Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Xaels

    félisten

    válasz Imilenni #119209 üzenetére

    Na most van pihim és kicsit kifejtem, elmesélem a saját sztorimat.

    Kawasaki Eliminator-t hoztam el tőlük anno részletre mert úgy alakultak a dolgaim, hogy más lehetőségem akkor nem volt. A lényeg, hogy abban a konstrukcióban az akkor náluk kb. 600k-ra tartott motor kicsit volt több végére mint 900k.

    Szép szavak, hogy rendben tartott műszakilag kifogástalan állapotú motorokat árulnak, de jól át kell nézni mindent. Saját hibám is, hogy megbíztam bennük és pl. nem néztem meg a gumik gyártási idejét mert bár szőrösek voltak még, de 13! évesek ami miatt egy taknyos nyári reggel fejre is álltam. Felhívtam őket amiből annyi lett, hogy "elengedték" volna a gumi szerelés díját, a Kékeknél még azzal együtt is olcsóbban rakták fel az új papucsokat...

    Munkahelyemen állt a motor és indultam volna haza, kolléga szólt, hogy van valami a motor alatt. Benzin volt. Kihívtam a road szervizt, hogy ez van. Csere motor perpill nincs, de a motort bevitték. Visszakaptam, hogy semmi baja, ne tekergessem a benzincsapot. 2 nap múlva vittem vissza benzincső cserére...

    Írtam, hogy a náluk hitelre vásárolt motort kötelező hozzájuk vinni olajcserére, az EL-nél akkor ezt 3k km-ben szabták meg. Kb 1,5 hónap után vittem is pont egy túra előtti napon. Megszakították a leeresztő menetét és majd 1 hónap volt mire visszakaptam a motort. Ilyen 1,5-2 havonta mentem hozzájuk olajcsere miatt, volt, hogy ott ültem egész délután.

    A motor korából adódóan azt nem az ő számlájukra írom, hogy elöregedett a gumi az indexek szárán ezért azok cserések lettek vagy, hogy az ülést újra kellett húzni mert szétrepedt a bőr.

    1 évig használtam, mínusz ugye amikor szarakodtak vele a szervizükben, majd hengerfejes lett a motor. Alkatrészre sokat kellett várni, az utolsó szervizkor közölték, hogy a tárcsák is cserések lettek. Tárcsákat rendeltem ebayen, de a motor akkor is ott állt. Aztán mikor kifizettem teljesen hetekig hívogattam őket, hogy ugyanmár mi lesz a motorral és a kellemetlenségekért cserébe megbeszéltük, hogy kihozzák házhoz.

    Kihozták, de a km órát letörték és 1db ragasztószalaggal próbálták a helyén rögzíteni... epoxival végül majdnem nyomtalanul visszaragasztottam. Beszámítani, visszavenni nem akarták persze. A legszívesebben árokba borítottam és felgyújtottam volna. Végül motorhibásként alkatrésznek értékesítettem.

    PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Új hozzászólás Aktív témák