Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ponti_ak

    addikt

    válasz Hugo85 #9391 üzenetére

    A Clip duci? :F Háát, a csipesszel együtt biztos, talán igazad lehet.. (..én pl. tudok valakit, aki mini-flex-szel lenyírná róla.. :D)

    U5 nem egy hangzás-bajnok, az i7 szintén nem, és azt zsebben nem nagyon tudod kezelni, hamar megunnád a Hold-gombot kapcsolgatni.. (..a D2-nél én is utáltam, és az S9-nél is kezd már herótom lenni tőle.. :U) Ne érts félre, nem rosszak, csak az U3 lefőzi őket.

    A Meizu M3 nem rossz, de az megintcsak nem zseb-barát.. és új fw nuku, csak az ismert bug-ok: levágja a számok végét, és van még valami, de már nem tudom hogy mi, mert vagy 2 éve nem írt róla itt senki..

    Az iRiver E100 meg egy fos (már bocsánat a kifejezésért) a 'régi nagy' iRiver-ekhez képest. Az anyaga bazári, a gombja pocsék, a hangja meg a középkategóriát épphogy megüti. A kijelző 2", de minek, a menüje lassú.. ..folytassam? :U

    A Fuze nem jó? Bővíthető, zsebben egész jó, bár nem a legjobb, (a Clickwheel-esek között a legkirályabb.. ), a bekapcs gomb mondjuk egy bünt.vég., de ha van körmöd (meghagyod), akkor kezelhető. (Szerintem már csak ezért is női DAP.. :DDD)

    MOD: a Clip+ biztos hogy viszi a Foldert? Hol olvastad?? :F
    Clip-et hallgattam, IEM-mel jó, mert azok érzékenyek. Valaki (talán gelbelex) írta, hogy px100/200-hoz gyenge volt, azok asszem 32 ohm-osak.. Szóval szerintem elegendő kakó van bennük.

    Szerintem Fuze, ha biztosra akarsz menni (kipróbált, régebbi típus) de nem baj ha a Clip+ mellett döntesz, val.szeg. az is jó, és legalább lesz róla tapasztalat.. :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák