Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dave0825

    őstag

    Üdv. ismét!

    Megvettem a Z750-et, és lenne egy kérdésem, de nem konkrétan erről a motorról, hanem biztosításról (nem találtam aktív hasonló topikot, ha van, légyszi, linket küldjetek).

    Az eladó szerint 1 napon belül érdemes megkötni rá a biztosítást, mert fölszámolnak valami plusz összeget, ha tovább várok vele. Na most, állítólag A0-ból indulok vele, mivel az előző motoromon még van biztosítás, aminek már jobb a bónusz osztálya (nem tudom, hogy pontosan mi, 6 éve van az én nevemen a biztosítása). Ha megkötöm a Kawára, és fizetek 2-3x annyit, mint az RS-re, mi lesz, ha megveszik az RS-t, és lemondom a biztosítást? Átkerül a bónusz az újra, és a különbözetet visszaküldik/leszámolják a következő évekből, vagy buktam a különbözetet, és a következő évi lesz csak az új bónusz szerint?
    Biztos volt már közületek valaki, aki vett új motort, de még meg volt a régije is, és biztosítást kötött az újra, de amíg el nem vitték, addig maradt a régin.
    Ismerősöm szerint nem tudom lemondani csak úgy az RS-ről, mert ahhoz ki kell vonatni a forgalomból, ezt pedig nem szeretném.
    Hogy érdemes csinálni?

    Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99

Új hozzászólás Aktív témák