Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pingwin92

    aktív tag

    Üdv!

    Nem tudom, jó topikban járok-e, de talán itt van, aki tud válaszolni.
    Nekem az itteniek inverze kéne, azaz külföldről rendelnék telefont, és itthon használnám. Leginkább a 4g (/5g) elérhetősége érdekelne.
    Az hogy van, hogy vannak telefonok, amiket itthon is meg (mondjuk) Kínában is árulnak, de, ha kintről rendelsz, akkor nem lesz mondjuk B20?
    Ilyenkor 2 féle telefont gyártanak, két eltérő hardverrel? Vagy a hardver ugyanaz, mindenre fel van készítve, csak meg kell hozzá írnia a megfelelő szoftvert a gyártónak, és akkor menni fog? (Csak nehéz, vagy lehetetlen olyat írni, ami mindent is támogat egyszerre :F )

    Mert ott van pl. A Xiaomi 13 Pro. Lehet kapni itthon is, kint is. Mindkettőben (elvileg) ugyanaz a Snapi 8 gen2 van ugyanazzal az X70-es modemmel. Na már most MIUI-ból van china verzió, van global, meg még tán van 1-2... de a lényeg: A kettő között nincs különbség hardveresen, csak annyi, hogy milyen ROM-ot raknak rá a gyárban?
    Mert ugye a szoftvert lehet cserélni.
    Tehát, ha rendelnék egy ilyen kínai Xiaomit, és rátennék egy global vagy EU ROM-ot, akkor utána különbözne az bármiben is egy Telekomban kaphatótól? (Az árán kívül. ;] )

    Előre is köszi a válasz(oka)t! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák