Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
Üdv. Az avason a postával szemben van egy kis cukrászda. Nem tudja annak valaki a telefonszámát véletlenül? Köszi.
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Tothgera30
Ármester
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan üzletet Miskolcon, ahol találok járólaphoz, csempéhez való profilokat (sarok, vízvető stb.) és egyéb burkoláshoz szükséges anyagokat normális választékban? (obi, Praktiker kizárva)
Köszi -
Caldera
aktív tag
válasz gaben1117 #75656 üzenetére
Bozó Burkolat, én itt vettem néhány éve (akkor még a Zsigmondy-n voltak ) a teraszhoz a vízorros aluszegélyt.
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
Blackmate
senior tag
válasz gaben1117 #75656 üzenetére
Kicsit máshogy közelítem meg. Nézz szét a http://www.profilplast.hu termékei között. Én eddig mindent megtaláltam ott. (Egyébként az általad kizárt nagy barkács egyike régebben (lehet még most is) forgalmazott profilplast termékekeket).
Ha megtaláltad ami kell neked, akkor cikkszám alapján érdemes megrendelni a viszonteladóin keresztül. A Stavmat közöttük van, ami ha jól látom: Miskolc, Vágóhíd u. 9. -
törölt tag
Tud valaki olyan karosszérialakatost aki a kialakult helyzetre való tekintettel jelentős árengedménnyel dolgozik ?
-
bnorci71
addikt
válasz #81556480 #75660 üzenetére
szerintem annyi feltorlódott munkájuk volt eddig is, hogy nem lesznek olcsóbbak..... sőt.... ráadásul dolgozni lehet, ügyféllel alig találkoznak
most figyelem csak az avatarod tiszta St22Lacika
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
-
Diokhan
addikt
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
scapegt
őstag
Sziasztok,
Fogorvos/szájsebész most dolgozhat szerintetek? Tudom, hogy elvileg nem fúrnak, csak húzhatnak, de egyáltalán dolgozik bármelyik is? Mert nekem van holnapra időpontom egy szájsebészhez, de fel sem veszi a telefont.
Más: Galaxy S9 Plushoz ezt a fajta üveget próbálta már valaki? Ez mennyire takarja?
[link]és ez [link] vajon milyen?
[ Szerkesztve ]
-
elistvan
őstag
válasz scapegt #75666 üzenetére
Anyósék vasárnap délelőtt voltak Nabilnál Miskolcon, ő tutira dolgozik. (bölcsességfogat húzott ki neki) Bár azt mondja nem tudja fogászati ügyelet pl. Barcikán, hogy lesz mert nem jutnak elég fertőtlenítőhöz.
[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
Diokhan
addikt
válasz Depression #75668 üzenetére
Jesszusom...
-
törölt tag
válasz Depression #75668 üzenetére
-
Ereshkigal
őstag
Zsilipruhát nem tudjátok merre lehet kapni?
(OMKER-ben nincs, nem is vót.) -
Wiz Khalifa
veterán
válasz Ereshkigal #75671 üzenetére
De szexi ebbe kéne menni a fonodára. Lehet egy ideig nem látnánk az “üzletasszonyokat”.
Smoke some weed nigga!
-
Ereshkigal
őstag
válasz Wiz Khalifa #75672 üzenetére
(Próbálok minden szart beszerezni, hátha megszánnak így, és beengednek szülésre.)Ha már felhoztad: vajon mennyire fosnak a ribik most? Vagy ugyanúgy megy tovább az üzlet?
-
törölt tag
válasz Ereshkigal #75673 üzenetére
vagy home office-ban csatlakoztak a livejasmin-ra
Szerk: ha nem tudod mi az, egyedül mikor ráérsz egy privát böngészőlapon keress rá. Elleszel egy darabig ( lehetőleg otthon egyedül )
[ Szerkesztve ]
-
Wiz Khalifa
veterán
-
törölt tag
válasz Wiz Khalifa #75675 üzenetére
sokkal durvább kórok lehetnek bennük XD
-
Depression
veterán
válasz Wiz Khalifa #75675 üzenetére
A gömöri híd alatt azért megfogyatkoztak. De az igazi katasztrófa itt van: [link]
[ Szerkesztve ]
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
LaciMc82
aktív tag
válasz Depression #75678 üzenetére
Ha kínai japók vírust terjesztenek akkor ez a közös használatú kisasszony is.
Ui:a lépcsőházamban úgy tudom nem laknak üzletasszonyok,mégis ma egy kisasszony olyan éktelen hangon visongott a szomszéddal majdnem megkérdeztük hogy fáj valamije kend hogy így sikitozik?Zengett tőle az egész lépcsőházTiszta hülye aki nem normális
-
Jarod1
addikt
válasz Depression #75678 üzenetére
Tudatlan egy idióta, nem japó hanem kínai és nem döghús hanem tobzoska v denevér zabáld vmelyik barom... És bameg ennek van szavazati joga.,!
-
Vangelis
félisten
Srácok! Valakinek egy karantén VGA?
Kellene 15e Ft körül vagy csere cuccaim is vannak.
Ugyanitt Xbox one S 1TB Vadi új eladó. Bontatlan![ Szerkesztve ]
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Diokhan
addikt
Sziasztok!
Az index oldalt nektek is "nem biztonságos"-ként jeleníti meg a chrome, vagy csak nekem van valami gebasz az oldallal? Mondjuk nekem mostanában sok oldalnál jön fel a "nem biztonságos" figyelmeztetés. Lehet, hogy nálam van valami elállítva?
-
Diokhan
addikt
Chrome-ban át van húzva a https és pirossal mellé van írva, hogy nem biztonságos. Pedig a tanusítvány is érvényes. Sok oldalnál van ilyen nálam, pl a telekom oldalán is, pedig az tuti, hogy biztonságos...
-
mezis
félisten
-
anorche1
őstag
Miskolcon kalibralnak valahol monitort?
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Lajkó
őstag
Sziasztok!
Gondoltam játszogatnék kicsit, de néhány éve nem követem a divatot...
Van egy Mini-ITX Shapphire 350M1 lapom, 4GB ddr3 rammal. Szerintetek érdemes lehet megtámogatni egy valamirevaló vga-val, meg plusz 4GB rammal (bár lehet összesen 4-et támogat? )hogy mostani játékok is elfussanak rajta 1080p LOW felbontásban, vagy kezdjem előröl az egészet?
Esetleg lenne valakinek ebbe megfelelő vga-ja? -
Diokhan
addikt
válasz Depression #75695 üzenetére
Nekem konzol van, Xbox One S, imádom, sokat játszunk rajta a fiammal, de csak egykét játékot. Ő a Forza Horizon 4-et szereti nagyon, mondjuk én is, egykét NFS, de ami naponta megy néhány órát, az az NHL19. Fiam jégkorongozik a valóságban is, a jegesmacik U18 csapatában, nagy NHL rajongó, és ezt a játékot nagyon szeretjük mindketten, csak egymás ellen szoktunk játszani. Rendkívül szórakoztató, néha nagyon idegesítő, amikor befúj egy trippinget, holott nem is volt az, vagy a boarding-ot amikor az igazság szerint charging lenne (jégkorong versenybíró vagyok jómagam, ezen szoktunk vitatkozni)
Próbáljátok ki, nagyon jó közös időtöltés és nem splitscreen-es, hanem "normális"Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
Más.
Nincs valakinek esetleg egy felesleges iPhonne 6S kijelzője? Fiam telefonja a mai napon koppant a betonon és nem viselte túl jól.
Bocs, hogy ennyi HSZ-t írok, közben dolgozom, és így jutnak eszembe a dolgok.Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz Wiz Khalifa #75699 üzenetére
Dolgozom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest