-
PROHARDVER!
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomace91
senior tag
Hali!
Azt szeretném kérdezni, hogy mely márkák és azon belül mely típusok az ajánlottak a netbook-okból?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
hege1989
tag
Szerintetek melyik 11,6-os netbook a leghordozhatóbb a piacon?
(súly, méret, akkumulátor)http://hardverapro.hu/tag/hege1989
-
spony1121
csendes tag
Helotok!
Na már elég régóta forgalmazzák az n570-es és az amd c-50-es netbookokat(asus).
Biztos van olyan a fórumon aki már találkozott mindkettővel és használta is.
Arra lennék kíváncsi, hogy a mindennapi használatban melyik a gördülékenyebb.?
Értem erre a programok indulását és internetes oldalak betöltését és görgetését...pl:facebook
vagy más egyéb oldalak ahol több képet/giffet és egyéb más ocsmányságokat kell tölteni.
Nem a flash oldalakra gondolok, mert az tudom, hogy az amd ebben gyorsabb, mert támogatja a hardveres gyorsítását.Remélem tudtok segíteni és előlre is köszi!
-
Ignisvvt
csendes tag
válasz hege1989 #21555 üzenetére
Van bordó fedlappal is (ami pirosnak van irva), amivel szerintem jól néz ki és nem "csajos". (Nekem ilyen van). Átlag felhasználónak elég az Intel 977 proci, de létezik i3 procival is. Én a 977-hez kaptam ajándékba 4 GB RAM-ot, így most 8GB-al ketyeg. Csendes gép, egyszer BIOS frissítésné pörgött fel a ventillátor úgy, ahogy még nem hallottam. Sem előtte, sem azóta.
-
Mercutio_
félisten
válasz Benőke #21550 üzenetére
Ha már be vannak töltve az oldalak, programok teljesen jó a C60 is, fullHD-t is csont nélkül lejátszik, a gyerek egyetemi beadandótól kezdve az FB-s majomkodáson át a filmezésig mindenre ezt használja
Asus X201-en is be van forrasztva a memória? Mert 2GB rammal cs*szheti a vevő hiába van Ivy magos 3217U-s proci benne
Ignisvvt: Notiknál automatikus, hogy bios frissítésnél maxra tekeri a hűtést, nehogy közben túlmelegedés miatt lelője magát a rendszer.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz AxBattler #21563 üzenetére
Acer 722/725 melóhoz, ahol gyors reakcióra van szükség, esetleg komolyabb procierőre már gyenge, de a mindennapi "irodai", szórakoztató, kapcsolattartós használatra bőven elég.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
spony1121
csendes tag
válasz Armagedown #21558 üzenetére
Köszi a választ?
Tehát hiába veri el az intel az amd-t nyers számításokban, böngészés közben mégis gyorsabb a c50? -
Benőke
őstag
válasz spony1121 #21565 üzenetére
Most már inkább C70.
Nem veri el az intel az AMD -t. Atommal nem annyira.
Celeron és Penya az már igen de az mindenben jobb.
Fogyasztásban nem tudom, mert a megadott TDP érték azonos de hogy valójában menyit bír na azt nem tudom.
A C50-60-70 sokáig mert keveset is fogyaszt. -
hege1989
tag
Ha valakinek van esetleg Asus EEE PC X101CH típusú netbookja az meg tudná mondani, hogy a billentyűzet feletti részen a ház fel van kicsit púposodva? Egyszer már volt vele problémám és most újra láttam ilyet és csak az érdekelne, hogy ez egy típushiba vagy csak véletlen?
http://hardverapro.hu/tag/hege1989
-
terencehill
tag
Hi!
valaki megtudná mondani hogy az amd e-450 -es proci bírja a full hd -t?
(nálam szaggat azért kérdem)---
-
Benőke
őstag
válasz terencehill #21568 üzenetére
Még a C50/60/70 is tudja.
MIlyen film, és mivel hogyan nézed?
