Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz adabra #7807 üzenetére

    "nem szeretnék még egy zajforrást a nappaliba"
    Nekem egy Sharkoon 3.5"-s házban van egy WD RED winchester. Nem vicc, szó szerint nem hallani a hangját. Amikor ott ülök mellette, hogy bekapcsoljam, akkor talán valami felpörgés szerűt. De üzem közben SEMMI.
    Direkt azért vettem WD RED-et a Green helyett, mert ezt inkább NAS-ban ajánlják 24/7 üzemre. Valamennyire én is NAS-nak használom az mk808-at, hetekig megy folyamatosan, töltöget fel és le.
    Ráadásul ez a sharkoon külső ház (de szerintem a többi normálisabb típus is) leállítja a lemez forgását, ha jó ideje nincs rajta forgalom. Tehát hiába megy a torrent, ha senki sem tölt fel vagy le, akkor a lemez nem forog.
    Gondolkodtam én is NAS-Médialejátszó-mk808 háromszögben marha sokat, aztán egyszer egy gyenge pillanatomban vettem mk808-at. Végülis nagyon nem bántam meg. Sokszor az asztali gép sincs bekapcsolva, mert azzal olvasok híreket, leveleket, stb.
    Természetesen hálózati adattárolásra egy NAS jobb, mert az egy olyan eszköz, amit erre hegyeztek ki.
    Médialejátszónak pedig egy dedikált lejátszó (pl. egreat r6, dune, satöbbi) biztosan jobb, de azoknak meg a hálózatos képességeiről nem sok jót olvastam.
    De ez (az mk808) sokkal sokoldalúbb.

Új hozzászólás Aktív témák