Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16695808

    törölt tag

    Analóg T-home kábeltévém van, ezt egy közösítő szűrőre kötöttem, csakúgy mint a DVB-T szoba antennámat. Ez közösen megy a LCD tv-be (32LD350). Így a szűrővel nekiláttam hangolni a csatornákat. A hangolásnál (a tv-n) lehet választani, hogy "kábel" vagy "antenna". Ha a kábelt választom akkor megtalálja az analóg csatornákat és érdekes módon talál 132db digitális csatornát, nos ez azért érdekes MERT EZELŐTT NEM TALÁLT ILYENEKET. (mellékesen a 132db esetén több a duplán behozott) Nos a EPG(műsorújság) működik, de CI modult kér hogy legyen kép-hang (jelen esetben T-home-nál csak STB mivel csak párosítottan működik a kártyával)
    AZ EGYIK KÉRDÉSEM HOGY MITŐL TALÁLTA MEG HIRTELEN A DIGITÁLIS KÁBEL CSATORNÁKAT (DVB-C)? LEHET-E EZ A KÖZÖSÍTŐ SZŰRŐTŐL? VAGY A RÁDUGOTT ANTENNÁTÓL?(BÁR EZT NEM TARTOM VALÓSZÍNŰNEK)
    Egyébként a közösítés csak akkor működik ha a programozásnál az "antenná-t" választom, ugyanis ez esetben DVB-T-t is és az analóg kábelt is megtalálja.
    Még egy kérdés:
    LEHET-E VALAMI OKOSÍTÓVAL (RÉGEN LEHETETT A PANELOKBAN TV-ELŐFIZETÉS NÉLKÜL KÁBELRE DUGOTT VALAMIVEL FOGNI MAJD AZ ÖSSZES CSATORNÁT, TEHÁT TUD VALAKI ILYET? VAGY AMI MÉG JOBB VOLNA, VALAHOGY DEKÓDOLNI A DIGITÁLIS (ELŐSZÖR MEGTALÁLT) ADÓKAT?

Új hozzászólás Aktív témák