-
Armagedown
őstag
válasz terencehill #21570 üzenetére
a legfrissebb DirectX legyen fenn, Media Player Classic Home Cinemával játszad le a filmet !
[ Szerkesztve ]
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
terencehill
tag
válasz Armagedown #21571 üzenetére
köszi- ezzel a lejátszóval simán megy,
amúgy a többi lejátszó miért nem viszi (vlc, kmplayert próbáltam)?---
-
bigdady
nagyúr
Van értelme egy usb 2-es pendrive-ot beállitani ntfs-re formázva ready bootsra szerintetek, ha 4 gb van már a gépben? Ér ez valamit?
-
zsegif
csendes tag
Hali. Pénteken vettem egy Acer Aspire One AOD270-26CBB (kék) (N2600/2GB/320GB/GMA 3600/Linux) netbook.Szerintetek jó választás volt? Még nem tudtam ki próbálni mert nem jött még meg.
-
zsegif
csendes tag
válasz LordVader80 #21576 üzenetére
71500
-
-
zsegif
csendes tag
válasz LordVader80 #21578 üzenetére
Elsőnek ezt akartam meg venni: http://www.notebooksbilliger.de/netbooks/acer+netbooks/acer+aspire+one+756+schwarz+4gb+320gb+hdd Ez jobb lett volna?
-
félisten
válasz zsegif #21579 üzenetére
Igen, jóval! Persze árban is van köztük különbség, és nem tudom, hogy külföldön hány év garit adnak rájuk...
Tényleg nem értem, miért kérdeznek olyat az emberek, hogy "Jaót vettem?"
Nem egyszerűbb vásárlás előtt idejönni?[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
LordVader80
őstag
-
krisztianAMG
senior tag
Sziasztok!
A notebookos topicból lettem átirányítva ide: [link]
AxBattler már ajánllotta a Lenovo E130, E135 párost, de ez már jócskán túllépi a másik kettő 370 euró körüli (szlovákiai) árát.
Összegzésül: A keret legfeljebb 400 euró lenne, 11,6 (esetleg 12,1") HDready képernyő, 4GB ram, 500GB (320GB) merevlemez. A többit rátok bízom.
-
Benőke
őstag
válasz krisztianAMG #21587 üzenetére
Ha nem kell nagyon erős gép:
[link]Ha erősebb kell:
[link]Erős akuval amivel sokáig birják azok viszont nem az Acer -ek. Ezekben "csak" 4 cellás van.
Régebbi 722 -s Acerekben volt 6 cellás.
Vagy ahogy javasolták a Lenovo amiben 6 cellás van.
Esetleg használtan érdemes megnézni. ASUS -al vigyázni kell, mert sok ban be van forrasztva a memória. Cserébe viszont van 6 cellás akkuval ami nagyobb mint az acer 6 cellása.Piczit gyengébb mint az intelesek, de nagyjából a keret közelében van és elvileg 6 cellás az akku is:
[link] -
Benőke
őstag
válasz krisztianAMG #21589 üzenetére
Régebben volt még a 1225B ami már kifutott, de abban max E450 volt 4GB -al vagy 2GB C60 -al.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Feleségemnek szeretnék egy kis netbookot venni. A használat az netezés illetve flash játékok lennének. Max.100k lenne a keret lehetőség szerint win7-el.
Mit tudnátok ajánlani?
[ Szerkesztve ]
-
Ignisvvt
csendes tag
Sziasztok! Új frissítések Lenovo E-130-hoz és 135-höz.
-
icons
addikt
Üdvözlet!
Ismeros szeretbe magának netbookot venni (könnyu hordozhatóság, stb) célból. Az árat 60-70 ezerre lotte be, ennyibol alig jön ki olyan, amit épeszu ember megvenne. Visszaolvasva az Acer 725ös tunik a leheto legjobb választásnak. Ami szempont lenne, hogy az akksijának ne legyen szörnyu minosége évek múlva, tehát mondjuk 2-4év múlva is valamennyire használható legyen. A 725ös ezt teljesíti vajon? (nem tudom, van-e egyáltalán 1éves a konstrukció. Lehet még nincsenek vele ilyen tapasztalatok).
Illetve szeretne vele alapszinten játszani (nyilván, amit megenged a hardver, cs1.6, trackmania, ilyesmik). A C70enes jobb annyival, amennyivel többe kerül?Köszi a segítséget!
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nézd, abba az árkategóriába csak a "legalja" fér bele, és ez nem csak a teljesítményt jelenti, hanem sajnos a kiviteli minőséget, tartósságot is. Ennyi pénzért inkább használt (üzleti) szubnotit, vagy használt, de komolyabb netbookot néznék, pláne, ha van még rá garancia is. Ez mondjuk csak az én magánvéleményem....
De, hogy konstruktív is legyek: példa 1
Példa 2
Példa 3 SSD-vel!
Példa 3, csak sajnos kevés a RAM, pedig "vadiúj" és erős is[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
félisten
Akkuélettartamot számonkérni nem tudom, hogy mennyire reális. Nem véletlenül adnak rá csak 1 év garit.
C70-ért biztos nem adnék többet 4-5.000-nél.Jó az a Sony, de itt van ez is, bestbuy ennyiért: Lenovo E135
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
icons
addikt
Köszi a válaszokat!
Igen, szerettem is volna írni, hogy én is szívesebben venném rá több pénz költésére, mert ennyiből nem fog olyan kijönni, ami használható is.... nem tudom, végül miért nem írtam bele (tegnap egész nap haldokolt a PH, és ezt az üzit korábban mentettem le)
Olyan lenne jó, ami lehetőleg minél olcsóbb, de minőségben azért ott van a szeren (a srác ismerősöm ismerőse, de ha jól értem ez kell neki). Ez viszont sajnos az ő általa kijelölt árkategóriában nem fog megvalósulni.
Köszönöm a pozitív válaszokat, AxBattler akkor te a AxBattler-ot ajánlod? Nekem bogyo112 által ajánlott DELL Latitude E4200 is eléggé bejön.
"Akkuélettartamot számonkérni nem tudom, hogy mennyire reális."
Hát szerintem amikor az ember laptopot választ magának, akkor ennek mindenképpen szempontnak kell lennie:S Ha nem is lehet egyértelműen meghatározni, melyik mit fog nyújtani (pláne, hogy jó eséllyel kevesebbet), általános tapasztalatok lehetnek azért! -
félisten
Igen, egyrészt ajánlom magamat...
...másrészt a Lenovo jó minőség, és az akkuidőben is jól teljesít (5-6 órát simán). A felsoroltak közül én ezt venném, és utólag hozzá még garibővítést.
A használt Latitude-ok nem rosszak, de ezen már nincs garancia, és a 2 órás akkuidő nekem nem pálya. Az Asus is jó lenne, de nem tudom, hogy a garanciája él-e itthon! Ha viszont szűkös a keret, akkor lehet, hogy inkább az Acer-re, vagy a Sony-ra voksolnék.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- 2020 MacBook Air 13" M1 16GB RAM 256GB SSD Asztroszürke Magyar billentyűzet 94% Akkumlátor
- BESZÁMÍTÁS! HP ProBook 650 G5 15 notebook - i7 8565U 32GB RAM 512GB SSD AMD Radeon 540X 2GB GDDR5
- Gyári laptop töltők: Acer, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Samsung
- Keresek: hibás, sérült, hiányos laptopot, laptop alkatrészeket
- Gyári új és használt magyar laptop billentyűzetek 1. : Acer, Lenovo
- Retro I-Buddie 907 működő lapotop töltővel
- 959 Eladó Dell Latitude 5510 laptop i5 10 gen FHD 256SSD 8GB RAM Új Akkuval a képek szerinti állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest