- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
vocalhost
tag
válasz StefanBraun #47147 üzenetére
Nem tudod esetleg mi változott a
2012 09 19-es változathoz képest?
| - Motorola Defy(MB525) @ WhiteRabbit 1.7.1 -|
-
szabof1
őstag
válasz -Zola0808- #47151 üzenetére
Jó lenne végre kideríteni, hogy a Vodánál mennyi a garancia ideje. Z0C! nem tudta biztosra megmondani (pedig ő vodás), azt javasolta, hogy az érintett kolléga (az androidforum.hu-ról) adja be szervizbe. A kolléga ma írta nekem, hogy nem garanciális már a szerviz szerint.
Nekem a szerződésben 1 év van.(#47156)kammerer:
Az szerintem Bud Spencer mondta(#47154)szoke12:
Szerintem a CM alapú romok egyike sem bírja jobban a gyárinál, inkább érezhetően rosszabbul (de nem olyan vészes). Akkor inkább a MIUI alapú romok vagy a gyári Defy+ romokból főzött romok jöhetnek számításba.[ Szerkesztve ]
-
kisbarack
aktív tag
válasz szabof1 #47159 üzenetére
Nekem 1+1-et mondtak a Vodkások a múltkor Pécsen! De az én bajom sajna nem oldható meg garanciálisan. Ha valaki tudna esetleg csak flash modult szerezni azért nagyon hálás lennék. Amcsiban van 7 dodoért de nem postáznak Mo-ra sajnos!
Defy/+, Lg F6, Xiaomi Redmi 3 pro, Huawei P 10, P30, P40 Pro
-
StefanBraun
aktív tag
A Pikachu Edition ról ha tudna valaki véleményt mondani szívesen meghallgatnám.Ha jól látom februári az utolsó kiadás?Vagy esetleg van frisebb verzió is?Minden imformációt előre is köszönök!És ha jól tudom ez nemtartalmaz magyar nyelvet ugye?
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz #71562240 #47156 üzenetére
Forever Bud@Terence!!!!
Viszont lehet, hogy csak egy 4"-os telót kellett volna vennem, mert azért ezt a 4,3"-t szoknom kell még.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
somi52
őstag
válasz StefanBraun #47165 üzenetére
a blogomban megtalálod
Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
-
mumtaz
senior tag
válasz ottobacsi #47169 üzenetére
Én már sokszor nézegettem. Elég furán néznek ki ezek a nagy tepsik. Sokszor nézegetem utcán, ahogy emberek telefonálnak ilyen nagy izékkel. Úgy néznek ki, mintha egy szép rántott húst tartanának a fülükhöz.
Mit kérnek a garanciához? Nekem tavaly júliusi a teló, de én már kéz alól vettem (Vatera) és semmi papírom nincs hozzá. De akkor a tulaja Trémobilosként hirdette.
Viszont már kezdem hallani, hogy a hangszórója kezd meghalni. Kicsit zörgős és elég halk.[ Szerkesztve ]
-
mumtaz
senior tag
Nincs mit. Sajnos nem tudtam már folytatni, mert bekaptam valami influenzát és nem tudtam már koncentrálni. Ezért lehetnek hibák a fordításban is.
Aki esetleg felrakja és észrevesz valami fordítási hibát, vagy úgy gondolja, hogy valami más szöveg megfelelőbb lenne, az légyszi, szóljon! Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Name: WhiteRabbit Edition 1.7.1
Gerät: Motorola Defy / Defy+
Entwickler: Einsteinno1
Basis: CM7 maniac103 07.09/Fuzz 12.09
Vorraussetzung: CWM min. 4.0 + Root
Letztes Update: 21.09.2012
Weitere Updates: Geplant / MonatlichBlack Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
tames
tag
válasz Zsoca34 #47145 üzenetére
Defy+ sbfet raktal ra? Nem tudod downgradelni, csak +-os romot tudsz rarakni mostantol(GB). Ha zold lencsek vagy akkor greenbreadmod-ot kell flesselj a +os romhoz.akkor megy majd a kamera is. En ugyan ebbe a hibaba estem, annyi szerencsevel hogy piros lencsem van :/. (Legalabbis az a bootloader err. erre utal)
[ Szerkesztve ]
-
(jan)
őstag
válasz -Zola0808- #47174 üzenetére
app drawerben van vertical mod? az oldalra lapozgatas megorit
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
senior tag
Segítséget szeretnék kérni,tetszik ez a nyúl,de akár melyiket felteszem,video felvételt nem csinál már több alkalmazást is kipróbáltam.ha leveszem a minőséget csak akkor.
Tiszta telepítést is csináltam. Mi lehet a gond?Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
senior tag
válasz Black Phone #47178 üzenetére
megoldott,kivettem egy másik rombol és így már működik minden
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
Drago36
csendes tag
válasz mumtaz #47172 üzenetére
A vodánál biankó garipapír van, szinte minden telefonhoz ugyanolyat adnak (persze azért ráírják a készülék adatait), nekik az elég szokott lenni.
Gondolom más szolgáltatók is hasonlóan járnak el, legalábbis anno a pannonnál (régi szép idők ) ugyanez volt.Papírok nélkül meg sajna marad a saját költség, asszem pont a hangszóróról írt már valaki korábban.
[ Szerkesztve ]
-
soundman1
senior tag
válasz szabof1 #47094 üzenetére
Megpróbálom megnézni bár nem csináltam még ilyet. Nem a +-os, hanem defyre való romot raktam fel. Lehet, hogy az a gond, hogy wajk oldalán linkelt froyo kernelt is rátettem a JB után? Ránéznél wajk oldalára? Ami még furcs, hogy azr írja ki a Hálózat, sorozatszám, IMEI, IMEI SV-nél, hogy Ismeretlen!
Kernel:2.6.32.9-gb08c3c98
Ez nem a gb-s kernel? Ha igen, elég egy froyo kernelt feltennem?[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
bibliator
aktív tag
válasz StefanBraun #47107 üzenetére
Nekem WR1.7 van.
Azt vettem észre, miután átálltam 1.6-ról, hogy a modellszám átváltozott MB526-ra.Hogyha fel akarom tenni az 1.7.1-et akkor mikor megkérdezi, hogy milyen készülékem van defy vagy defy+, melyiket válasszam?
Más: Ha felteszem a WR1.7.1-et, de a programjaimat meg akarom hagyni, akkor kell wipe cache partition-t és wipe data/factory resetet csinálnom? Tudom, hogy az aromában nem kell beállítani a full wipe-ot, de előtte ezeket meg kell csinálni?
[ Szerkesztve ]
Jobb kétszer pofára esni, mint egyszer mellé!
-
Flashback
addikt
WR 1.6-ot használok.
Olyan problémám lenne hogy a GPS használata közben autóban merül a készülék, úgy hogy az autós töltő persze csatlakoztatva van. A megoldás az hogy le kell venni 600MHZ-re a beállításokban. De ezt nem lehetne valahogy 800-ra állítani??profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
bibliator
aktív tag
StefanBraun WR1.7 és WAJKIUI 2.5.27 összehasonlítása után kíváncsivá váltam, hogy megnézzem a WAJK féle romot. Lenne egy pár kérdésem.
- Nekem most, hogy a WR1.7-tel a modellszámom átállt 526-ra, mit kell feltennem?
- Az AWD nekem nagyon nem jött be viszont a Go Launcher EX igen. Le lehet valahogy alapból cserélni?
- Át lehet úgy térni a CM7 WR1.7-ről Wiuira úgy, hogy a programjaimat ne kelljen újratenni? Vagy jobb, ha elölről kezdek mindent?Egy másik kérdés.
A CM7 vonalhoz van valami értékesítési sáv tuning, vagy belenyúlási lehetőség?
Pl., hogy minden állító ikon látszódjon, akár két sorban, ne görgetni kelljen (vagy ez MIUI vonal...). Vagy mást is be tudok oda tenni, külső segítsége program nélkül.[ Szerkesztve ]
Jobb kétszer pofára esni, mint egyszer mellé!
-
lordyka
aktív tag
válasz bibliator #47188 üzenetére
1: nem számít semmit a modellszám, a kernel a fontos
2: miuiban miui launcher van, az is fasza, de a go-t is fel tudod telepíteni utána, ez is csak egy android...
3: nem ajánlatos+1: miuiban van olyan h a statusbaron van egy másik fül ahol kint van a beállított kapcsolók akár több sorban.
-
srapnell
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni, mert 2.2-es gyári ROM-ra lenne szükségem zip-es formában.Előre is köszi!!!
-
vocalhost
tag
Még mindig szeretnék CPU beállításokat hallani, mert akarok egy statisztikát csinálni, első körben magamnak, hogy ki milyen beállításokat használ adott romon majd később ezt publikálnám is.
Amire szükségem lenne. 3 CPU érték, 3 vsel érték és a CPU mód.
(Kellene legalább egy 50-60 érték és akkor lehetne alap statisztikát csinálni)
| - Motorola Defy(MB525) @ WhiteRabbit 1.7.1 -|
-
evitiguF
senior tag
válasz Flashback #47187 üzenetére
Ilyen gondom nekem is volt, igaz nem azzal a rommal. Ahogy én észrevettem, a gond az, hogy az akksi elkezd melegedni, és egy bizonyos hőfok elérésénél nem tölt már rá a töltő.
Én úgy oldottam meg, hogy a szellőzőre tehető tartót szereztem be, és fújatom a Defy-t hideg levegővel. nem viccelek és így feltölti, és 100%on is tartja.bibliator ahogy utánaolvastam a dolognak, valószínűleg nem megvalósítható a dolog, mert a Jelly Beam tartalmazza azt, hogy nagyobb képek is beállíthatóak a kontaktokhoz, a GB csak kicsiket kezel elvileg, de valami nálam hozzáértőbb úgyis kijavít, ha nem így lenne
[ Szerkesztve ]
-
cspeterr
csendes tag
Nos ha már ennyire bele bonyolódtatok garancia témakörbe akkor én is csatlakozom. Nekem most vonta meg a garanciámat a drága Cordon Electronics Kft., arra hivatkozva hogy az "alaplapon" mechanikai sérülésre utaló nyomok vannak. Csatoltak egy képet amin az látszik hogy valami porszemnyi alkatrész ferdén áll a szomszédjához képest. Na most az hogy a bánatos anyukájába tud megsérülni egy zárt készülék házban???
Nekem gyanús hogy csak megúnták a szervizelést, vagy valami pancser okozta a sérülést a szervizben. Kihez fordulhat ilyenkor júzer? A fogyasztó védelem csak javaslatot tehet, pereskedni én nem fogok, pedig lehet hogy kéne, a drága Motorola meg Magyarországon gyakorlatilag nem létezik (vagy igen?) és így a magyar parasztgyerek hiába vakerol nekik magyarul úgyse értik meg a mondandómat. Pedig kifejteném a véleményem a szerződött szervizpartnerükről. Tököm tele van má! -
R19
senior tag
válasz Flashback #47194 üzenetére
Legegyszerűbb Recovery-ben a CPU settings menüpont alatt.
Governort, órajelet, a hozzá tartozó Vselt, thresholdot és még sok mindent lehet állítani.
Governort, Mhz/Vsel értékeket szoktam állítani a többihez kellő tapasztalat nélkül nem érdemes piszkálni. Amennyiben módosítod a beállításokat ne felejtsd el alul menteni.Van külső progi is, az 1. hsz-ban hivatkoznak a SetVsel appra, én még soha nem használtam.
-
szabof1
őstag
válasz soundman1 #47183 üzenetére
Majdnem pontosan ez a kernel verzió van fent nekem is a WR 1.6-nál (Defy MB525).
Előfordul néha, hogy a Defy főzött romokban úgy mutatja magát a készülék, mintha Defy+ lenne - csak erre gondoltam és nem arra, hogy Defy+ romot tettél fel.
A telefon belső memóriájában (nem az SD-n) a /system könyvtárban van a build.prop állomány. Ebben kellene megnézni, hogy a ro.product.model sorban nem MB526 van-e?
Keress rá a Marketen a "build prop editor"-ra és telepítsd fel az egyik ingyenest - ezzel a legegyszerűbb megnézni/javítani.[ Szerkesztve ]
-
fuze
őstag
CM10 hol tárolja a csengőhangokat? Szeretnék kiszedni párat és áttenni egy másik romba. Már ha lehetséges.
adms.hu | UI Designer
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Hardcore café
- Windows 11
- Automata kávégépek
- Lexus, Toyota topik
- Mozilla Firefox
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Realme GT Master Edition 8/256
- Samsung Galaxy S21 FE 5G, 6/128GB, Ajándék tokkal, Független, Dual, 1 Év Garancia! Gyönyörű, fóliás!
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy A16 5G
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest