Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jim Tonic

    nagyúr

    válasz kali #9173 üzenetére

    Gyors, nagyon. Nem akarok szintetikus teszteket futtatni, de egy HP Core2 mellett egy kicsivel sem lassabb. Semmivel sem.
    A képe elég jónak mondható. Két felbontással kerül forgalomba, WSXGA, WUXGA (1920x1200!!!), az enyém az utóbbi.
    Ami meglepöen jó, az a hütés. Alig-alig van hangja, ami a turbo módot aktiválva sem változik. Elég jó egy ilyen erögéptöl. Szintén elég jónak mondható notebook szinten a 4.1-es hangzás.
    Hátrányok: Az alu felületen meglátszik minden ujjlenyomat, ugyanez igaz az érintésérzékeny gombokra. Az akkuidö valóban gyenge, de nekem nincsenek ilyen elvárásaim.
    Az én konfigom: Minden maxon, azaz 4GB DDR2 RAM, 320-as HDD (WDC WD3200BEVT-00ZTC0), ZM-82 Turion X2 Ultra, bluetooth, BGN wireless, kivéve az ODD, az csak egy DVD-s megoldás (Optiarc AD-7560S), nem Bluray.
    Amit nem értek, az az, hogy miért 32-bites Vista Home Premium-ot kaptam hozzá. Viszont a nyelv választható volt, így legalább angol az oprendszer.
    Ami érdekes még, hogy gyárilag van rajta egy antenna kimenet, leírás szerint opcionális analóg vagy digitális TV-tunerhez. De erröl máshol nem lehet olvasni.

    Észrevehettétek, hogy nem tudok hosszú "ö"-t, "ü"-t írni. Ez a német billentyüzet miatt van, és ez lenne a kérdésem felétek. Melyik cég a magyar MSI szerviz? Vagy honnan tudnék beszerezni? Esetleg egy jó cimkézö kitt???

    [ Szerkesztve ]

    Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.

Új hozzászólás Aktív témák