-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AGE-T
őstag
válasz #16820480 #22703 üzenetére
Azért érdemes ránézni az adatlapjára, az aksi elég gyenge pont a lejátszónál. Ilyen szempontból az iBasso lejátszók is jobbak. AK120 tudásához képest fele annyiba kellene kerüljön, mint egyébként. Van már pár holmi, ami igen figyelemreméltó adatokat hoz, legalábbis papíron...
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
törölt tag
Itt a papíron van a hangsúly... Amúgy szerintem sem éri meg az AK100-hoz képest a dupla árát a 120. De amúgy ezek is úgy fognak sajna kinézni, ahogy a csúcsfülesek, nem versenyt teremtenek a kategóriában, hanem mindnki beárazza eszméletlen drágára. A 846 is nem alávágott a K3003-nak, hanem mellé lépett nagyjából, és az IE800 sem nagyon akar versenyezni árban
-
krx21
nagyúr
Találtam egy kis érdekességet:
iBasso DX90 VS Astell & Kern AK240 -
AGE-T
őstag
Nem gondoltam volna, hogy itthon ilyen piszok nehéz lesz eladni a lejátszómat. Használtan kelnek el AK, vagy iBasso holmik? Gondolom sokan azt se tudják mik ezek...
-
szentkuti11
addikt
válasz fattyu #22725 üzenetére
Szerintem user error, mert nálam jó.
AGE-T: Nehezen mennek el az ilyesmik itthon az biztos, én külföldi fórumokon vagy eBay-en is meghirdetném ott nem csak biztosabban, de jobb áron is el tudnád adni jó eséllyel.
Tőlünk nyugatabbra az ,,átlag" ember is szívesebben vásárol ilyen lejátszót, mert tudja, hogy a minőséget fizeti meg. A legtöbb magyar (természetesen itt közrejátszik az anyagi elmaradottság is) úgy gondolkodik, hogy minek költsön ilyesmire, ha a telefonja is ,,tuggya az efelácét".
[ Szerkesztve ]
-
-
AGE-T
őstag
válasz kemcso #22735 üzenetére
Hát add el gyorsan, és vedd meg az enyémet
Nade ne csak off legyen, ha konszolidálódik a cowon ára, majd lehet jönni meghallgatni. Amúgy lehet Sony ZX1 lesz belőle. Funkcionalitás is szem előtt van tartva. Sony-t itthon még nem lehet kapni?
[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
az "add el gyorsan"-on elbukna ez is A mérete nagyon bejön az AK-nak, amiért a HDP-R10 érdekes lehet az az erősítője.
Szerk:
Biztos az a Sony ötlet? Az F805 hangminősége engem nagyon nem győzött meg arról, hogy érdemes Sony-t venni. Persze azóta biztos fejlődtek, de a Cowon-tól határozottan jobb hangot gondolok.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kemcso #22739 üzenetére
Az az F805 nekem sem jött be annyira, de viszont hallottam már jó Sony lejátszót (csak nem emlékszem mi volt a típusa), szóval nem determinálja a minőséget a név itt sem. Mondjuk a zászlóshajó azért csak nem lesz olyan vacak, ot toda kellene tenni magukat, főleg ha már ennyibe kerül.
Vicces volt, hogy egy boltban az AK100-amra megjegyezte egy ZX1 tulaj, hogy milyen drága lehetett. Konkrétan az övé másfélszer annyiba kerül
-
kemcso
Ármester
válasz #16820480 #22740 üzenetére
Az F is zászlóshajó volt akkoriban
Biztos fejlődtek, de azért a Sony esetében az ár nagyobbik része a név szvsz, mint a Cowon-nál. De persze ettől még lehet tök jó a hangja. Jah és vegye meg valaki, hogy meg tudjuk hallgatniNem voltál elég szemfüles: el kellett volna kérni hallgatózni
-
krx21
nagyúr
válasz kemcso #22744 üzenetére
Persze sok mindentől függ... És azt is elhiszem hogy az a Sony szól úgy mint egy DX50, de nem hiszem hogy szóba jöhet mint hangzás egy DX100-al kapcsolatban... Persze lehet tévedek...
Amúgy az erősítő része sincsen taglalva, jóformán semmi... Pedig a Sony nem szokta titkolni azt amivel lehet dicsekedni... -
AGE-T
őstag
Biztos vagyok benne, hogy nincs olyan jó hangja mint a dx100 japánnak, de kompakt, és már nem izgat, hogy 600Ohmos fejest hajtsak. Ha még a spotify is elfut rajta, beáldozok pár igényt. Netán még pénzem is marad...
Ja, és 128 Gb-ot tovább bővíteni sem akarnám
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest