Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HummeRC

    senior tag

    válasz ArrayOfLilly #8669 üzenetére

    ArrayOfLilly:
    - A renew gépek folyamatosan kaphatóak. Ráadásul már nem csak 1 cég üzleteiben.
    - Lehet vele tervezni, mert meg is rendelheted, hogy legyen mire pénzed lesz.
    - A billentyűzetben igazad van, nemzetközi kiosztásúak, de felárért kérhető magyar is, tehát nem lehetetlen.
    - Magyar az oprendszer. Be is linkeltem, oda is van írva. (HUN)
    - Nem új? Hanem micsoda? Egyáltalán mit jelent az hogy új? Akkor fejtsétek már nekem ki légyszíves. Egyáltalán tudja valaki konkrétan, hogy mit jelent a "renew" és a valóságban az mit takar? Nekem attól új valami, hogy új (gyári) állapotú és új termékre vonatkozó garancia van rá, valamint legális, saját névre szóló számlát kapok a boltban róla. Mást jelentene az új? :F

    ui: nem kapok senkitől fizetést/juttatást ezért és nem is tartozik a munkámhoz a propaganda, de most már komolyan érdekel, hogy milyen ötletek, tapasztalatok alapján adnak tippeket itt néhányan. Egyre inkább az az érzésem, hogy a fórum szakmai részét sokan a saját cégük (munkahelyük) reklámozására használják, ami szerintem nem helyes. Persze ez az én véleményem, nem muszáj ezzel egyet érteni.

    SocketA: Arra kérdésemre válaszolj légyszives, hogy mitől jobb az általad ajánlott atom procis netbbok, egy másik atom procis netbooktól, amitől az egyik hulladék és nem ér pénzt, a másik drágábban már ajánlott termék? Érveltél hasonlóan pár hsz-el ezelőtt, ha jól rémlik, de az indoklást nem kaptam meg rá. Valóban van valami különbség köztük, vagy csak a szimpátia, hogy másik cég felirata van rajta?

    Úgy mindenkinek:
    Nem célom a flame keltés és ha rosszul látom szóljatok, de nagyon úgy tűnik hogy sokan az alapfogalmakkal sincsenek tisztában. (Lehet hogy én sem.)

    Tehát a kérdésem: Mitől netbook egy netbook?
    Akinek van kedve, válaszolja meg, hogy kiderüljön az igazság. ;)

Új hozzászólás Aktív témák