- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronyman
aktív tag
Eladó!
Lumia 520 telenoros alig használt (kb fél évet) Tartozékokkal, dobozában, új fólia mellékelve, szilikon tok stb.
(A készülékre garancia már nincs, azért csak fél évet használt, mert sajnos a MÁV hibájából betört a kijelző. A kijelzőt szervizben cserélték, de a macera fél évig tartott, ami után a MÁV megtérítette a károm!)Lumia 535 telenoros még 9 hónap garancia van rá. Doboz papírok stb. (eladás oka, lejárt egy szerződésünk sé helyette tudok másikat venni)
Akit érdekel írjon és megbeszéljük az árat!
További szép napot mindenkinek!
Üdv:
Ronyman -
Ronyman
aktív tag
válasz gaben1117 #61305 üzenetére
Semmi túl személyes nincs benne
Lényegében Pestre utaztunk IC-vel és a vagon végében az utolsó 2 székre kaptunk helyjegyet. Felakasztottuk a kabátunkat a kijelölt helyre. A poén az, hogy az elektromos ajtó a székek mögé az utastérbe tolódik el az ajtó kinyitásával. A kijelölt helyre felakasztott kabátot az ajtó nyitásakor nekitolta a vagon falának. Persze a kabátzsebbe benne volta telefonom.
Jegyzőkönyvet vettek fel, 2 tanúnak alá is kellett írnia. Ha nagyon nem tudod elképzelni, akkor megkeresem neked a videót amit utána készítettem a párom telefonjával. Az érintőkijelző károsodott, azt cserélték. Persze kb. fél évig húzták az ügyet, közben meg vettem egy új telefont, hogy tudjak kommunikálni. Ennyi[ Szerkesztve ]
-
Teng
aktív tag
Skacok' van valakinek eladó számítógépháza?
Jó állapotú fekete érdekelne minimum mATX méretű, olcsón'..
Akinek akadna küldjön üzit -
nézzbe
aktív tag
Továbbra is eladóak :
Dell D610 szép állapotban ,
Pentium M 2GHz,
2GB DDR2 RAM,
60GB HDD
ATI x300,
Optika helyén 3 órás akku ,opika is megvan , a gyári már kuka ,
magyar bill, wifi, bt,
gyári töltő , csatlakozó javitva .
Ára FIX 8000Ft,s775 komplett P4
Deszka: GA-8I915PMD
CPU:Intel Pentium 4 524 HT, 3066 MHz 1Mb L2 533FSB G1 stepping
vagy 3,4 GHz Prescott 1MB\800FSB áron nem változtat
RAM: 4x512MB DDR2 667MHz
VGA: GF 8500GT
HDD: SAMU 160GB SATA
FSP: 250W táp
HÁZ : HP PavilionCsak egyben FIX 8000Ft
Core 2 fél gép
ASUS P5VD2-MX
Core 2 Duo E4500
2x512MB DDR2 RAMCsak egyben 4000FT
-
Teng
aktív tag
-
Spancer RE
aktív tag
Sziasztok!
Sárospatakon tud valaki ajánlani egy jó szállást?
Egy hétvégére kellene, strand + S.újhelyi kaland park van betervezve.
Eddig ez tűnt a legjobbnak: [link]
De pont arra a hétvégére már nincs fr. ágyas szobájuk, csak kinyitható kanapés. -
Teng
aktív tag
Annak aki még nem tudná:
Miért nem látom az eladó telefonszámát az adatainál? »
Biztonsági szempontból és a csalások visszaszorítása érdekében egyelőre elrejtettük a telefonszámokat, hogy mindenképp nyoma legyen a kapcsolatfelvételnek két fél között. Ha bárkit megkárosítanak, ez segít a csaló azonosításában. A telefonszámot egy privát üzenetben érdemes elkérni az eladótól.
Sajnos mostanság belefutottam párszor a telefonszám az adatlapomon' megjegyzésbe aztán néztem nagyokat
-
scapegt
őstag
válasz WildBoarTeam #61320 üzenetére
Akkor melyik a hátsó bejárat? két helyen lehet bemenni, a bio cuccok valóban "hátul" vannak, ahol az ásványvizek, de oda TV-t ki szoktak rakni? Nem láttam még, csak elöl. A TV pedig biztosan 55"-os volt.
Na mindegy, ez egy örök rejtély marad Csak azért érdekelt volna, mert igen jó áron volt, kíváncsi lettem volna a méretére, mert hozzánk már valószínűleg nem fér be, de hátha mégis ráadásul 0% THM is van. -
WildBoarTeam
senior tag
válasz scapegt #61323 üzenetére
Igen, az ásványvizes résznél van a hátsóbejárat. A főbejárat van a vevőszolgálati pultnál és elvileg a műszaki részleg is itt van. Mondjuk itt szemben szoktak akciós cuccok lenni, ami épp szezonálisak (pl.: nyár ->medencék, pancsolók, stb.) Hogy a TV hol volt, azt majd jFox megmondja.
blabla
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
edigitől online vásároltam tavaly egy Orion kütyüt, ami elromlott. Felkerült szervizbe, ahonnan cserekártyát küldtek vissza, mivel nem tudták javítani.
Nincs még ilyen ügyben tapasztalatom, de jól gondolom, hogy írok edigi ÜF-nak és rákérdezek mit tudunk tenni az ügyben?
Szerk.
Közben nézem, hogy nincs már edigi-nél kínálatban ilyen cucc Na ilyenkor mi van?
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
Argos
őstag
Hello!
Elromlott a kütyüm! - Mik a jogaim?
Régebbi cikk, de kiindulási alapnak megteszi....elmúlik...
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Nem tud valaki Miskolcon olyan helyet ahol forgalmazzák az flp-s fokhagyma kapszulát ?
szerk: nincs valakinek eladó 2,5" külső winchester olyan amihez egy usb elég max 500Gb
illetve 3,5"-os külső sata ház[ Szerkesztve ]
-
Ereshkigal
őstag
válasz bozsozso #61328 üzenetére
Helyet nem tudok, viszont neha szoktam rendelni toluk (pont ma jott meg a csomag, ha hamarabb irsz, neked is rendeltem volna). A lenyeg: van egy bontatlan dobozzal feleslegben, ha annyi eleg neked, felajanlhatom beszerzesi aron (kb. 5030 Ft emlekeim szerint).
[ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
Valakinek nincs elfekvőben egy pár könyökmankója? Kölcsön szeretném kérni kb. 1 hónapra júliusban, műteni fogják a térdem és szükségem lesz rá. Nagymamámnak volt 4 pár is de elajándékoztam, nem gondoltam, hogy egyszer nekem is kellesz.
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
bozsozso
őstag
válasz Ereshkigal #61329 üzenetére
ment pü.
-
Lestat3
csendes tag
Ha tud valaki korrekt áron konténert 8m3-est építési törmelék szállítására Kistokajból, az kérem írjon nekem egy privit. Sajnos én eddig 37000+ha kérem áfa alatt nem kapok ajánlatot. Előre is köszönöm.
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Nincs valakinek felesleges 60-80l és hordója? Esővizet gyűjteni kellene, szóval nem kell patyolat tiszta, de az olajos pl nem jó.
Ajánlatokat PÜ-ben!--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Bull Boss
őstag
válasz Spancer RE #61321 üzenetére
ha arra jártok menjetek fel a smaragd völgybe is, szép a kilátás Ha beérnétek bandi heverővel van egy üres kéglim patakon
-
wwenigma
Jómunkásember
Kell valakinek ilyen töltő 5V2A? Ha igen, rendelnék 10et es szetszorjuk a postát... eleg kulturaltnak tunik a bele.
Öccázé árulják aprón....
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Lefty
addikt
válasz Spancer RE #61321 üzenetére
Pont ilyen cellal megyunk oda mi is egy hetvegere, en a Rakoczi szallodat foglaltam le, az nezett ki normalisan kepek alapjan, illetve az ertekelesek is jok.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Spancer RE #61339 üzenetére
Nem eliras, kiszorják a végét. Posta még 1100ft rá, azert gondoltam hogy sokfele oszlik akkor jó én meg rászánom az időmet kiosztani.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
2x1 GB DDR2-800 mellé keres egyik barátom hasonló kiépítésben és speckóval memóriát "olcsón, jót" jeligével
read-only mode on the forum
-
Bull Boss
őstag
Mondom nektek is, Foxpost automatás küldés csak 199Ft a hónap végéig. [link] Pesti küldők rugalmasak ebben a tekintetben de van más nagyobb városban is automata.
-
WildBoarTeam
senior tag
Keresek:
Pcie VGA-t max 13k-ig.
Eladó "félgép":
Lap: Asus M3A-H/Hdmi
Proci: AMD Athlon 64 x2 6000+ vagy/és AMD Athlon II x2 250 (tudásban majdnem azonos, a 250 kicsit "frissebb")
RAM: 2*2 GB (Kit) Corsair Xms2 DDR2-800 vagy/és 2*1 GB (Kit) Geil Black Dragon DDR2-800
Hűtő: AC Freezer 64 Pro(délután felrakom apróra is)
Ajánlatokat PÜ-ben.Ja és van két rossz alaplapom dekorációnak, ingyen (Asus p4p800, meg valami 775-ös Asrock).
Ha nem kell senkinek jövőhéten viszem a gyűjtőbe.[ Szerkesztve ]
blabla
-
kicsitrash
aktív tag
4 db érdekelne engem is
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon Kindle
- PlayStation 5
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest