Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szia,
Én azt vallom, ha akarta volna rendezni, hogy nem tudta igazolni a jogosultságát a kedvezményre, akkor megtehette volna - de nem tette.
Ez így igaz, én is így cselekedtem volna. Ugyanakkor a kolléga nem azt kérte, hogy tegyek igazságot, hanem azt kérdezte, most mit tudna tenni, mik a lehetőségei. Ismétlem, a kolléga sem járt el helyesen, de a BKV és az ellenőrök viselkedését nézve semmilyen erkölcsi felelősséget nem éreznék, ha az általam megadott formula alapján perelné ki a szart is a BKV-ból. (Itt jelzem, hogy igyekezni kellene, mert a BKV-ban lassan szar sem marad...)
A korrekt valóban úgy lenne, ha a srác a büntit befizetné, és lefolyna a BKV-ellenőrök alapján a polgári peres és a büntetőügyi eljárás is. De ennyi vacakolás egy bkv-bünti miatt?
Nem a rendszeren kell változtatni. Az emberek gondolkodásán kellene, például hogy odafigyelünk a tömegközlekedésre, meg hogy nem szivatjuk az utast direkt. Dehát ez itt nem fog megváltozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Esztétikai hibás Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 100% akku / 8 ciklus iStyle Garancia 2028. 10. 19-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest