Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dellfanboy

    őstag

    nah sikeresen abszolváltam a forgalmi vizsgát ami elég izgi volt, mert a vizsgabiztos az előttem lévő 2srácot meghúzta,(jól indult...) de az eső ellenére sikerült. amúgy eléggé figyelt a vizsgabiztos a részletekre mert még a bukómban lévő E betűt is megnézte (wtf?) ill. vizsgán volt egy feladat a parkolás amit ugye a kemény 3 óra alatt sose gyakoroltam..
    viszont most teljesen az volt az érzésem, hogy a forgalmi vizsga inkább szól a lehúzásról minthogy valamit is tudj a biztonságos közlekedésről.
    ráadásul a tanfolyam díja is 94700 huf volt amit részletekbe kellett fizetni 20-40-35. erre az oktatóba fel se merült, hogy visszaadjon 300-at..az utolsó részletből. persze ha felajánla hogy itt van a 300 akkor mondom, hogy ok, vágd zsebre, de az hogy default 35.öt kért az számomra felért egy fekete ponttal.
    alapvetően az iskolába csalódtam nem valószínű hogy fogok ide jönni még vez.tech. tréningre.

    és -igazi semmi köze- a vizsgához de ahogy kifordultam a vizsgaútvonalra volt egy 40-es tábla szépen döcögök a 600-as hornettel erre egy vadászbombázókat megszégyenítő hangú robogó úgy otthagyot hogy csak néztem ki a bukómból. :DD

    eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei

Új hozzászólás Aktív témák