- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
Sziasztok, betévedek ide is, mert út közben jó lenne a mobilnál valami combosobb, egyrészt halk, másrészt nehéz kezelni, szeretem, ha a fizikai gombokat a zsebemben is ki tudom tapintani.
Az lenne a kérdésem, hogy a Sansa Clip + és Zip között hangban mi a különbség?
-a kereső 900+ találati oldalt adott és már zsong a fejem, összehasonlítást nem találtam...
-állítólag egyforma, nincs nagy különbség, azonban:
asztali DAC-oknál, fejes erősítőknél, már egy összekötő kábel, egy műveleti erősítő vagy akár egy digitális forrás vagy lejátszó program cseréje is beleszól a hangba, tehát mivel itt mégis két teljesen különböző készülékről van szó, ezért gondolom, hogy valamilyen szinten máshogy szólnak.Ezt körül tudná írni néhányotok, akinek már volt/hallotta mindkettőt?
Esetleg más, jobb ebben a kategóriában?
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
.DLL
veterán
Akkor zsíroskenyér hagymával, rá is mozdulok, köszönöm széken!
(P.H.)
-
Pixel kft.
csendes tag
akkor a FiiO X5-ről, 3napos teszt után:
- egyértelmüen AK hangminőség, a FiiO most nagyot gurított. tiszta, légies hangzás, jól pozicionált és jól elkülönölő hangszerek. mintha a zenészek között ülnénk feeling. megdöbbentő a mély regiszterek tisztasága és energiája. az egész hangképet jellemzi a részletgazdaság. Egyenlőre Klipsch S4A, Klipsch Status, Audio-Technika M50 fülesekkel próbálva sem hibázik.
- DAC-ként használva is hibátlan, felveszi a versenyt a dedikált profi D/A konverterekkel is.
Bármilyen a céget vagy a forgalmazott termékeket illető kérdésre szívesen válaszolok. Akár mail-ben akár itt a forumon.
-
Ati1979
veterán
válasz Pixel kft. #21756 üzenetére
Az első bekezdés még elképzelhető, - bár csak meghallgatás után tudok véleményt mondani, a másodikra viszont simán rámondon meghallgatás nélkül is, hogy kissé túlzó kijelentés.
-
törölt tag
Nem kötekedni akarok, de ha AK minőség, akkor szerintem ne egy S4-gyel próbáld inkább, hanem valami komolyabbal. Az a füles egyáltalán nem nagy durranás, talán egy telefon/Clip szintjére jó még hangban.
-
-
Pixel kft.
csendes tag
válasz Ati1979 #21757 üzenetére
megkapta az esélyt mellette, a DacMagic XS, iFi iDAC és az Audioengine D1 is. Ebből a körből abszolute nem lógott ki az X5. A FiiO tényleg nagyot gurított
Bármilyen a céget vagy a forgalmazott termékeket illető kérdésre szívesen válaszolok. Akár mail-ben akár itt a forumon.
-
fattyu
veterán
válasz Pixel kft. #21760 üzenetére
agyonhypolt m50? hol. ha fizetnének érte se hallgatnám.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
törölt tag
válasz Pixel kft. #21760 üzenetére
Jól látod, agyonhájpolt Nem tudom neked ebből mi jön le, de nekem nem a minőség. Mondjuk kössél rá egy AD1000x-et, DT880-at vagy valami hasonló kalibert, illetve fülesből mondjuk Se425, UE900, Triple-fi 10, és felfelé...
fattyu: Pont ezért hájpolt. Nézd meg mondjuk az MKBHD videót róla. Általában szimpi a srác, de ott nagyon fogtam a fejem
-
Pixel kft.
csendes tag
válasz #16820480 #21763 üzenetére
most az AIAIAI TMA-1 Studio Young Guru füles szól rajta . .
és változatlan a vélemény: a FiiO most nagyot gurított.
Az X5 minden tekintetben fel veszi a versenyt, az AK120 lejátszóval )Bármilyen a céget vagy a forgalmazott termékeket illető kérdésre szívesen válaszolok. Akár mail-ben akár itt a forumon.
-
fattyu
veterán
válasz Pixel kft. #21764 üzenetére
Hol lehet meghallgatni? Viszek fejest amibe sokmindennek beletört a bicskája
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Ati1979
veterán
válasz Pixel kft. #21761 üzenetére
Rendben meg kell akkor hallgatni.
Ezek fülesek / fejesek tényleg nem túl szerecsés választások az x5 teszteléséhez.
(#21762) fattyu
+1(#21766) Pixel kft.
Vigyázz vele, nagyon durvát visz!
-
raven12
senior tag
válasz Pixel kft. #21764 üzenetére
ne haragudj, de minek után a kevés bolt közül Ti is áruljátok, ötödszörre se tudom elhinni a dicshimnuszokat..
-
Ati1979
veterán
válasz Pixel kft. #21769 üzenetére
Ő inkább arra gondolt, hogy mivel hogy ti áruljátok, ezért elképzelhető némi elfogultság az ügyben.
Az ak120 tényleg nagyon jó, de azért árban többszöröse. Nehéz elképzelni, hogy az x5 hozza szintjét. Főleg az x3 után.
De legyen igazad. Távol álljon tőlem, hogy véleményt formáljak egy olyan termékről amit még nem hallottam.
-
fattyu
veterán
válasz raven12 #21768 üzenetére
De mivel rettentően nyitottak is próbálás iránt azért legalábbis érdeklődve lehet hozzáálni. El kell menni és meghallgatni. Nem is elvadult helyen vannak pesten belül.
Sajnos a héten nem tudok elmenni megnézni mert pont úgy dolgozom ahogy nyitva vannak, de jöv héten sort keríták rá valamelyik délután. Viszem a gyilkos hp-t meg egy könnyebb esetet is, aztán meglássuk. Én nem hallottam x3at süket vagyok és legfőképpen a fejeserősítő részére leszek kiváncsi.
Nálam eddig a dx100 japán belpiacostuningváltozata viszi a prímet. messze. De siralmasan drága.
-
fattyu
veterán
válasz #16820480 #21772 üzenetére
jajj egy he400 meg 500at annyira meghallgatnék a mostani asztali soromról... bár ez itt off. de a he400 annó nagyon tetszett olyanról is amiről a mostani planarjaim elég harmatosak.
-
törölt tag
válasz fattyu #21773 üzenetére
Én a 400-at sajnos lusta voltam feltenni a fejemre, pedig volt az is a boltban, meg 300 is, de ha már ott volt a HE6, akkor inkább azt élveztem addig a limitált ideig, amit ott tölthettem. Amúgy a He500 nagyon jó fejes, amíg nem hallod a nagytesót, onnatól csak azt hallod, hogy mennyivel jobb a nagyobbik, és ez kicsit lehangoló, mert pont annyival drágább is...
-
Ati1979
veterán
válasz #16820480 #21772 üzenetére
A hm901 az kb. annyit tud, mint az ak240 hangminőségen. Legalábbis a head-fi-n ezt olvastam. Mélyben talán még jobb egy kicsit a hm.
Az ak240-nek kicsit stúdió hangzása van. Viszonylag hideg hangzás, nagyon minimális színezéssel. Olyan akg szerű lehet.
A topicba beírók vélemény ezt tükrözi.Szóval szerintem tuti jobb a hm901 a japán ibasso-nál.
-
fi:zi'k
nagyúr
A héten végre megkaparintom az X5-öt.
Tessék jönni majd Veletechre meghallgatni.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
fattyu
veterán
-
PofaJenö
senior tag
Hali
840 Shure ?Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
őstag
ibasso dx50-ben végül megoldották, hogy tudja az usb dacot?
Másik: szerintetek mekkora előrelépés lenne egy cowon u3-hoz képest?"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Ati1979
veterán
válasz bucsher #21790 üzenetére
Szegény dx50...
Nem tudom ki lesz az első aki hallja majd az x5-öt.
(úgy értem közülünk potenciális vásárlók közül )
Kíváncsi vagyok a véleményekre...Felülről a 3. hozzászólás. [link]
Kijelentés:
''Comparison with X5:
X5 has larger soundstage than 240.''Büntetés: Banned!
[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
válasz fi:zi'k #21792 üzenetére
Te már csak a 2. vagy!
Azt csak poénból írtam!
Már van egy vélemény, de én érzek benne egy kis elfogultságot. Ezért kéne más véleménye is.
(#21793) kemcso
Azt azért nem hiszem, hogy így lesz, de megadjuk neki a lehetőséget. Árban inkább az ak100-at közelíti (bár annál is olcsóbb) szóval inkább ahhoz kell majd mérni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.