Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sexymusprime
tag
Üdv!
Elkezdtem érdeklődni a belépő szintű audioeszközök iránt, és lenne egy kérdésem. 320k-s mp3-ak esetében (az én zenémet nemigazán találni meg flac-ban, vagy wav-ban) mekkora eltérést tudnék tapasztalni egy mezei okostelefonhoz* képest? és egy laptop integrált hangkártyájához képest (foobar2000) ? Lehet núb kérdések, de ennyi összehasonlítási alapom van egyelőre :<Egy XDUOO X2-t néztem ki magamnak egyébként (head-fi kommentek szerint elég király), de az árkategóriában másra is vevő lennék valószínűleg, ha sikerül meggyőznie :X
*( = nincs dedikált DAC, de van valami epik addonom, amitől jobban hangzik, bár gyanús, hogy csak egy túlhypeolt equalizer... mindenesetre működik, és nélküle nem tudnék élni)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest