- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz jasszer #22149 üzenetére
ne tedd offba, ha két óra a nettó utatok, akkor 1kor találkozni reális még késéssel is.
Jól számolom akkor, hogy 4-5 eddig a jelentkezők száma? holnap számolok.
De most komcsiba, senkinek nincs jobb találkozó helye mint eger? Én csak feldobtam, hogy nekem az van a legközelebb ahol van normálisnak vélhető út. Persze ez is 180 km környékén van csak odamenni Szóval nekem plusz 20-30-40 km már nem luxus.[ Szerkesztve ]
-
Boci_83
őstag
Na várjatok, mert ha azért akarunk Egerbe menni mert ott f@sz@ új út van akkor ébresztő, az csak néhány km, mármint az új szakasz!!
Én is voltam arra a múlt7en tudom mit beszélek. A 3-as járható, nem kell M3-asra menni, ha ez lesz akkor én Hatvannál csatlakoznék a Pestről érkező csoporthoz.**********
-
-
-
jasszer
őstag
válasz Boci_83 #22156 üzenetére
Na, akkor foglaljuk össze az eddigieket:
18-án találkozó a Kerepesi úton, kifelé haladva az Örs (Árkád) utáni Shell kútnál, délelőtt 10 órakor. Max. fél óra jópofizás után indulás a 3-as úton, találkozó Boci_83-mal Hatvanban a Shell kútnál, 11.15-11.30 magasságában. Indulás tovább Egerbe, érkezés 13.00 körül, találkozás ALI_G-vel. Ebéd, miegymás, majd közös átkerekezés Gyöngyösre a 24-esen, köbö egy óra alatt. Innen fakultatív.
Privátban minden érintett küldjön telefonszámot, hogy ha vmi gebasz lenne is megtaláljuk egymást!
ALI: Veled hol fussunk össze?
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
bajnokpityu
félisten
válasz Topiccsendőr #22130 üzenetére
egy helyen lehet csalni a padon.értelmét nem látom,de hát van aki asziszi kedvesebb lesz az asszony szilikoncsöcsökkel
aszongyák úgy lehet,hogy amikor bekalibrálja az elején a gép magát,akkor kicsit nagyobb ellenállást adnak meg.pl huzza kissé a féket.mert ugye a padokat néha ugy használják,hogy rábizzák a főtengelyre való visszaszámítást.eladó topping dac
-
félisten
En is megprobalom magam elkerni az asszonytol
while (!sleep) sheep++;
-
[lAyCsI]
addikt
ha 10 körül elindulunk és semmi nem jön közbe
dél körül lent vagyunk... addig gondolokozzatok milyen
Ring szintű aszfalttal rendelkező szuper szerpire visztek minket,
de legyen benne valami fincsi hamburger/gyros-osn megálló is,
és nemártana pár szemrevaló bula sem útközben-= No way back from Here =-
-
TayRol
nagyúr
Aaaa, fene egye meg a Motorline-os lanyokat... Otthagytam egy csomo penzt miattuk
-
[lAyCsI]
addikt
azé jo lenne sötétedésre hazaérni, szal úgy tervezzük a pogramokat...
-= No way back from Here =-
-
Preda
aktív tag
-
félisten
válasz TayRol #22169 üzenetére
Sajna a csizmat en kicsit elszamitottam, vettem egy Alpinestars turacsizmat - vizallo meg minden, de nekem kicsit tul turas. A borruham is eleg egyszeru, mondjuk alig kerul 50000 penzbe az also+felso, es a dzsekit kulon is tudom hordani.
Egyebkent a sisakzajt nagyreszt az okozza, h a plexi pont oda nyomja a levegot.
while (!sleep) sheep++;
-
ALI_G
veterán
Szerintetek mennyit ér a régi michelin pilot road első+hátsó gumim? Mindkét gumin van középen még 2mm a kopáshatárig a szélén meg még 3-4mm. Nem volt defektes.
-
Boci_83
őstag
Valaki 22-e Hungaroring pályanap? 13K
-
ALI_G
veterán
válasz Topiccsendőr #22180 üzenetére
persze én is ezen a véleményen vagyok, de ez nem azt jelenti, hogy ne érne valakinek egy kis pénzt. Ha a felszerelési költséget megkapom, akkor már jó lesz.
Elfüstölni biztos jó még -
félisten
Na, valakit meg elkapott rajtam kivul ez a brutal zuhe?
while (!sleep) sheep++;
-
félisten
Forcefield initial review:
a mellkasvedo+gerincvedo nagyon rendben van. Masszivan felcsatolhato, remelem, a tepozarak jo ideig kitartanak. Nagyon kellemes, hogy befer a kabat ala is, raadasul puha, hajlekony.
A konyok+vallvedovel egy a problema: maceras felvenni. Maceras = kb. 3-4 perc amig magamra teszem, mivel egyben levenni az egesz, osszecsatolt felsoreszt eleg nehez, osszetapadnak a tepozarak, etc.
while (!sleep) sheep++;
-
Boci_83
őstag
Itt irta valaki korábban hogy Lazer Fiber pro sisakja van...? vélemények érdekelnének!!
-
DigitXT
nagyúr
-
zsoltee10
addikt
minket egy cimborámmal Letenye után egy kicsit, de megléptünk a pályán előle.
Látom többen kimozdultatok 7végén, én most értem haza és szombaton indultam.
egy haverral kitaláltuk, hogy motorozzuk körbe az országot, ezért szombaton reggel lezúztunk Letenyére és onnan indultunk.
Első nap végig a déli határ mentén Barcs-Sellye-Villány-Mohács-stb-Szeged-Makó-Gyula. Gyulán a várfüdőben kiáztattuk magunkat. 650 km.
2. nap a keleti határ mentén haladtunk, benéztünk Debrecenbe, aztán fel akartunk menni a Zemplénbe, de elkapott a vihar, toltuk neki Hatvan felé,Tokajnál eláztunk, végül megérkeztünk Miskolc-Tapolcára. A barlangfürdőhöz hiába loholtunk, már nem engedtek be.
3 nap a Bükkön, Mátrán keresztül haladtunk, végül Rétságon megálltunk kajálni, és teli gyomorral, meg 2,5 nap motorozás után elszakadt a cérna és úgy döntöttünk, hogy pályán lezúzunk Balfra a gyógy-kastélyszállóba és belevetjük magunkat a gyógyvízbe.
4 nap a mai, gurultunk Kőszegig, ott felmásztunk gyalog Írott-kőre (egyszerűen fantasztikus a táj, megérne egy 3-4 napos gyalog túrát is), ezután szentgotthárd felé, aztán az Őrségben megnéztünk pár érdekességet (Veleméri templom nagyon érdekes, nézzetek utána), aztán Letenyén zártuk a kört és go haza. -
Chieftec
őstag
Csaoo
Errol a mocirol tudtok valamit?: [link]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest