- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Az mitől van, hogy ha bármikor beírom a szöveges részbe a küldöm szót, akkor alul megjelenik egy sárga csík benne, egyebek mellett, a
"Mellékletre utaló kulcsszó van jelen : küldöm" .., ez a szöveg annak ellenére jelenik meg, hogy nincs a levélhez melléklet csatolva!
ÍmeHogy lehetne ezt véglegesen eltüntetni?
[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
válasz classic B #8855 üzenetére
Attól függetlenül, hogy a javaslatod megoldotta a problémát, azóta sem értem, hogy mi köze van a a szövegben egyszerűen leírt "küldöm" szónak a melléklethez, aminek a hiányára lenne hivatott figyelmeztetni ...., tulajdonképp semmi.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
De ha eleve nem is akarok semmit a mellékletbe tenni/küldeni, akkor mit nem kellene véletlenül elfelejtenem?
De mindegy, maradjunk annyiban, hogy ez egy "feature." ....Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
-
tonyrulez
őstag
Ha azt írom a levélbe hogy "küldöm" akkor 90% hogy valamit csatolok. Ha a levél törzsébe írok valamit akkor azt nem "küldöm" hanem "lent az adat" vagy valami hasonlót írok. Persze a legjobb az lenne ha mindig azt írnák az emberek hogy "csatoltam", és akkor nem lenne félreértés
4 8 15 16 23 42
-
classic B
senior tag
Sziasztok!
Újra kellett raknom a Windowst. A Thunderbird is frissen lett telepítve, az iCloud-os email fiókomat vettem fel, viszont nem tölti be a mappáimat és az üzeneteimet. Csak a beérkezett üzenetek és a törölt elemek mappa látszódik. A kiszolgálók elvileg jól lettek beállítva...
Mi lehet a baj? -
SharpSA
veterán
Sziasztok!
Újonnan telepítettem a Thunderbird-öt.
Az aláírásba beillesztett jpg képet blokkolja a Thunderbird, alul egy sárga csík jelenik meg, a Beállítás alatt fel lehet oldani a blokkolást, ami után már megjelenik a kép a helyén. Mi a megoldás arra, hogy ne blokkolja a képet? A jpg a gépen van ugyanabban a mappában, ahol a html aláírás fájl is.Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Siriusb
veterán
válasz Siriusb #8841 üzenetére
Rájöttem, hogy nem csak engem érint ez a probléma, a lényeg: pdf-t html-ként kezeli.
https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1698140Nem akarok negatív lenni, de ez sem lesz sosem megoldva, max véletlenül. (2 éves hiba).
-
SharpSA
veterán
Tudtok jól működő megoldást iCloud naptár és névjegyzék szinkronizálásra?
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
-
Siriusb
veterán
válasz Ablakos #8877 üzenetére
Mint írtam, mindig jól működött, csak a verziófrissítés után jelentkezett, Viszont mások már két éve panaszkodnak rá.
Ha már nagyon zavarni fog, megpróbálok új profilt létrehozni, de idén egyszer már csináltam ezt más problémából adódóan, nincs kedvem mindent hibát ilyen módon tesztelni/orvosolni. -
tjsz
senior tag
válasz Siriusb #8878 üzenetére
Itt a megoldás erre. A lényeg:
"The opening applications for attachments are defined in handlers.json in the profile folder, but I don't know why Files & Attachments has no entry for pdf if they open with Chromium. If you rename or delete handlers.json, with TB closed, then restart TB and open a pdf attachment, you should be prompted to define the default opening app, and if you check 'Always open...', the setting should be stored in the json file."
Vagyis: zárd be a TB-t, nevezd át ezt a handlers.json file-t és utána újra elindítod a TB-t. Innentől kezdve lesz pdf beállítási lehetőséged.
-
Siriusb
veterán
válasz Siriusb #8881 üzenetére
Sajnos igazam volt, az új üzenet egy speciális eset. A handlers.json hiányában is html-ként kezeli a pdf-et, tehát ez nem beállítás hiba. Egy beérkezett üzenet esetén természetesen a leírtaknak megfelelően működik.
Köszönöm, hogy foglalkoztál vele. A lelkem mélyén picit reménykedtem, hátha.
Maradok egyelőre a tákolt megoldásnál. -
Siriusb
veterán
Erre a válasz valahol a pdf.js-ben, pdfstreamconverter.jsm-ben lehet gondolom. Soronként végig kellene léptetni a kérdéses részt. Valami logikai bukfenc lehet.
Szerk.:
Amikor új üzenetből nyitod meg a pdf-et, a Beállításokban megadott Fájlok mentése könyvtárba kiírja a pdf-et egy véletlenszerű néven, pl.: f_EZH4Gm.html.part html fájlként mint látható. Utána a html fájl megnyitásához megadott metódust keresi meg a html kiterjesztés miatt. Valahol ott lehet a kutya elásva, hogy miért lesz a pdf-ből html.[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
A bugzillán olvastam róluk. A többi meg saját tapasztalat. A temp fájl létrehozás nekem is fura, mert ha pl. egy xls fájl van csatolva és azt szerkesztem, akkor az eredeti fájl a fájlrendszerben felül íródik. Valamiért csak pdf és csak új üzenetnél van ez.
No de egyébként egy nagyszerű progi a thunderbird és ingyen adják a közönségnek, szóval egy ilyen kisebb hiba miatt nem berzenkedhet az ember, ráadásul nem is mindenkinél jön elő. -
tjsz
senior tag
-
atala
addikt
Sziasztok!
Hogyan tudnám azt beállítani, hogy ne legyen a mappán belül Témacsoport rendezés új mappa létrehozása esetén?
A Nézet-Rendezésnél beállítom, hogy Témacsoport nélkül. Beállítom, hogy a jelenlegi nézet alkalmazása mappa és gyermekei. Itt megadom a mappát.
Viszont amikor létrehozok egy új mappát ezen belül, akkor megint van témacsoport rendezés. -
SharpSA
veterán
Hogyan lehet beállítani, hogy mindenhol a legújabb email legyen legfelül? Mappánként elég sokáig tart.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
sz.j
nagyúr
válasz SharpSA #8891 üzenetére
"Mappánként elég sokáig tart"
Lehet, hogy nem értem a kérdést, de egy-két kattintás a dátumra (míg az utolsó levél lesz legfelül) pillanat alatt beállítja a kívánt sorrendet .., még akkor is ha ezt több mappában kell elvégezni.
-
-
sz.j
nagyúr
Én úgy értelmezném, hogy egyazon személytől kapott üzenetek csoportosítása/"összefűzése" Link
(Szerintem elég zavaró mikor öt tíz üzenet van egymás alatt .., legalábbis szerintem)[ Szerkesztve ]
-
atala
addikt
Igen, pont ezt akarom megszüntetni, de úgy ha létrehozok egy mappát, akkor ott se legyenek összevonva.
Ugyan így csinálrtam ahogy itt le van írva, de mégsem jegyzi meg a beállításokat.
Átállítja az összes almappában arra a nézetre, de ha létrehozok egy új mappát, akkor ott már teljesen más nézetet rendez be.[ Szerkesztve ]
-
sz.j
nagyúr
Arra nincs ötleted/megoldás, hogy hogyan lehetne egyszerre az összes témacsoportot megszüntetni, a levelezéseket szétválasztani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest