Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #04441088

    törölt tag

    Sziasztok!
    Írnék néhány mondatot egy itteni igencsak aktív, de kevésbé megbízható tagról.
    Az illető: Gáboromm
    Január 28.-an vásároltam tőle egy Dualsense kontrollert személyes átvétellel Pesten, kpban fizetve. Azóta nem küldte el emailben a garijegyet. Hiába kértem már vagy tízszer. Emellett régebben hirdettem egy PS5-ot, jelentkezett rá, kell neki, jegeljem, töröljem, előleget akart utalni, amiből semmi nem lett, aztán két napra rá keresett és egy 40k-val olcsóbb ajánlatot tolt be. A hirdetésen épp kiemelés és előresorolás is aktív volt. Több PS-t hirdető usertol hallottam, hogy az ő hirdetéseiket is kilőtte bizonyos időre ugyanezzel a szöveggel, ő addig vígan árulta a sajátjait.
    Akartam neki egy negatív értékelést adni, moderátori segítséggel, hisz ő magától úgysem fogadná el az értékelési kezdeményezést, sikerült is, de egy újabb ígéret és egy jónak mondható deal-t ajánlott. Vásároltam tőle április 11.-én, számlát, minden létező adatot, elérhetőségét amire szükség volt megadtam neki, majd jelezte, hogy másnap estig küldi emailben. Ez azóta se történt meg. Lassan 2 hét elteltével.
    4 alkalommal írtam neki telefonon. Az SMS-eket látja, de nem reagál, itt meg hiába írok neki, belép, de a tőlem kapott üzeneteket el sem olvassa.

Új hozzászólás Aktív témák