- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz Ati1979 #21500 üzenetére
Jaja, mondjuk meg nem 100%, hogy megveszem, csinaltam egy pledge-t, de azt kickstarter-en a kampany vegeig valtoztathatom, ha akarom, barmikor vissza is vonhatom. Szoval meg figyelem majd az infokat rola en is, aztan meglatom meg, de egyelore szimpatikus.
Ha meglesz, persze irok majd rola tapasztalatokat, de erre legkorabban oktoberben fog sor kerulni.A kompromisszummentes szot meg mar banom amiert bedobtam ide Akkor mondjuk ugy, hogy kevesbe kompromisszumos, mint a "halando" zenelejatszok nagy resze, es akkor remelem meg elni hagytok
-
zümzümm
senior tag
Sziasztok,
Egy kicsit mindig is féltem a külföldről megrendelt cuccok miatt. Nem egyszer volt már rá példa hogy nem érkezett neg a termék amit rendeltem. Szerencsére visszakaptam az árát.
Most is van pl egy LIPO AKSI töltő ami a rendelésszáma alpján már magyarországon van másfél hete, de még nem kaptam meg. Sztem nem is fogom...innen viszont érdemes lehet megrendelni mindenféle kockázat nélkül a sansa-t?
-
-
TheBomberman
tag
Sziasztok!
Milyen mp3 lejátszót ajánlotok sportoláshoz? Rendszeresen futok, és nemrég váltottam Galaxy S4-re, ami már a hordozhatóság (sportkarpánt) határait erősen feszegeti. Legyen benne legalább 8GB memória és clip a hátulján! Egy használt 6. generációs iPodot néztem ki 28.000ft-ért, bár egy kicsit ódzkodom az Almától. Jól jönne "B-terv" vagy egy alternatíva legalábbis.
Előre is köszi a válszotokat!
Gabesz(╯°□°)╯︵ ┻━┻
-
Zoli133
addikt
válasz TheBomberman #21508 üzenetére
sandisk sansa clip+, clip zip. Refurbished verzió ebay-ról 10 alatt megvan és még jól is szól.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
TheBomberman
tag
Igen, többek közt ez volt a B-opció! Köszi a tippeket
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
-
SirKero
őstag
Üdv.
Autóba szeretnék mp3 lejátszót transmitter kapcsolattal. ( a gyári beépített rádiós cd lejátszó még nem tudja )
Tudnátok ajánlani valami jobb fajtát ( az 1500 forintosokhoz valahogy nincs bizalmam )
Ha nem jó topicban érdeklődöm sorry Közben rátaláltam a transmitter topicra de ott nincs valami nagy mozgás [link][ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
Zoli133
addikt
Valaki nem tervez bevállalni egy clip sport-ot? Ma kicsit elgem lett a zip 10órás akkujából.
A rossz hír, hogy új a chip, így rocbox támogatás nem lesz hozzá az szinte biztos, a hangminőségről meg szinte semmit nem tudunk. Nos van bátor jelentkező?"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Zoli133
addikt
válasz Ereshkigal #21515 üzenetére
Zip nekem ment már 20 órát is. , igaz az átlag az inkább 10.
Hangja amilyen a sportnak az eddigi clipekhez képest?"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Ereshkigal
őstag
-
Zoli133
addikt
válasz Ereshkigal #21517 üzenetére
Ha arra járok mindnképp, bár nem sok esélyt látok rá, hgy ez megtörténik a közeljövőben.
Mége gy kérdés, kijelzője ugyanaz mint a zipnek? Zip-é időnkéént baromi halvány/fakó alig látni, hátha javítottak rajta valamit.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
gferenc
csendes tag
Sziasztok ! DX50 vagy fio x30 melyiket vegyem meg ?
kérlek segítsetek
kösz -
jubilleum
senior tag
Üdv!
Vízálló mp3 lejátszót mit ajánlotok?
Én Sony NWZ-W273 néztem ki magamnak, ezzel van valami tapasztalat?Köszi,
-
Ereshkigal
őstag
válasz Zoli133 #21518 üzenetére
A nagyobb kijelzőn valamivel nagyobbak a fontok, élesebb, és kicsit több a fényerő is (ezt gondolom tudod, hogy állítható), így napsütésben olvashatóbb a zipnél.
Mértem egy akksiidőt: 36 óra. Nem tudom, hogy csinálja, mert a gyártó is csak 25 órát ír, egy 128 kbps-os loopolt mp3-mal, én meg a szokásos módon, 320 kbps-os zenéket játszottam le sd-ről (460 db-ig jutott), persze közel 0 kijelzőhasználat mellett. Kellemes fejlődés.
[ Szerkesztve ]
-
Zoli133
addikt
válasz Ereshkigal #21526 üzenetére
Köszi.
Ez bíztató, lehet lecserélem majd a zipet."It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
pkaresz
őstag
Sziasztok!
Megjelent a Fiio X5 hazánkban!
"csak" infó!Üdv: Karesz
"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Philips GoGear Mix SA5MXX04kf/12, a kérdésem az lenne a lejátszóval kapcsolatban hogy érdemes-e frissíteni rajta a firmwaret? Ha frissítem mi változhat?
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
dave118
senior tag
Helló
Barátnőnek kellene egy strapabíró, futáshoz, sportoláshoz alkalmas mp3 lejátszó. Nagy igények nincsenek, ha lehet legyen csíptetős, kijelző sem feltétel. 10-15k viszonylatban mik a lehetőségek? (esetleg hozzávaló füles ajánlat is jöhet, de ha nem azt majd megérdeklődöm a saját topikjában)
Előre is kösz.... Ami ami, az az.
-
fattyu
veterán
Hello,
beszart a clip+
felmerül a kérdés hogy vagy ez ujra vagy létezik e amit szeretnék:Flacot tud
Nem egy mostani okostelefon méretű
bővítherő memória
és jó a fejeserősítő része. mostanság elég éhes fejesekkel használódott a clip+ és bizony kevés volt.köszönöm előre is.
üdw
fattyua hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz Ati1979 #21546 üzenetére
hátezaz...
Per pill erre a szerepkörre kicsit árérzékeny vagyok mivel ez nálam tényleg csak két pont között ahol minőségibb források vannak.
szélsőséges 70 ezer. de az nagyon szélsőség....
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Ati1979
veterán
válasz fattyu #21547 üzenetére
Hát akkor nem is tudom... A komolyabb erősítő részért fizetni kell. Pl. hisoundaudio studio V is jó lenne fejesekhez. De az is drága.
Ezt a lejátszót (dx50) mindenestre hallgasd meg szerintem. Van a fórumon 2 embernek.
A füles talin is lesz biztosan.Vannak még cowon és sony lejátszók is amikkel eseteleg érdmes foglalkozni. Bár nehezen hajtható fejesekhez
(azokhoz az új orthok-hoz meg pláne) kevesek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest