Új hozzászólás Aktív témák

• Mike88

senior tag

válasz neverless #1839 üzenetére

Az igazság abban rejlik, hogy nem egyforma a szemünk! Olvasva a hozzászólásodat, neked még véletlenül sem ajánlom a T-R42-t. Adj ki 30-100 ezret egy Dune-ra vagy Popcornra (számodra tényleg megéri, de alaposan olvass utána, hogy melyik modell legyen, a két márka híveinél biztos találsz olyat, aki minden kérdésedre tud válaszolni), ezalatt neked nem merek ajánlani semmit sem. Nem tudok érdemben reagálni arra, amit írtál, mert kb. fogalmam sincs, hogy miről beszélsz (érteni értem, de én ilyesmiket nem veszek észre), ez lehet az én szegénységem, de lehet épp emiatt megfelelő nekem a T-R42, mert én ilyeneket tényleg nem lesz.rom, hanem nem veszem észre, soha az életbe eszembe nem jutott vizslatni egy panoráma pásztázásnál, hogy mennyire folyamatos a kép, az is lehet, hogy szaggat, nem jut eszembe olyan film, ahol panorámaképpel találkoztam... azok akik ilyesmit észrevesznek, s zavarónak találják, azok ne a 10-en - 20-on ezres készülékektől várják a megoldást. :D Nyilván ha leülnénk egy TV elé, s mondanád, hogy most, most figyelj, akkor észrevenném...
    LG-nek írjál, hátha tudnak módszert a régi firmware visszatelepítésére, régebben bevált az, ha a ver. számot egy magasabbra írtad át, de nem mernék tanácsokat adni, inkább kérdezz rá.

Új hozzászólás Aktív témák