtsd el a javitását is letölteni és elvileg múködnie kell! sajna csak igy találtam rá! remélem tudtam segíteni jó játékot kivánok hozzá!
-
chriss88
csendes tag
sziasztok! olyan gondom lenne, hogy letöltöttem vm15 oldaláról néhány gyorsvonat packot de amikor elinditom, maguknak a kocsiknak nincs hangja, illetve kiirkálja hogy nem találja az sms fáljt!:S valami: zulag.sms fájlt! milyen hangcsomagot használnak ezek a kocsik?? mert én csak egyféle máv-hangcsomagról tudok! amit a kocsik használnak! és elég sok ilyen kocsim van fent ami ugyanezeket irja ki de amugy elindul, csak hangjuk nincs! köszönöm előre is a segítséget!
-
chriss88
csendes tag
sziasztok! egy olyan gondom lenne, hogy letöltöttem egy-két gyorsvonati kocsit tshez, és megvan a máv hangok csomag is! de mégis amikor elindítom, játékban mielőtt betölti a pályát amiben épp használni akarom, egyszerűen kidobja, hogy "nem találom a TZUGALT.sms , TZUGALT ini.sms fájlokat!! és az az érdekes hogy a többi kocsinál megtalálja! nincs gond! valakinek esetleg valami ötlete?? előre is köszönöm a segítséget
-
chriss88
csendes tag
Először is szia Jadro! hát épp ez az amiről beszélek hogy a máv hangok csomag fent van kezdetektől fogva de akkor miért van ez hogy néhány gyorsvonatkocsi továbbra sem találja meg a Tzugalt.sms fájlt?? be is mentem a wag fájljaiba és az elérési út is jó volt..nem értem :S:S egyébként ez a debreceni lengyel kocsi pack amiről beszélek karácsony körül adták ki. van valami ötleted? köszi a választ
-
chriss88
csendes tag
hello Jadro ! kb mikor lesz elérhető az új alföld az oldaladon ? köszönöm a választ előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest