-
PROHARDVER!
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
válasz bozsozso #22250 üzenetére
Köszi, jöhetnek az ilyen ajánlatok ez már azért lehet egy kicsit borsos, de tény hogy nagyon jó kis masinának tűnik
Igen ilyesmi megoldást keresek, amit ebben a tesztben is írnak az teljesen igaz most számomra:
Az optimális notebookhelyettesítő mindenes megoldás talán az lenne, ha a W510-hez hasonló kiszerelésben találkoznánk a W700 hardverével
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
bopeti98
őstag
válasz bopeti98 #22248 üzenetére
Na, ma meg is jött a gép. Eddig teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. 720p-s videókat szépen viszi ha pedig HDMI kábellel rákötöm a tévére akkor még a 1080p-s videókkal is megküzd.
Amúgy szerintetek visszaállítsam rajta a Win 7-et a gyári állapotra? Csak mert ha keveset is akkor is használt gépről van szó. -
Draken
őstag
Sziasztok!
Egy nő számára szeretnék egy netbookot, lényeg, hogy 100 alatt legyen! Az illető külön kérésére, ne samsungot, mivel eddig olyanja volt és lassú volt a számára, döcögős, így nem szimpatizál az adott márkával (típust, konfigot nem tudok mondani). Általános dolgokra használná, esetleg filmnézésre. Mi lenne az ajánlott típus? Előre is köszönöm a segítséget!
-
Mercutio_
félisten
válasz Draken #22254 üzenetére
Továbbra is Acer Aspire One 756 ajánlott, 80-ból megvan, esetleg valamelyik notebook boltban ki is próbálhatja az illető.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz Draken #22257 üzenetére
Nem, itt más a szitu, netbookban - mostanság - az Asus a rossz, Acer a jó, már persze a saját kategóriájukban, Lenovo talán masszívabb, de nem annyival mint amennyivel drágább.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
chab7
addikt
válasz Benőke #22259 üzenetére
[bocsi, nem választ akartam de félre katt ]
Sziasztok!
Kb 70-75e Ft árkategóriában keresnék egy a thinkpad r52-esem leváltására valami "új" masinát. Igényeim felhasználásom már ITT megadtam ugyanis első körben szintén thinkpadban gondolkoznék, de ha itt a nagy topicban előkerülne még más alternatíva lehet hogy meggondolnám magam és más márkát választanék.
Előre is köszi a tippeket.[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
-
tomazin
veterán
Sziasztok!
Tudom van kereső, sőt nézegettem is,h az Acer Aspire One D270 annyira nem ajánljátok, az asus 1015bx-et meg inkább igen, de mielőtt megvenném (sajnos nincs most időm nyálazni,h melyiket érné meg jobban), inkább megkérdem,h melyik lenne a jobb választás.
net+skype+memkártyaolvasás a lényeg, meg hogy occsó legyen. eredeti keret 40k volt, de 20k+ért ha van gari akkor az szvsz megéri. (btw külföldre lesz cipelve, anyuka fogja használni)előre is köszi a segítséget és sry, h nem olvasgattam utána és úgy kérek segítséget....
-
bigdady
nagyúr
Hali!
100k-ig bezárólag e450 cserére mit ajánlatok 12-13 colban?
-
Mercutio_
félisten
válasz Benőke #22279 üzenetére
Egy cerka 1007u vs. Penya 987 szkanderra azért kíváncsi lennék, főleg, hogy nyers adatok alapján az 1007u még bizonyos szolgáltatások terén jobb is, nomeg a 24p-t is elvileg gond nélkül viszi szemben a szandimagos procikal.
-
Benőke
őstag
válasz Mercutio_ #22281 üzenetére
Intel Celeron 1007u - Intel Pentium 987
Ezek alapján a cerka a jobb...
-
Mercutio_
félisten
válasz Benőke #22282 üzenetére
Szerintem - hacsak nincs valami olyan butítás amit nem publikáltak - egyértelmű, hogy az a jobb, de legalább is hozza a penya szintjét Azonos órajel és cache, a korábbinál fejlettebb arhitektúra, magasabb ram freki támogatás.
-
Mercutio_
félisten
válasz bigdady #22284 üzenetére
1007u-s procival, ha külön veszed a W7-et Home Premium 64bit-et is a maradékhoz 6k-t pótolva vehetsz bele egy 120GB-s SSD-t és még gyorsabb lesz, az 500-as vinyót meg bedobhatod egy külső usb-s tokba, jó lesz biztonsági mentéshez, backupra, filmet, egyebeket hurcolászni.
-
Mercutio_
félisten
válasz bigdady #22286 üzenetére
Az, hogy celeronnak, vagy pentiumnak nevezik jelen esetben csak marketing fogás, ugyanannak a procinak az újabb generációját kapnád celeron néven, amit boldogan megveszel elavultabb változatban pentiumként, de te dolgod. Olyan ez, mint a Daewoo amit átmárkáztak Chewrolet-nak
SSD meg csak tipp volt, veheted simán egyben ahogy a pentiumot is vennéd, hisz azt se árulják gyárilag SSD-vel.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Btx-001
csendes tag
Sziasztok!
Egyik haverom maximum 90-ért szeretne netbook-ot venni, én részben az itt olvasottak alapján erre gondoltam:
http://www.laptop-notebook-netbook.hu/acer-laptop-termekek/acer-netbook/acer-aspire-one-ao756-1007css-ezust-mar-2-ev-garanciaval/2921/
Ez ugyanaz?
http://www.aqua.hu/acer-aspire-one-ao756-1007bcss-netbook-ezust-linux-nusgteu015-226339.html/?search_termek=Ao756&id=termekek
Csak egy betű elírás - 1007BCCS 1007CCS helyett - a különbség és itt olcsóbb!
köszi
-
raverke
tag
Sziasztok!
Ezt a netbook-ot néztem ki.
Nagyon fontos lenne a hosszú üzemidő. A kérdésem az, hogy 2 cellás akksiban mennyi kakaó van, ha az állítólagosan 5136mAh-es???? Mennyire számít a cellák száma és az Ah szám?100 ezer körül keresek netbook-ot.
ASUS X201E-KX027D
Kijelző: 11.6 col WXGA HD LED (1366x768), ColorShine
Processzor: Intel Core i3-3217U (1.8GHz, 3MB L3 cache, 64-bit, 22nm, 17W)
Memória: 2GB (1x2GB) DDR3, 1333MHz
Háttértár: 320GB, 5400rpm, SATA
Videókártya: Intel HD Graphics
WiFi: 802.11b/g/n
Bluetooth: 4.0
Kártyaolvasó: 2 in 1 (SD, MMC)
Interfész: 1xUSB3.0, 2xUSB2.0, 1xHDMI, 1xRJ45(10/100Mbps), 1xminiVGA, 1xfejhallgató kimenet/mikrofon bemenet combo
Webkamera: Beépített HD + mikrofon
Akkumulátor: 2 cellás, 5136mAh -
elistvan
őstag
Egy iskolában melózom a kolléganőimnek (igazgató és a két helyettes) az az ötletük támadt, hogy notit kéne venni de közben úgy gondolták legyen inkább netbook. (Bár mondtam nekik, hogy hülyeség mert ugyanennyiért van noti is jobb paraméterekkel súlyban ugyanannyi és ráadásul akár i3.) Legyen netbook inkább. Szóval az árszint max. 130 ezer oprendszer nem kell. A lényeg az üzembiztosság ahosszú akkuidő és kis súly mert sokat lenne cipelve. Eddig kettőt találtam:
[link] és [link] esetleg valakinek van jobb ötlete?[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- 2020 MacBook Air 13" M1 16GB RAM 256GB SSD Asztroszürke Magyar billentyűzet 94% Akkumlátor
- BESZÁMÍTÁS! HP ProBook 650 G5 15 notebook - i7 8565U 32GB RAM 512GB SSD AMD Radeon 540X 2GB GDDR5
- APPLE MacBook Air 2024 M3 13,6 asztroszürke 8GB/256GB
- 91 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (DOBOZOS, csak 1db)
- 89 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (DOBOZOS, 2DB)
- Dell latitude 3510 10.gen i5
- Full HD Dell Latitude 5570 i5-6300 laptop 4 GB RAM 128 GB SSD 3 órás akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest