-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Defy, ami nálam már régóta hibátlanul működött, CM7 volt rajta. Most tesóm átvette tőlem, gondoltam akkor nyomok egy "gyári beállítások visszaállítását", hogy ő ugyanezen a régóta bevált ROM-on tiszta lappal induljon.
Sajnos azóta nem tudok letölteni a Google Play Áruházból semmit és jön a hibaüzenet, hogy a Google talk sem jelentkezik be.
Gmail működik, böngészni lehet wifin/mobilneten, de ha próbálok pl egy Skype-ot letölteni marketről, akkor:
"hiba történt az információk szerverről való lekérése során"Tegnap órákig próbáltam megcsinálni, visszaolvastam a két defy-s topicban, ezek alapján a következőket tettem:
- Recovery>> Custom Recovery
- Wipe Data/Factory Reset
- Wipe Cache Partition
- Advanced>> Wipe Dalvik CacheSajna ez sem segített. Utána gondoltam felrakom 0-ról a ROM-ot és a gapps-ot újra, tehát megcsináltam ismét a leírt lépéseket +
-Install zip from sdcard CM7 ROM kiválasztva.
- Wipe Cache Partition
- Advanced>> Wipe Dalvik Cache
- Bebootoltam
aztán:
- Install zip from sdcard és gapps-ot feltelepítettem.Sajnos ugyanaz a probléma.
Csináltam ilyet is:
Account törlése ésSettings> Applications > All> Downloads > delete data.
Settings> Applications > All> Play Store> delete data.
Settings> Apps > All> Google Services Framework> delete data.Sajnos semmi.
Végső elkeseredettségemben felraktam egy WhiteRabbitNextGen Edition v.2.1.1.-et és egy COSTUMIZE Pack 2.1.1.-et és továbbra is fenn áll a probléma.
Mi a jó eget tudok csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest