- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- RAM topik
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz vlevi #101580 üzenetére
Semmit nem jelent. Én egy régi motorban sokkal jobban bízok, mint a maiakban. Nem is maga a megbízhatóság a probléma, hanem a mi van ha. Azaz egy mai motort , ha betérdel, hívsz egy trélert, elviteted a szerelőhöz (ha van arrafelé éppenséggel) ami mindkettő egy vagyon külföldön. Simsonokkal majd minden évben lemennek az Adriára. És nem az első tengerparti faluba. . Egy szimón szinte bármit meg tudsz helyben csinálni, főleg, ha többen vagytok és mindenki vitt valamit magával hozzá. . Ez olyan, mint régebben a szoci autók. . Van olyan ismerősöm, akinek láttam a képet. Ott ül az MZ-n az Eiffel torony tövében. Nem ért oda két nap alatt, de még két héz alatt sem. . NDK-ban felújították neki fullra, amikor meghallották, hogy honnan jött. Ott éppen volt neki valami kis baja. Ha Albániában megadja magát a komoly mocid, nagy szarban vagy. Nincs minden faluban márkaszerviz. . Régen is voltak bátor emberek. Én a '99-es Puntómmal két évig jártam franciába. A szerelőnél nem hitték el, amikor mondta, hogy azzal a kocsival milyen messze el mernek menni. Soha nem hagyott ott.. Ellenben az új mikrobuszunk 6k km után Frankentálnál megállt. Vasárnap délután kettőkor. Két napig ott álltunk. Egy szimó komplett gyújtás elfér a zsebedben. Akár kettő is. . Elmegy akku nélkül is. (amelyik olyan) Gyűrüzni az út mellett egy kv közben meg tudod csinálni. De soha többet nem mennék el ilyen messzire ilyen motorral. . Még én sem.
-
Francia91
veterán
Jövőre is megyünk Erdélybe 1 hétre, MZ-kkel Minden évben valamerre
Idén ennyien voltunk a Magas-Tátrában. És se tavaly, se idén nem volt senkinek sem műszaki hibája
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
vendingo
veterán
Amikor indultam Albániába, kicsit húztam a számat az sv miatt, aztán jött még egy busa meg egy gsxr. Nem nekem volt a legszarabb, amikor elfogyott az út.
Most, hogy itt az AT, mehetnék bárhova, már nincs kedvem ezekhez a hatalmas utakhoz.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest