- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
Topiccsendőr
addikt
válasz zsoltee10 #29301 üzenetére
Karbisnál magával a karburálással elbaltázni így, hogy nincs motorfék akkor lehet ha magas az alapjárat nagyon, de ezt ugye észreveszi a tulaj. Vagy ha nagyon keveset kap + a szelepek nem zárnak rendesen akkor nem tud a fordulatszám leesni, á lá Jasszer GS 500. Egy karbielállítással ilyen nagy gondok nem lehetnek. Létezhetetlen.
Explosión de dos tiempos
-
feca81
aktív tag
válasz Topiccsendőr #29302 üzenetére
az en oreg 90-es vasam 230-at lep.egy vadi uj 600-as se lepi le a 270-et???akkor sose cserelem le (na nem mintha ez lenne az oka )
Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.
-
Steve-0
őstag
hi, allz! Láncszett vásárlással kapcsolatban lenne egy kérdésem, a mostai méretek elöl 12 hátul 49 fog.
A motor végsebességén szeretnék egy kis pluszt elérni, ha jól értelmezem a dolgot akkor előre egyel kisebbet az én esetemben 11 fogas, hátulra pedig egy 48 fogas lánckerékkel növelhetném a végsebességet, a mostani 90-95km/h.Motorom:
Rieju RR50, enduro (2002)
+Athena Racing 70ccm versenyhengerszett[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
válasz Topiccsendőr #29306 üzenetére
Az órája átlépi a 270-et? hmm, jól elhíztak. Azt hittem csak 240-250-re képesek gyári állapotban és reális km/h-ban nézve.
-
Chieftec
őstag
Uj tema: Mocimba megadta magat az uzemanyagszintmero.. RR nel tipushiba sajnos, enyemen orultem, hogy mukodik azthittem kibirt ennyit akkor mar nemlesz vele gond, aztan megis.. Igenjo volt, hajnali 3 kor altam az ut szelen a csilli villi sarga motorral..
Lenyeg, hogy 7 csik van es tartaleknal az utolso elkezd villogni, nah nekem nem villogott, de valakinel meg durvabb, csont szaraz tanknal meg van 3 csik stb..
Neztem ebayen van nem is veszes az ara, de gondolom elobb utobb azzal is gond lesz ha eddig meg nem volt.. Ujonan meg csak benyapumpaval egyutt lehet venni horror aron...
Eleg idegesito igy... Milyen elven mukodik ez a szintmero, mi okozhatja sztetek a hibat? En vmi elkoszolodasra gyanakszok, mert ilyen 3-4-5-6 ev utan jon elo mindenkinel... -
Kasza08
őstag
Azt álmodtam, hogy unokatesómnak volt egy RSV-je és odaadta egy napra úh vazzeg, nem volt rémálom
-
feca81
aktív tag
válasz Topiccsendőr #29306 üzenetére
probalkoztam mar bemerni,h mennyit csal az ora,de nem sikerult. vannak az utszele nezek a e-tablak,h xxkm/h-val mesz, lassits. engem ne mmer be sose.pedig mentem mar 40-nel,50-nel,100-zal mellett,semmi.ez a vacak csak a 4kerekueket meri. szoval nem tudom mi a real erteke a 230-nak.gondolom olyan 210 lehet.
Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.
-
zsoltee10
addikt
most kaptam meg a legújabb motorrevüt. van ugye ez az alpinmasters összehasonlító teszt, hogy melyik motorral a legjobb motorozni az alpokban, stb. kategóriák szerint hasonlítják össze. úgy mint sportmotorok, túramotorok, big bike-ok, enduro, all-rounderek. eddig se volt nagy szám, de a mai rész tényleg lol. a túramotor kategóriában össze hasonlítják a BMW K1300GT-t a HD Road King, Kawa ER6f és a Burgman 650-et. LOL. hogy jön össze a BMW mondjuk a kawával egy kategóriába??? ráadásul az előző részben az allrounderek között volt az új Yamaha XJ6 Diversion, annak sokkal inkább vetélytársa a kis kawa. egyre alacsonyabb a színvonal....
-
[lAyCsI]
addikt
válasz Topiccsendőr #29324 üzenetére
ez 2 ütemű amúgy
mert akkor lehet hogy azért elvinné a paripát...
de lehet első körben csak az egyiket cserélném nagyobbra próbából-= No way back from Here =-
-
Chieftec
őstag
válasz bajnokpityu #29321 üzenetére
600RR nel 03/04 be volt szonda az EU tipusokban, amcsiban nem...
-
Chieftec
őstag
válasz Topiccsendőr #29325 üzenetére
Hat fogalmam sincs mia banat lehet vele... Csak mindenkinek par ev utan jon elo a hiba.. Megmarad 1-2-3 csik full ures tanknal.. Tipushiba sajna csak megoldast nem talalt meg ra senki..
-
Steve-0
őstag
válasz Topiccsendőr #29334 üzenetére
Igen, láncszettet veszek szóval minden új lesz, most rendelem meg.
[ Szerkesztve ]
-
Topiccsendőr
addikt
válasz [lAyCsI] #29329 üzenetére
nem kell komolyan venni bizonyos teszteket. pl a halálom az, ahol sportmotorokat közúton használnak és még le is fikázzák őket, hogy mennyire kényelmetlenek ésatöbbi. Hát ez mekkora lol. Mé nem viszed pályára te paraszt, ha odavaló? Vagy vesznek ezek egy nyerges vontatót is, és azzal mennek bevásárolni? Nem értem...
Explosión de dos tiempos
-
Picco
addikt
hi
ha felhivott engem a generali biztosito (o biztositja a kozutkezelot) akkor az jot jelent?
kerdesemre h ez azt jelenti e hogy elfogadtak a karigenyunket annyit mondott hogy: nemtudom . namarmost ebbol nem lettem okosabb, a jogi kepviselojuket meg sajnos nem tudom elerni.**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
kihagytam hogy a hivas temaja hogy mikor kuldhetik es hova a karfelmerot.
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
TayRol
nagyúr
Az uj VFR hangja allitolag brutal lesz.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Lexus, Toyota topik
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest